Samsonight
Elita
- Poruka
- 17.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko imaš godina i poznaješ li neku ženu?
Zašto bi žena želela 25 cm?
samopouzdanje nekad je8e jače nego velika kita
знаш ти ђоку мог лолJa to uvijek kontra tumacim,sve sto mi neko kaze uvijek znam da je kontra posebno kada su zene u pitanju
Znaci tebi je kljucno kontra sve,po mojoj logici ti volis kada ima i pare i veliki alat a samopouzdanje ako ima ok ali nije ti presudno,po tvojim rijecima je kontra
To ti kao kada narod bira vlast svi ce reci da zele dobru i postenu vlast a ja znam da je kontra na kraju ce tako i glasati i tako na kraju bude
знаш ти ђоку мог лол
važi, računaj da je rešeno sve i da ne moramo više nikada ni o čemu da diskutujemo, sve je onako kako ti zamišljaš da jesteJa to uvijek kontra tumacim,sve sto mi neko kaze uvijek znam da je kontra posebno kada su zene u pitanju
Znaci tebi je kljucno kontra sve,po mojoj logici ti volis kada ima i pare i veliki alat a samopouzdanje ako ima ok ali nije ti presudno,po tvojim rijecima je kontra
To ti kao kada narod bira vlast svi ce reci da zele dobru i postenu vlast a ja znam da je kontra na kraju ce tako i glasati i tako na kraju bude
Ima onaj vic, doduše za žene, ali svejedno. Parafraziraću.Kako izreka kaže - najslađe je zabranjeno/tuđe voće
Koliko je to tačno, kada je nečiji suprug u pitanju?
Koliko su oženjeni muškarci kao i oni u dugim i srećnim vezama privlačni kao potencijalni partneri?
Šta radite kada naletite na takvog?
važi i za muškeIma onaj vic, doduše za žene, ali svejedno. Parafraziraću.
Nemoj udovicu, sahranila je muža, sahraniće i tebe.
Nemoj devojku, nije valjala nikom, neće ni tebi.
Biraj udatu, valja mužu, valjaće i tebi.
Stvarno je užas što si delila isti *****, prosto nepodnošljivo i mnogo veći problem od toga što ženi muž spava sa nekom klinkom koja je upecala oženjenog ili deci koja potencijalno lako mogu da postanu zbog toga deca razvedenih roditelja.
važi, računaj da je rešeno sve i da ne moramo više nikada ni o čemu da diskutujemo, sve je onako kako ti zamišljaš da jeste
pa neces da se udajes za njega pa da bude sposoban. dovoljno je da cuti i da trpapod b, šta će mi nesposobni introvert

ovaj post prilicno pomaze u postavljanju dijagnoze za tebeRizikujem da mi se neko smeje jer kao pisem ozbiljno na mestu gde vecina pise iz zezanja, međutim, 4 godine sam kao klinka od moje 20. godine bila u vezi sa tuđim tipom, starijim od mene, jer me je bukvalno prevario svojim pričama.
Sad će neki reći koji brat, uspeo je da je zavede, svaka čast. Pričao je kako su već 15 god u braku,. praktično kao brat i sestra brinu se o deci a već dugio nemaju sex, najbolji su prijatelji i to je to... Davno je sve među njima nestalo. Godine sam ja trpela takvo stanje da se krijem sa nekim "zbog njihve dece", kao, odbijala sam super mladiće koje sam upoznavala jer sam ovog zavolela, bukvalno sam 4 godine bila samo sa njim. Kada sam konačno saznala istinu i to od NJE, muka mi je bila takva da sam otišla da se ispovraćam.. gadila sam se samoj sebi, svog tela što sam bila sa čovekom koji je sve vreme išao od njene pič.ke do moje i to 4 godine.
Žasu, zaista kad se setim popizdim iako je prošlo toliko godina. bukvalno mi je uzeo te godine života svojim laganjem. Zaista sam bila naivna, ali to njega ni malo ne opravdava.

pa ko je to nama izašao iz ormanaBolje tudji muž nego sopstvena žena
Imala si 20 godina i trajalo je do tvoje 24. godine, pišeš kao da si imala 13.Mlada žrtva matorog lika koji je jurio godinu dana
Nisu sve žene sklone pecanju, ko da nisi toga svestan.
