Tudjina....

Unpredictable_22

Početnik
Poruka
15
Neznam da li je ovo pravo mjesto,ali stvarno ne znam kome da se obratim...Sama sam...Naime zivim daleko od kuce(dalekoooo!!!ne da sam mjesto ili grad promjenila kad sam se udala(udata vec 3 god)vec i kontinent!!)Zivot je ok..radim...imam i drustva..Ali u poslednje vrijeme 'nista mi ne polazi za rukom'...Brak mi je sve losiji..(a trudim se koliko mogu!!! :cry: Ali moj muz je stariji malcice od mene tj 10 god pa misli da sve zna i da sve mora biti kako on zeli...jer 'on najbolje zna'!!Pokusavam da nadjem neki kompromis ali nece....Onda,nemam nikoga odje moji su svi tamo....A nedostaju mi....to vam rijecima ne mogiu opisati-stalno ih zovem,dok pricamo nekako se i suzdrzim ali kako zavrsimo razgovor provala krene....i tako vec dugo vremena....Jednostavno-ne znam kuda cu ne znam sta cu......da li je ovo samo neki los period za mene ili sta.....Povremeno bih se ukljucivala na krstaricu ovdje i upoznala sam par zanimljivih osoba ali se sve to neslavno zavrsilo....Nego da ne davim pricom....ako neko moze da me posavjetuje,ili da mi ista kaze(rodjena sam 8 juna 1982 u Starom Baru u 9 ujutru)Ako neko moze da mi pomogne-do neba bih bila zahvalna....jer najiskrenije ne znam sta cu..jako mi je tesko.....A ako ne mozete onda hvala vam na istrosenom vremenu da procitate sve ovo(oprosti ne svim ovim pomalo nepovezanim recenicama ali trenutno ne mogu bolje...sva sam 'izgubljena'.... :cry: :cry: :cry:

draga moja,
svaka druga poruka na krstarici, serbian cafe i slicnim sajtovima je slicna tvojoj. nisi jedina koja se isto oseca i nemoj resenje traziti u astrologiji.
ja bih ti zelela reci par recenica, ali ne mogu ti pomoci. to jedino i samo jedino mozes ti i gospod bog.
prvo, shvati da je zivot tezak.
drugo, shvati da je jedan, i da ga treba ciniti sto lepsim, uz sve teskoce koje nosi.
trece, ljusdki je gresiti.
imas nekoliko mogucnosti. mozes da ostanes, mozes da se vratis. i jedno i drugo moze biti greska. ali samo ono sto u srcu osecas ce ti reci sta je pravo, a sta pogresno. ne za drustvo, ne za norme, nego za tebe. budi najiskrenija prema sebi pa i ako ti se ono sto otkrijes da zelis- ne uklapa u moguca resenja, barem ga budi svesna. mozes da ostanes, a mozes i da se vratis. dovoljno je tezak zivot, nema potrebe da ga pravimo jos tezim. da li postoji prav put da te izvede na srecnije mesto? pokusaj da nadjes sebe i tu, ima ljudi u okolini, koji su isto tako prijatni, dragi, mili kao i oni koje si ostavila. jeste, nikad to nece biti tvoja rodbina ali ce biti ljudske duse.
ako to ne pomaze, ako ne vidis svoju srecu tu nikako, a ti se vrati. treba biti hrabar u svim potezima. ti si bila hrabra kad si otisla, budi i sad hrabra i odluci da li ces da ostajes ili da se vracas. i ne trazi odgovore tamo gde oni ne leze, nemoj biti kukavica i razloge prebacivati na raspored zvezda...
drzi se i veruj u sebe
sve najbolje

Prvo, Tanjica je to tako lepo napisala i potpuno se slažem sa njom.
Nisi jedina, kao što vidiš. U stvari ljudi kriju svoje tegobe i trpe, pa se vidi samo onda, kada pukne...

Pa zar je onda smisao života u muci? Naravno, da nije...Želeo bi samo na Tanjicino dodati, da je teško verovati samo u sebe, sa svim svojim greškama i problemima, velik je to teret.

Upoznaj Boga, on je živ i istinit, on je Ljubav i zaista se zanima za svakog od nas. Govori nam: "približi se mi i približiću ti se!" On će ti biti skrovište i oslonac, pouzdan put kojeg možeš slediti. Istraj, neće biti lako, ali biče puno lakše i zanimljivije i lepše nego bez toga napora. A i doneće ti rezultat, tako dobar i savršen da ga trenutno ne možeš ni zamisliti...

Svako istinsko dobro i svaki potpun dar dolazi odozgo. "Tražite kraljevstvo Božije i sve ostalo će vam se pridodati", rekao je Isus.

Traži i naći ćeš, to je sigurno.

Back