McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Znam.mammy:vidis....ta ti pametna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam.mammy:vidis....ta ti pametna![]()
Oximoron:ufffff....
sanjao sam da mi se majka razbolela...tj da je morala da ide da se testira da li je bolesna na neku tamo bolest koju je moj um izmislio u snu...
psiho?
baki 75:Ukrala sam cvece (neko vec ubrao) koje je stajalo ispred ulaza u neku zgradu, nisam odolela a sve sam gledala da li ce me neko opomenuti, s druge strane zgrade vidim jos lepse cvece ono prvo vratim a uzmem ovo drugo...Prosto je stajalo tu i nisam mogla da ne uzmem kad je toliko lepo.
Inace sanjam teske snove, i svi moji snovi imaju poruke...Nekad se jako uplasim...![]()
POP Mare:E psiho pade mi na pamet nesto...
Sta li znaci kad trazim neku knjigu u snu i hocu da je nadjem da je nekome pokazem ali nikako ne mogu da je pronadjem???
Stepenište u kući tvojih roditelja... povratak u mirno i poznato... sigurno... Mače, i igra sa njim... bezbrižnost, opuštenost...livija:'ajde... zaboravila sam da pogledam datum... anyway....
sanjam da sam na stepenistu u kuci mojih roditelja. sedim i igram se sa macetom.... razmisljam o vremenu, kako je oblacno i sveze, i bas mi prija.....
utom dolazi Smrt.... ali ne kosac, vec decak.... kao haklberi fin ili tom sojer..... ja znam da je to smrt.... i pricamo o nekim naizgled nebitnim stvarima.... on povremeno ponavlja pitanje (kao retoricko, sapuce ga za sebe, u bradu.... krisom ceka moju reakciju): "i sta sad?" i iznova, i iznova, i iznova.... i onda se probudim.... i nije me strah, ali me obuzme neka jeza, i ne mogu da spavam, jer ne mogu da prestanem da mislim na to pitanje..... i nemam mira bez odgovora.... sort of.... :shock:
NatasaNatasa:Sanjala sam da sam se pomirilia sa bivšim dečkom ... i kako letimo avionom na more ... i kako nam lepo ...
Psihologue:Leteti avionom - iznenadna sreća
AVION - promena na bolje
McMillan:Pa, to i želiš...![]()