Medju namapa ko je to nama izašao iz ormana
Previše osuđuješ, a to baš nije hot ženama ...Imala si 20 godina i trajalo je do tvoje 24. godine, pišeš kao da si imala 13.
Nisi sa 20 znala za pojam braka? Još da decom.
Imao sam ja situaciju gde me je u 20im proganjala udata žena, ali jasno i vrlo lako sam rekao - ne.
Drugo da ste vas troje seli i on i ona su rekli da je ok da se vas dvoje ******. Lično, ne bih ni na to pristao, ali, ajde, to je ok, stvar dogovora bez oštećenih strana.
Bila si odrasla osoba, već punoletna par godina, ne dete.
Imamo sitaciju gde dve odrasle osobe svesno vrše čin prevare i krive su obe, ok, on više, i imamo treću stranu, ženu i decu, koji su žrtve.
Tebi kao krivcu i dalje nije glavni utisak iz svega da si ugrozila nedužne žrtve nego ti je kriv on i ti si kao žrtva jer je čovek spavao sa sopstvenom ženom.
Moram da vam izlozim jednu situaciju koja je apsolutno istinita.Naime imam druga,koji ima zenu,tri devojke i dvema zenama je prijatelj sa benefitima kako to danasnja omladina kaze.Verujem da ce vecina vas biti skepticna kada sve sagleda,ali da zacinim pricu jos jedno istinom ima i jednu bez noge (to je ta kod koje on ima benefite i veza je iskljucivo seksualne prirode.Sada ne znam da li je to bas ovako lepo napisati i stvarno je bez namere da vredjam ljude sa takvim hendikepom,vise je da docaram situaciju.
Zena sa kojom zivi i nisu vencani,naslucuje da je vara cak je i imala neke poruke su ga zestoko razotkrivale ali pojma nema sta je ustvari prava istina.Jedna od tih devojaka sa kojom je bukvalno kao u vezi,ona je onako uspesna zena direktor firme,nece da se udaje,ne zeli decu porodicu i to je to.Svakodnevno se cuju vise puta vidjaju se svaki drugi treci dan,doruckici kod nje na gajbi,onako momak i devojka.Druga i treca su lujke,e sada ova prva od tih lujki je razvedena zivi sa muzem ima decu i to je veza sa njegove tacke gledista iskljucivo seksualne prirode dok bi se ona rado utopila kod njega jer on ima firmu posluje solidno sto se kaze ima lep zivot sa te strane.Medjutim ta zna da mu sutne poruku kada ne treba i pravi mu najvise problema tipa da oboje sredjuju svoje zivote i da konacno pocnu zajedno da zive itd.Sto ovome ne pada na pamet.Imalo bi tu mnogo sta da se kaze ali ovo je zaista ukratko.Druga lujka,a treca od navedenih je stvarno tezak slucaj.Ona je polupana,mislim kada kazem polupana nije bas za bolnicu ali nije ni daleko od toga.Ljubomorna,posesivna isekla bi ga na komade da zna samo delimicnu istinu.Iza nje je tezak razvod,tezak zivot u tom braku.Tesko odrastanje u porodicnom domu,jako teska prica.E,sad kako su oni zajedno i zasto.Ona je extra riba,lepa zgodna,vrhunska.Ta sto sam je spominja sa hendikepom ona je bila kombinacija i pre toga hendikepa od pre ko zna koliko samo joj se javi i ide kod nje na intimno druzenje.Istu takvu kombinaciju ima sa jos jedno zenom koja je udata ali kao da nije muz je ne interesuje uopste i ta veza im je iskljucivo seksualne prirode.Ovo je ukratko,i stvarno u najkracim crtama,inace ima svakakvih situacija i zbivanja u tim njegovim kombinacijama od komicnih do tragicnih.
Ovo sam vam ispricao samo iz razloga zato sto je i on neciji muz,pa kao dodatak ovoj temi.
Ima tu nečeg privlačnog u zauzetim likovima, kontam da možda deluju sigurnije/bezbednije jer se neka žena već odlučila za njih?
pa naravno, uvek je ljubavnica kriva, ona je puškom naterala oženjenog da je je8e, inače on mučenik ne bi nikadtvoje pitanje ispod radara krije ideju da ženske osobe imaju potrebu da zavedu i odvedu muškarca koji ima ženu i dečicu?