Tuđi muž

Kako izreka kaže - najslađe je zabranjeno/tuđe voće :aha:

Koliko je to tačno, kada je nečiji suprug u pitanju?
Koliko su oženjeni muškarci kao i oni u dugim i srećnim vezama privlačni kao potencijalni partneri?
Šta radite kada naletite na takvog?
шта ће ми туђи, мало ми ова три моја

Pitanje za zene sa kim biste prije bile ?

a)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 25 cm ali koji je introvertan i neozenjen,ne vozi auto, manje novca ima

b)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 10 cm,ali je ozenjen pun samopouzdanja,vozi dobro auto,vise novca ima
Vidi se da ne poznaješ stvari. 25 centima je previše za najveći broj žena. Idealna veličina za skoro sve je nekih 17-18 cm. Ponudi im to, plus da zna da nađe G tačku iz prve.

Žene su često na dostanci sa slobodnim muškarcima koje ne poznaju, bar na ovim prostorima, kao da ćeš je pojesti, kad vidi burmu opustenija je i puf, iza mire sto djavola vire. Teorija par ljudi koje poznajem, i koji su u braku.

Ja to dosta cujem za funkcjonere i preduzetnike. Zene zmire na to sve, jer lova je lova.
Znam i za raju. Varao zenu, otisao kod ljubavnice malo zivjeti i kad mu dosadilo, vratio se, ona ga natrag pustila. Kao lutalicu psića:hahaha:

Koliko je to tačno, kada je nečiji suprug u pitanju?
Mene je u inostranstvu generalni menadžer savetovao da kad imam posla sa parovima na svom Front Desk-u, premda razgovaram sa muškarcem, gledam isključivo u njegovu lepšu polovinu. Nikada nisam doživela nikakvu neprijatnost, i time se vodim i dan-danas, čak i na našem podneblju. Nije možda mnogo važno, ali ne može da škodi!

Mene je u inostranstvu generalni menadžer savetovao da kad imam posla sa parovima na svom Front Desk-u, premda razgovaram sa muškarcem, gledam isključivo u njegovu lepšu polovinu. Nikada nisam doživela nikakvu neprijatnost, i time se vodim i dan-danas, čak i na našem podneblju. Nije možda mnogo važno, ali ne može da škodi!
I sad on te pita recimo: Jel imate sobu sa pogledom na prirodu?
A ti se okrenes ka njegovoj lijepsoj polovini sa: Da gospodzo imamo poglede kakve god zelite i na park i ako hocete malo urbanije ovo ono?

I sad on te pita recimo: Jel imate sobu sa pogledom na prirodu?
A ti se okrenes ka njegovoj lijepsoj polovini sa: Da gospodzo imamo poglede kakve god zelite i na park i ako hocete malo urbanije ovo ono?
Ne, nego:"Gospodine, imamo sve što Vam treba.." ali, komunikacija se odvija kao da sve vreme tražim odobrenje od njegove lepše polovine.
U mnogo navrata je žena-po svemu inače pametnija i bolja, nastupila kao ta koja odlučuje šta se kupuje. Arapi su takvi, ali generalno se žene osete bitnim kada pogledate u njih i ostavite im zaključnu reč.
Boli me uvo za njihove muževe, ali da sve obavim ne imajući njih u vidu, mogu da protumače da se potencijalno zanimam za njihovog muža.
E, pa, to je grozno, posebno kad su u pitanju beduini.

Rizikujem da mi se neko smeje jer kao pisem ozbiljno na mestu gde vecina pise iz zezanja, međutim, 4 godine sam kao klinka od moje 20. godine bila u vezi sa tuđim tipom, starijim od mene, jer me je bukvalno prevario svojim pričama.

Sad će neki reći koji brat, uspeo je da je zavede, svaka čast. Pričao je kako su već 15 god u braku,. praktično kao brat i sestra brinu se o deci a već dugio nemaju sex, najbolji su prijatelji i to je to... Davno je sve među njima nestalo. Godine sam ja trpela takvo stanje da se krijem sa nekim "zbog njihve dece", kao, odbijala sam super mladiće koje sam upoznavala jer sam ovog zavolela, bukvalno sam 4 godine bila samo sa njim. Kada sam konačno saznala istinu i to od NJE, muka mi je bila takva da sam otišla da se ispovraćam.. gadila sam se samoj sebi, svog tela što sam bila sa čovekom koji je sve vreme išao od njene pič.ke do moje i to 4 godine.

Žasu, zaista kad se setim popizdim iako je prošlo toliko godina. bukvalno mi je uzeo te godine života svojim laganjem. Zaista sam bila naivna, ali to njega ni malo ne opravdava.
Stvarno je užas što si delila isti *****, prosto nepodnošljivo i mnogo veći problem od toga što ženi muž spava sa nekom klinkom koja je upecala oženjenog ili deci koja potencijalno lako mogu da postanu zbog toga deca razvedenih roditelja.

Poslednja izmena:
Ne, nego:"Gospodine, imamo sve što Vam treba.." ali, komunikacija se odvija kao da sve vreme tražim odobrenje od njegove lepše polovine.
U mnogo navrata je žena-po svemu inače pametnija i bolja, nastupila kao ta koja odlučuje šta se kupuje. Arapi su takvi, ali generalno se žene osete bitnim kada pogledate u njih i ostavite im zaključnu reč.
Boli me uvo za njihove muževe, ali da sve obavim ne imajući njih u vidu, mogu da protumače da se potencijalno zanimam za njihovog muža.
E, pa, to je grozno, posebno kad su u pitanju beduini.
Ma znam, zezam se i ja sam radio kao konobar po brodovima raznim restoranima i ista prica je. I to nije zato sto su zene pametnije, nego zato sto sujetnije i vole paznju. I taj koji ju je tu doveo, doveo joj je da dobije paznju. Citava ta usluzna industrija.

Ma znam, zezam se i ja sam radio kao konobar po brodovima raznim restoranima i ista prica je. I to nije zato sto su zene pametnije, nego zato sto sujetnije i vole paznju. I taj koji ju je tu doveo, doveo joj je da dobije paznju. Citava ta usluzna industrija.
U čemu je problem? Našla sam se u našem hotelu,i isto je upalilo_priča gospodin, a ja sve gledam u nju da odobri stvar. Vratila se i poklonila mi Chanel ruž o kom sam oduvek mogla samo da sanjam!

U čemu je problem? Našla sam se u našem hotelu,i isto je upalilo_priča gospodin, a ja sve gledam u nju da odobri stvar. Vratila se i poklonila mi Chanel ruž o kom sam oduvek mogla samo da sanjam!
pa nekako mi je uvredljivo da se obratim nekome i preskoci me i obrati se mojoj partnerki. Kao da sam nevidljiv. jbte na kraju se i skapiraju i napisu knjigu: kako smo se sporazumele u mulen ruzhu dok nista nije bilo jasno mom muzhu.

Back