Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preopterecen si egzistencijalnim problemima. nailazi jedan tezak period ali ti se uljuljkujes mislju da nije strasno jer ni drugima ne cvetaju ruze. Bombardovanje.......nad tobom oblaci pa ti mislis nece....
Zeljan si ljubavi...cakas u redu za kolac....jer pored sendvica tu je i kolac....zeljan si necije paznje a dobijas je kao na kasikicu.
To je ono sto ja mislim.

danasnji popodnevni san...lepo vreme,sadim cvece na vrhu dvorista i proveravam sta se desava sa predhodnim koje sam sadila zimi i koje je naravno zatrpao sneg ali iznenadjenje ono je procvetalo kao ludo...ja bastovanka...:)...moze li tumacenje...thx

Znas kako...
Imam neku teoriju da popodnevni snovi nemaju nikakvo znacenje....e sad ...ubi me ,ne znam zasto...ali mislim da je tako....
To je samo moja glupa teorija ili fikcija kako god.
Sve u svemu,
Ti ides napred......ni jedan neuspeh te nije slomio ,znas svoj cilj i guras....Negde u proslosti se dogodilo nesto sto te prilicno zabrinulo a vezano za neki pocetak....to je taj sneg...on ni malo nije lep......ali i pored svega ruznog sto je iza tebe bilo ....nesto lepo je na pomolu....

DjuraMornar:
Znas kako...
Imam neku teoriju da popodnevni snovi nemaju nikakvo znacenje....e sad ...ubi me ,ne znam zasto...ali mislim da je tako....
To je samo moja glupa teorija ili fikcija kako god.
Sve u svemu,
Ti ides napred......ni jedan neuspeh te nije slomio ,znas svoj cilj i guras....Negde u proslosti se dogodilo nesto sto te prilicno zabrinulo a vezano za neki pocetak....to je taj sneg...on ni malo nije lep......ali i pored svega ruznog sto je iza tebe bilo ....nesto lepo je na pomolu....
Hvala Djuro, hvala:)

Ajde neka neko pomogne. Ovo je treca noc da je isti san. Autobus pun ljudi, gledam na sat na kojem je tocno sest sati i naravno pijem mlijeko cudno ali bas mi i nema neko logicno objasnjenje osim možda da vrijeme leti.... hi.hi. Zna tko? :)

Sanjati autobus znaci da treba da se potrudite na poslu pa cete doziveti pun uspeh.Ako i sama ucestvujes u putovanju ceka te vazan posao pun neizvesnosti.Sat upozorava da ne zaboravis na svoje obaveze i da bolje koristis svoje vreme .Ako u snu pijes mleko znak je skorog veselja u tvojoj kuci.

Nocas sam imala STRASNU nocnu moru.....
secam se da sam jurila jednu debelu zenu uz stepenice, pa kad je ulazila u lift psovala sam je svasta sam joj rekla...nesto mi je uradila pre toga...
ali toga ne mogu da se setim...
secam se samo da smo bili u banci..i onda sedeli oko nekog stola , ta debela, ja i jos neki ljudi ..raspravljali oko necega....i to je sve cega mogu da se setim..
bila sam jako besna...ja je psujem i pretim, a ona nista, mrtva hladna gleda me belo..
uradila mi je nesto zlo...samo ne mogu da se setim sta...
najgori je onaj osecaj kad vam neko ucini zlo a vi ne mozete tu nista....ne mozete ni da se osvetite jer nemate to zlo u sebi, ne znate kako, a i da znate ne bi nikad mogli.....bar ja ne mogu...nemam tu snagu u sebi, tu neku zlu zicu ni da se pokrenem da nekome ucinim zlo...
znaci svako moze da gazi po meni kako hoce, ne umem da se branim...jer jedino oruzje je isto...a ja to u sebi nemam....i tako
:(((

da vam ispricam jedan interesantan san...
sanjam da idem na posao u 11 uvece....jedno 5 godina kasnije, kad odavno vec nisam radila na tom mestu ...
prolazim pored drvene ograde, zadnji deo apoteke, kao i obicno, istim putem kojim sam uvek isla dok sam radila tamo, i neko je odjednom iza ograde pucao u mene, 3 puta...pala sam na beton i znala da je gotovo, cekala sam da umrem, nisam osecala bol, samo vrelinu, prvo sam osetila strah a onda odjednom neki cudan mir i srecu, zatvorila sam oci i onda je nastao mrak...umrla sam..
i onda sam se probudila......
naravno kad sam se probudila bila sam u uzasnom strahu, jer sam ranije imala prekognitivne snove, dogadjaje koji su se kasnije stvarno desili, na malo drugaciji nacin, ali vrlo slican ali svi su imali srecan zavrsetak, ne tragican...
posle tog sna 2 godine nisam smela da prolazim tuda uopste posebno nocu...na svaki susanj sam vristala i brzo bezala kuci..ako sam ikad prosla tuda....sad, otprilike 4 godine posle tog sna vise me nije strah...jer sam shvatila da san nije prekognitivan, vec je nesto drugo u pitanju.....
o tome u sledecem broju:)))
u svakom slucaju opasnost po moj zivot u ovakvom i slicnom scenariju ne postoji......
jer vec se desilo.....

e o tome u sledecem broju....:))))))

samo da dodam, u slucaju da je neko sanjao nesto slicno, nije svaki san prekognitivan, ne morate da se plasite..drugo i da jeste, da se stvarno desi nekom ili meni na primer,nebitno je jer u slucaju smrti ne postojite vise , tako da nemate vise ni secanje na taj "nemio" dogadjaj...a ako nastavite da postojite, postojite srecni i bez bola u drugoj dimenziji bez secanja na nemio dogadjaj....
ili se "secanje" pojavi u snu....kao na primer u ovom mom...ali onda nema razloga za strah, jer ste sanjali secanje, nesto sto se vec desilo..
neki snovi su prekognitivni, neki secanja iz proslih zivota, ali i iz drugih paralelnih dimenzija postojanja...
ovaj san moze da bude cak i "secanje" na dogadjaj koji se desio nekom drugom negde, ko zna gde i ko zna kad i ko zna kome...a to secanje je dusa kroz kolektivni um prenela u vas san...dogadjaj u snu ne mora da ima nikakve veze sa vama licno....moze da bude poruka neke druge umrle duse....

Back