Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje ludilo od sna je tako morbidno da je to strasno.
Sanjala sam neku babu koja je umrla pre nekih 5 god.Kao zovu mene da joj izvadim zub da bi ona mogla da umre :shock:
Ja uzela neka klesta i vidim babi polomljen zub fali mu prednja strana a krvi koliko hoces.
Tu se skupio neki narod, zagusljivo ,haos neki. Ja nesto kao pokusavam da izvadim taj zub i probudim se u goloj vodi.Nemam pojma sta sam uradila babi ali tresla sam se kao prut .
Inace moji snovi su svi nekako stvarni {ja ih zovem plasticni] Kao da zivim nekim paralelnim zivotom.I nije mi bas sve jedno :confused:

meni su jednom dali da jedem salamu i paradajz i vegetu posle 12... i sanjao sam kao da sam na nekom velikom polju, a oko mene sve parizer salame se klate kao psenica... nedaleko od mene puna prikolica od kamiona vegete... i reka koja se cuje a ja ne mogu da je nadjem... i trazi, trazzi, trazi... kazem, sta je ovo, reka se cuje a ne mogu da je vidim...

Ja u snovima stalno sanjam buducnost.Svaki moj san je do sada imao veze sa onim sto mi se kasnije desilo.Nekada je to bas isto kao sto sam sanjao, a nekada slicno, ali u svakom slucaju potseca na viziju o buducnosti.U svim tumacima snova pise, da su snovi uzrok onoga na sta si neko vreme skoncentrisan,ali ja se nikada ne plasim da gledam horor filmove pred spavanje, jer znam da cu ponovo sanjati buducnost,a ne nesto sto mi se vec desilo.

<natural_boy>:
Ja u snovima stalno sanjam buducnost.Svaki moj san je do sada imao veze sa onim sto mi se kasnije desilo.Nekada je to bas isto kao sto sam sanjao, a nekada slicno, ali u svakom slucaju potseca na viziju o buducnosti.U svim tumacima snova pise, da su snovi uzrok onoga na sta si neko vreme skoncentrisan,ali ja se nikada ne plasim da gledam horor filmove pred spavanje, jer znam da cu ponovo sanjati buducnost,a ne nesto sto mi se vec desilo.
WooW vidovita Zorka. Ti makar znas da cim sanjas "mokre" snove da ce ti se to i desiti.

McMillan:
Devojčica, drugarica... odluči se.
Ovo je očigledno ljubavni san, iako tako ne izgleda
Demoni obredi i ostala sranja su folklor, ne obraćaj pažnju
Glupo je da ti kažem ono što si i sam na početku rekao - devojka ti se sviđa
Elem, simbolika, 666, loše, zlo (ne obavezno)... hmmm...
Nećeš verovati, ali ta likuša predstavlja tvoje namere... nuđenje... nečeg. Nečeg što ti misliš da je loše
Ona to tebi vraća, ali ti ne priznaješ da je to tako
Onda sam sebi govoriš da jeste (tj, ujedno i njoj)
Ali ona ti ne dozvoljava da budeš takav, jer to ne želi
Oterao si je na kraju...
I ideš dalje za njom. Spreman si za kompromise
Srećno. Smuvaj to, vredi izgleda ;)
Ta koja mi se svidja sprecava demonicu da mi da papiric. Ma nema veze. Dobro citas snove.
Malo cudno. Al' nema veze. E cim nadjem karticu idem u akciju. Wish me luck.

Ja uglavnom sanjam krvave scene koje sam gledala prethodno veče na filmu, samo blago modifikovane manje krvavim, ali podjednako jezivim scenama iz života. Šta bi to moglo da znači? :|

zlajka:
Sanjala sam neku babu koja je umrla pre nekih 5 god.Kao zovu mene da joj izvadim zub da bi ona mogla da umre :shock:
Ja uzela neka klesta i vidim babi polomljen zub fali mu prednja strana a krvi koliko hoces.
Tu se skupio neki narod, zagusljivo ,haos neki. Ja nesto kao pokusavam da izvadim taj zub i probudim se u goloj vodi.Nemam pojma sta sam uradila babi ali tresla sam se kao prut .
Inace moji snovi su svi nekako stvarni {ja ih zovem plasticni] Kao da zivim nekim paralelnim zivotom.I nije mi bas sve jedno :confused:
Ja ne bih da lupam, ali
čini mi se da imaš neku staru vezu, za koju još nisi sigurna da je gotova
ali znaš da treba
i moraš da je završiš, a da bi završila, moraš da uradiš ili kažeš nešto što ti jako smeta, i što će boleti...
Okolina te pritiska da završiš sa tom vezom...

zlajka:

San ti je veoma zanimljiv i svašta se može iz njega protumačiti--

Sanjam ja da sam otišao kod frizerke, ali ne obične već sa namjerom da me obrije cijelog, ona mlada i zgodna studentkinja i predomislim se ja u zadnji čas shvatajući da je glupo i rekoh de ti meni samo frizuru oko willy-ja i ona sa onim makazama za prorjeđivanje mene ošiša. ???

intra:
Sanjam ja da sam otišao kod frizerke, ali ne obične već sa namjerom da me obrije cijelog, ona mlada i zgodna studentkinja i predomislim se ja u zadnji čas shvatajući da je glupo i rekoh de ti meni samo frizuru oko willy-ja i ona sa onim makazama za prorjeđivanje mene ošiša. ???
Ma daj se uozbilji.

'aj nek' meni neko malo tumaci ako je raspolozen:

elem,sanjala ja nocas svog 1. "ozbiljnog" decka :lol:
imajte u vidu da ga nisam vid'la jedno hmmm 5-6 godina bar,niti mi ga je ko spominjao u proteklih godinu-dve.
kao fora: on je omatorio totalno,sedimo u nekoj kafani i prica mi da ima i unuke i sl. i o raznim likovima s kojima se druzio dok smo bili zajedno,kao:sale vec 15 godina u australiji, bosanac se razveo...blah....i sve bi bilo ok da za mene vreme nije stalo,nego sam ja ovakva kakva sam sad i kao da me je neko zamrznuo na par decenija ! :(

u cemu je fora? :roll:

Back