batka_mija
Domaćin
- Poruka
- 3.233
hvala ti psiholoze... znaci nije ono sto sam ja mislio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Feelgooood:Sanjam noćas da mi je pauk odneo auto ispred Skupštine grada, a ja nemam novca da platim kaznu i odnošenje pa sedim i plačem pored parkinga .... onda prilazi neki čika, koji liči na turčina kamiondžiju i nudi mi prevoz do Parking servisa i pozajmljuje mi novac da platim kaznu.
Najbolje od svega je to, što me do parkinga vozi biciklom
E pa stručnjaci, šta bi to moglo da znači?![]()
Psihologue:San ima dosta skrivenih i nabijenih sex emocija....
Da ti ne obrazlažem šta je šta...

Moja takođe (što se da videti iz prethodnih postova na ovoj temi)Feelgooood:Slobodno ti na pp, imam i ja nekog iskustva u tumačenju pa ko velim da uporedimo
Mada se moja tumačenja oslanjaju na psihoanalitičku simbologiju.
McMillan:Moja takođe (što se da videti iz prethodnih postova na ovoj temi)
Ja lično ne mislim da ovaj san ima mnogo veze sa seksom, ali ok![]()

Hvala što ne misliš da ima veze, i nema...

McMillan:Rekoh, ne mislim
da ima veze sa seksom
Koji ti je oduzet od strane više instance/bez mogućnosti tvog uticanja
ali nailazi lik u vidu srednjevekovnog yebača
pošto su brkovi simbol muškosti odavde pa do male Azije
ali si ti superiornija nad njim, jer imaš auto (dobro, de, imala si dok nije oduzet) a on samo bakciklo...
![]()

Srednjevekovni yebach, hahahahaha....

Feelgooood:Hahahahahahaha Milane vragolaneSrednjevekovni yebach, hahahahaha....
Jeste, kao mala sam baš volela Marka Kraljevića![]()

EtoSpock:Sanjala sam da mi je ispao umnjak, bilo malo krvi ali nista nije bolelo...Kao u super neko mora da operise a meni to prosto ispadne...he he
Imala sam prije san u kome me je ganjao duh sa likom jednog duha iz horora i mogao je da mijenja oblik, tj da mijenja tijela. Imao je dosta moci i nisam znala kako da ga pobijedim, i imala sam uzasan strah konstantno od toga da ce se negdje pojaviti i uciniti mi nesto. Sanjala sam san sa njim nekih 5 puta u razlicitim vremenskim periodima, cini mi se da sam se 2 puta izvukla, 3 nisam. Kad bih se usred noci probudila kad sanjam taj san, bila sam uzasnuta, bojala sam se da je tu negdje, nisam smjela da se pomjerim.Psihologue:Duhove sanjaš?
LUDICA:Imala sam prije san u kome me je ganjao duh sa likom jednog duha iz horora i mogao je da mijenja oblik, tj da mijenja tijela. Imao je dosta moci i nisam znala kako da ga pobijedim, i imala sam uzasan strah konstantno od toga da ce se negdje pojaviti i uciniti mi nesto. Sanjala sam san sa njim nekih 5 puta u razlicitim vremenskim periodima, cini mi se da sam se 2 puta izvukla, 3 nisam. Kad bih se usred noci probudila kad sanjam taj san, bila sam uzasnuta, bojala sam se da je tu negdje, nisam smjela da se pomjerim.
Vec ga duze vrijeme ne sanjam, ali bih voljela da znam sta je to znacilo.
Ocigledno ne mogu....Psihologue:Valjda znaš da si car svoga sna,tako da možeš da radiš šta god želiš u snu..
Ništa posebnonewerna_beba:AAA sanjam ja sinoc kako treba da se pomirim sa bivsim momkom (koga volem) i neko treba prvi da pocne pricu o 'nama' .... I ja ga prva pitam E AJ SAD,STA CEMO? a on mi kaze 'JA SAM SAD SA OVOM MALOM,SMUVALI SMO SE SAMO DA BI TI BILA LJUTA' .... tu sam pocela da placem,medjutim probudim se....
inace sam se sinoc (znaci prije sna) vidjela sa tim bivsim,i trebali smo da pricamo o nama... medjutim nismo... jer on ide sjutra na more i dolaze mu neke ;drugarice' iz srbije....

LUDICA:Ocigledno ne mogu....
baraba*:Sanjao sam nekog tipa, jurim ga da ga tepam. Stignem ga i on se pretvori u malo kuche i ja ga udavim u kadi....
ajmo struchnjaci![]()