Unpredictable_22
Početnik
- Poruka
- 15
Neznam da li je ovo pravo mjesto,ali stvarno ne znam kome da se obratim...Sama sam...Naime zivim daleko od kuce(dalekoooo!!!ne da sam mjesto ili grad promjenila kad sam se udala(udata vec 3 god)vec i kontinent!!)Zivot je ok..radim...imam i drustva..Ali u poslednje vrijeme 'nista mi ne polazi za rukom'...Brak mi je sve losiji..(a trudim se koliko mogu!!!
Ali moj muz je stariji malcice od mene tj 10 god pa misli da sve zna i da sve mora biti kako on zeli...jer 'on najbolje zna'!!Pokusavam da nadjem neki kompromis ali nece....Onda,nemam nikoga odje moji su svi tamo....A nedostaju mi....to vam rijecima ne mogiu opisati-stalno ih zovem,dok pricamo nekako se i suzdrzim ali kako zavrsimo razgovor provala krene....i tako vec dugo vremena....Jednostavno-ne znam kuda cu ne znam sta cu......da li je ovo samo neki los period za mene ili sta.....Povremeno bih se ukljucivala na krstaricu ovdje i upoznala sam par zanimljivih osoba ali se sve to neslavno zavrsilo....Nego da ne davim pricom....ako neko moze da me posavjetuje,ili da mi ista kaze(rodjena sam 8 juna 1982 u Starom Baru u 9 ujutru)Ako neko moze da mi pomogne-do neba bih bila zahvalna....jer najiskrenije ne znam sta cu..jako mi je tesko.....A ako ne mozete onda hvala vam na istrosenom vremenu da procitate sve ovo(oprosti ne svim ovim pomalo nepovezanim recenicama ali trenutno ne mogu bolje...sva sam 'izgubljena'....