mcdoox Početnik Poruka 12 05.12.2014. u 21:27 - Tudju ribu skidam (official music video) #1 Wolf LA ft. Doox - T.R.S. (Official music video) Godina 2014 Lokacija: NS
bankai Domaćin Banovan Poruka 3.639 05.12.2014. u 21:43 - Tudju ribu skidam (official music video) #2 koje sranje,sta ti vidis u ovome lepo?
Lakonac Veoma poznat Poruka 14.265 05.12.2014. u 21:51 - Tudju ribu skidam (official music video) #3 Nije neka tema...brzo će pasti i potonuti duboko i daleko u time machine
N Nott Buduća legenda Poruka 32.712 05.12.2014. u 22:25 - Tudju ribu skidam (official music video) #4 Lakonac: Nije neka tema...brzo će pasti i potonuti duboko i daleko u time machine Kliknite za proširenje... ... pa kada nije - a nije što je onda ne zakatanči kao onu prethodnu ... selektivni "šefe"
Lakonac: Nije neka tema...brzo će pasti i potonuti duboko i daleko u time machine Kliknite za proširenje... ... pa kada nije - a nije što je onda ne zakatanči kao onu prethodnu ... selektivni "šefe"
Lakonac Veoma poznat Poruka 14.265 05.12.2014. u 22:31 - Tudju ribu skidam (official music video) #5 Nott: ... pa kada nije - a nije što je onda ne zakatanči kao onu prethodnu ... selektivni "šefe" Kliknite za proširenje... Ma nisam selektivan...nego ova ima malo više smisla...zato i rekoh da nije neka...a za onu sam rekao da je besmislena. Neka je, pašće brzo.
Nott: ... pa kada nije - a nije što je onda ne zakatanči kao onu prethodnu ... selektivni "šefe" Kliknite za proširenje... Ma nisam selektivan...nego ova ima malo više smisla...zato i rekoh da nije neka...a za onu sam rekao da je besmislena. Neka je, pašće brzo.
N Nott Buduća legenda Poruka 32.712 05.12.2014. u 22:35 - Tudju ribu skidam (official music video) #6 Lakonac: Ma nisam selektivan...nego ova ima malo više smisla...zato i rekoh da nije neka...a za onu sam rekao da je besmislena. Neka je, pašće brzo. Kliknite za proširenje... ima više smisla O.K. šefe, kad' ti kažeš
Lakonac: Ma nisam selektivan...nego ova ima malo više smisla...zato i rekoh da nije neka...a za onu sam rekao da je besmislena. Neka je, pašće brzo. Kliknite za proširenje... ima više smisla O.K. šefe, kad' ti kažeš