Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim ja da on nece samo uci u "dnevnu" nego i u spavacu ;)
salim se ...
sve u svemu....mislim da i dalje stoji ono sto se njega tice....kljuceva i povlacenja.....Ipak idete pod tus zajedno , mozda nekako izgladite stvar........mozda ne u tom ljubavnom smislu ali na nekom planu sigurno.......Prati situaciju kroz naredna 3 dana 3 nedelje...jer sama kazes da je pominjao trojku .....pa ima i to neku svoju simboliku....mozda...

DjuraMornar:
Vidim ja da on nece samo uci u "dnevnu" nego i u spavacu ;)
salim se ...
sve u svemu....mislim da i dalje stoji ono sto se njega tice....kljuceva i povlacenja.....Ipak idete pod tus zajedno , mozda nekako izgladite stvar........mozda ne u tom ljubavnom smislu ali na nekom planu sigurno.......Prati situaciju kroz naredna 3 dana 3 nedelje...jer sama kazes da je pominjao trojku .....pa ima i to neku svoju simboliku....mozda...
hvala na tumachenju... :)

1. jako cesto sanjam da me neko juri, a da su mi noge uzasno teske i da ne mogu da se pomerim, a da kad me taj neko skoro stigne ja mu umaknem ili upadnem u rupu. to sanjam skoro svakih mesec dana.
2. cesto sanjam, ogromne ribe u gajbama, i puno papagaja u nekim ogromnim zbunovima.
eto... te dve stvari sanjam vise puta godisnje... sta bi moglo da znaci :?:

Ukratko -preopterecena si.....jako....puna problema i nerasciscenih situacija.....prosto kao da ne vidis izlaz i samo srljas sve dublje i dublje....Moras pothitno naci nacina da se opustis....kako znas i umes.....i izaci iz tih silnih briga....

POVRACANJE – videti: gubitak,bolest
POVRACATI – dobar znak za poslove
POVRACATI po sebi : zalost zbog uvrede
PLAZA – zabava,putovanje,prijatne novosti
PESAK – neko ce te obmanuti

Ni sam neynam kako ovo tumaciti..

DjuraMornar:
Ukratko -preopterecena si.....jako....puna problema i nerasciscenih situacija.....prosto kao da ne vidis izlaz i samo srljas sve dublje i dublje....Moras pothitno naci nacina da se opustis....kako znas i umes.....i izaci iz tih silnih briga....

Samo da te pohvalim na analizama tudjih snova..

slazem se da djura zasluzuje sve pohvale ali cekam i tvoje tumacenje mog sna psiho, pa da pokusam da iz ta dva izvedem neki zakljucak, jer mi se snovi bas ispunjavaju kad uspem da ih protumacim... :p

HELENA33:
skoro sam sanjala bivseg decka kako mi ulazi u stan sa mojim kljucevima u ruci (inache ih nije nikada imao) zatim se iznenadjen sto me vidi povlaci da izadje opet, a ja mu govorim slobodno udji ja svejedno idem pod tush... on na to mogao bi sa mnom i zaista zavrsavamo tamo zajedno... jos ga ja pitam kad si dosao sinoc a on kaze u 3... ??? inache smo se razisli pre otprilike 3 nedelje i nemamo nikakav kontakt tako da mi san nije jasan uopste...

Mislila si na ovaj san?

Ključ- naći: dobitak,bogatstvo
Ključ izgubiti: male svadje
Ključ videti: dobices dobru domacicu,sreca u ljubavi
Kljuc veliki imati: pretrpeces neko nasilje
svežanj kljuceva: dobitak

Mislim da je tvoja podsvest uveliko jaka i teško ti pada rastanak..
Nemoraju u tom slučaju nikakvi simboli da ukazuju na bilo šta osim na tvoju opterećenost,
ipak rstanak kao rastanak nikom nije mio..
Verovatno si se vezala malo više i nije ti sve jedno što nam govori zajedničko tuširanje...
Sanjanje svojih stvari kod drugog obično znači neku psovku izgovorenu ili teška reč na poslednjem
viđenju..Prosto kod tebe su se simboli sveli na osećanja..

Sanjala majku, nešto je zabrinuta zbog mene, gura bicikl i neku devojčicu na njemu, a ja sedim u nekom malom autu ispred neke kuće u ulici u kojoj sam odrasla i osećam užasnu bol kada dodirnem stomak...Šta to znači?

Ja licno mislim da se nesto desava. Mozda neki problem ....koji je odavno jako davno prisutan ali ili mama nije htela da ti ista znas o tome pa ces ti saznati i to ce te zaboleti.....ili neke tvoje intimne brige.....mozda stagniranost koja sad pocinje jako da smeta...
Licno meni ,kada god sanjam decu to su problemi....uvek nesto da me nasekira sutra dan. E sad ,to je vec individualno. Gura biciklo ,,znaci ide napred ali polako ,jako polako.....Ta devojcica je mozda nacin na koji te ona dozivljava ,jos uvek kao dete koje ona gura kroz zivot.
Pokreni se.....

VictorySun:
Cao, ja sam ponovala sanjala san o povracanju i to ovakav, pa ako neko ume da mi protumaci bila bih mu zahvalna:
kao ja sam na plazi i nekoj zeni pozli i ja bezim da ne gledam kako povraca, uspevam da pobegnem i ne vidim niti cujem trenutak njenog povracanja ali posle kada se okrenem vidim povracanje po pesku na plazi i u tom trenutku se budim.
samo da podsetim, moj prvi san o povracanju je na strani 24.
jel moze neko da mi pojasni malo sta znace ovi uvrnuti snovi?
Mozda si preokupirana zdravljem. Mozda imas nekih problema koji ti se cine jos vecim pa onda to nocu i sanjas....ustvari sta ja mislim ...mozda si u real life uplasena da bi tako nesto moglo tebi da se desi.....pa da se "obrukas"...i u snu samo bezis od tih misli...ne zelis to ni da vidis...
ja ne vidim sta ovaj san jos moze da govori.....Osim ako nije neka simbolika samog "povracanja" sto sumljam.

Psihologue:
Ključ- naći: dobitak,bogatstvo
Ključ izgubiti: male svadje
Ključ videti: dobices dobru domacicu,sreca u ljubavi
Kljuc veliki imati: pretrpeces neko nasilje
svežanj kljuceva: dobitak

Mislim da je tvoja podsvest uveliko jaka i teško ti pada rastanak..
Nemoraju u tom slučaju nikakvi simboli da ukazuju na bilo šta osim na tvoju opterećenost,
ipak rstanak kao rastanak nikom nije mio..
Verovatno si se vezala malo više i nije ti sve jedno što nam govori zajedničko tuširanje...
Sanjanje svojih stvari kod drugog obično znači neku psovku izgovorenu ili teška reč na poslednjem
viđenju..Prosto kod tebe su se simboli sveli na osećanja..
e ovo tumacenje nasih stvari kod drugih me u stvari zanimalo... hvala psiho...

Moj san sinoćni...
-Kao da će opet bombardovanje,oblaci se nadvijaju nada mnom i to kao kontam da nas nemogu zbog lošeg vremena..U redu sam za neke sendviče i parče torte...Ovaj put nisam taj koji snima kamerom,
da ne kažem treće lice u sopstvenom snu..Đuro evo malo ti meni sad razjasni ovo..

Back