Tukao profesora pesnitz0m u glawu, zbog obaranja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bratislav90

Poznat
Banovan
Poruka
8.889
Incident na polaganju u Elektro - saobraćajnoj školi u Kraljevu
Pesnicom u glavu zbog jedinice
Subota - 22.08.2009
Aleksandar M. (18) iz Sremske Mitrovice udario je profesora Jugoslava Mitrovića pesnicom u potiljak, jer ga je oborio na prekjučerašnjem polaganju u Elektro-saobraćajno tehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Kraljevu!- Kad je došao pred tablu da odgovara, rekao je da ništa ne zna. Ja sam onda izjavio da ne mogu da mu dam pozitivnu ocenu. On je počeo da plače nadajući se da ću da mu progledam kroz prste. U trenutku dok sam upisivao jedinicu, osetio sam jak udarac u predelu glave - kaže Jugoslav Mitrović i dodaje da su izbezumljenog učenika njegove kolege jedva savladale do dolaska policije!
Napadnuti profesor Jugoslav Mitrović rekao je da je dobio udarac pesnicom u glavu i smatra da su ozbiljnije povrede izbegnute samo zato što su ga odbranile kolege. Mitrović kaže da je reč o učeniku druge godine, koji je već ponavljao taj razred, a kod njega je slabu ocenu dobio i prošle godine na popravnom, pa sada gubi pravo na redovno školovanje.
Protiv učenika Aleksandra M. biće napisana i krivična prijava, kažu u kraljevačkoj policiji. Kako smo saznali, protiv njega je već pokrenut i disciplinski postupak u školi.

Link
-------------------------------------------------------------------------------
Swe wam bolje i bolje ide z:D.
 
Постоји тема ''Ауторитет професора'' у којој се, између осталог, говори и о оваквим случајевима.
Нећемо ваљда сваки пут кад неко направи неки инцидент - отварати нову тему?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top