- Poruka
- 55.219
kolko vidim ovo su nepečene?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kolko vidim ovo su nepečene?
Ma te zene blage veze nemaju sta je pravi recept.kolko vidim ovo su nepečene?
ma nema to dok muška ruka ne dohvati...Ma te zene blage veze nemaju sta je pravi recept.
![]()
Prepeklo se u rerniovo se skroz raspalo
ma kaki, u rerni bi se skvrčkalo ko šljivaPrepeklo se u rerni![]()
Spamuješ sopstvenu temuma kaki, u rerni bi se skvrčkalo ko šljiva
ja sam recept skrinšotovao sad mogu da radim šta oćuSpamuješ sopstvenu temu
Zatrpaćeš mi recept![]()
Pa nisu bez veze muškarci najbolji kuvari.Ma te zene blage veze nemaju sta je pravi recept.
Tako je.ma nema to dok muška ruka ne dohvati...
mi muški uvek volimo da gurnemo u toploPa nisu bez veze muškarci najbolji kuvari.
Tako je.
I dok ne gurneš unutra.
Mislim, u rernu.
o bravo, vidiš to nisam znao. Znači moram prvo da ih skuvam? A jel mora da se ljušte?
Tufahija nije za kokuze, čim ti tražiš jeftiniju jabuku za tufahiju nemoj je ni pravitiSutra ću da idem da kupim kilo jabuka (koje nadjem da su jeftinije) jer sam rešio da pravim tufahije.
dobro, nisam mislio na otpad nego onako da nisu neka posebna sorta al su da su povećeTufahija nije za kokuze, čim ti tražiš jeftiniju jabuku za tufahiju nemoj je ni pravitiNajbolja jabuka za tufahiju je Grann Smith! Nije najskuplja ali daleko je i od najjeftinije
![]()
zbunili ste me te sam pravio štrudlu s makomJesu li gotove te zapečene tufahije?![]()
Nista mu vise ne pisi,dok ne kaze koliko tata ima godina.Tufahija nije za kokuze, čim ti tražiš jeftiniju jabuku za tufahiju nemoj je ni pravitiNajbolja jabuka za tufahiju je Grann Smith! Nije najskuplja ali daleko je i od najjeftinije
![]()
Pecene jabuke su ozime,ili zimske jabuke debelkore.isto se prelivaju secernim prelivo, i peku,ali se ne pune.Nekada je tih pecenih jabuka bilo na vasarima na drvenom stapicu.To je sassvim druga vrsta poslastica.ovo sto si napisao su pecene jabuke u rerni napunjene orasima
tufahije se prave drugacije ..neka ti cerka direktora cirkusa napise kako se prave..ona zna najbolje jer je to specijalitet iz bosne
Eto opet greske,Gren Smit jabuke nisu ni postojale kada su Tufagije pravljene,a Ajdared je domaca jabuka i uopste nije jeftina.Tufahija nije za kokuze, čim ti tražiš jeftiniju jabuku za tufahiju nemoj je ni pravitiNajbolja jabuka za tufahiju je Grann Smith! Nije najskuplja ali daleko je i od najjeftinije
![]()
Eto opet greske,Gren Smit jabuke nisu ni postojale kada su Tufagije pravljene,a Ajdared je domaca jabuka i uopste nije jeftina.
Bojim se da Vi i ja ne živimo u istom vijekuEto opet greske,Gren Smit jabuke nisu ni postojale kada su Tufagije pravljene,a Ajdared je domaca jabuka i uopste nije jeftina.
Postoje zimske jabuke debelkore.Znam za njih od rodjenja.Debelkora je sorta kruške doduše.
Pa izgleda.Bojim se da Vi i ja ne živimo u istom vijeku![]()
Ja kod tebe nisam siguran ni za planetu.Bojim se da Vi i ja ne živimo u istom vijeku![]()