Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Mc Milan
tvoja analiza je potpuno logicna ...
samo sto ja niti se muvam s nekim sa strane niti imam nameru... :wink:

Mozda to cvece predstavlja neke lepe momente u nasem zivotu, ako imas idejyu sta bi jos to moglo da znaci...

baki 75:
Ukrala sam cvece (neko vec ubrao) koje je stajalo ispred ulaza u neku zgradu, nisam odolela a sve sam gledala da li ce me neko opomenuti, s druge strane zgrade vidim jos lepse cvece ono prvo vratim a uzmem ovo drugo...Prosto je stajalo tu i nisam mogla da ne uzmem kad je toliko lepo.

Inace sanjam teske snove, i svi moji snovi imaju poruke...Nekad se jako uplasim... :roll:

Imam dosta simbola o cveću ali radije nebih da tumačim..

POP Mare:
E psiho pade mi na pamet nesto...
Sta li znaci kad trazim neku knjigu u snu i hocu da je nadjem da je nekome pokazem ali nikako ne mogu da je pronadjem???

KNJIGA kao simbol ima nekoliko značenja od kojih ti izdvajam 4,

KNJIGA - vest
ČITATI - ljutnja
OŠTEĆENA - izgubićeš nešto važno
TRAŽITI - potajna želja da se bude sa nekom osobom

livija:
'ajde... zaboravila sam da pogledam datum... anyway....

sanjam da sam na stepenistu u kuci mojih roditelja. sedim i igram se sa macetom.... razmisljam o vremenu, kako je oblacno i sveze, i bas mi prija.....
utom dolazi Smrt.... ali ne kosac, vec decak.... kao haklberi fin ili tom sojer..... ja znam da je to smrt.... i pricamo o nekim naizgled nebitnim stvarima.... on povremeno ponavlja pitanje (kao retoricko, sapuce ga za sebe, u bradu.... krisom ceka moju reakciju): "i sta sad?" i iznova, i iznova, i iznova.... i onda se probudim.... i nije me strah, ali me obuzme neka jeza, i ne mogu da spavam, jer ne mogu da prestanem da mislim na to pitanje..... i nemam mira bez odgovora.... sort of.... :shock:
Stepenište u kući tvojih roditelja... povratak u mirno i poznato... sigurno... Mače, i igra sa njim... bezbrižnost, opuštenost...
Imam osećaj da, iako je smrt u pitanju (tj, ti znaš da jeste, iako tako ne izgleda)... to ipak nije smrt u pravom smislu. Dečak, simbol mladosti, bezbrižnosti, hehe, pa i mangupluka... ali smrt... Kraj, završetak tog perioda. Odrastanje... "I šta sad..."
On pita tebe, ali ti u stvari pitaš sebe
Treba li taj dečak da ode
Očekuje da mu to kažeš
Moraš odrasti jednom. Pitanje koje ti on postavlja može da bude tvoja nesigurnost u dalji život, u ono što ide posle "Toma Soyera"... I to te pitanje baš progoni
Kako i gde odrasti?
Polako, odgovor na to pitanje dolazi sam po sebi, vremenom. Nije ništa tako zabavno i bezbrižno kao detinjstvo, ali nije ni to smrt u pravom smislu. Nemoj samo da ga sebi takvim napraviš, ostalo će biti sasvim OK.
Poz, i izvini što kasnim ;)

pa nisi mnogo...... neki logichni zakljuchci nisu bash tachni u mom sluchaju... al to je sad vecj individualno..... kapiram ja shta je to je valjda bitno.... ali hvala u svakome sluchaju.... :-D
'ajde sad ti napishi san a ja cju da loopam! :roll: :-D

Back