Tuđi muž

Urwald

Domaćin
Moderator
Poruka
3.782
Kako izreka kaže - najslađe je zabranjeno/tuđe voće :aha:

Koliko je to tačno, kada je nečiji suprug u pitanju?
Koliko su oženjeni muškarci kao i oni u dugim i srećnim vezama privlačni kao potencijalni partneri?
Šta radite kada naletite na takvog?

Šta znam sećam se da me je solidan broj devojaka muvao kada sam bio u jednoj dužoj vezi.
Sada zašto su me muvale nikada nisam uspeo da provalim - da li što sam im hot ili što su mojoj tadašnjoj htele da kopaju oči :think:

Tuđe mi je odbojno, odmah zamišljam kako mešaju sve telesne sokove svaki dan, kako se penje na nju ceo život i to mi nekako neprivlačno. Još ako znam da mu pere veš, pegla, kuva... odbojno.

Privlačno mi deluju samo muškarci koji sve to sami sebi rade.

Zauzeti/zauzete su meta ljudima krhkog samopouzdanja koji lece ego tako sto misle da njih neko bira pre svog partnera. Istina je da se trose na nekog bednika koji vara partnera, nikakva visa vrednost tu ne postoji.

Kako izreka kaže - najslađe je zabranjeno/tuđe voće :aha:

Koliko je to tačno, kada je nečiji suprug u pitanju?
Koliko su oženjeni muškarci kao i oni u dugim i srećnim vezama privlačni kao potencijalni partneri?
Šta radite kada naletite na takvog?
Ako se naleti na takvog, to znači da ga ne poznajete pa ni ne znate njegov status.

Možda jednostavno čovek koji je u kvalitetnoj vezi odiše samopouzdanjem, srećan je, smiren, ispunjen... vodi kvalitetan život sa svojom partnerkom, ima podršku, redovan seks... ne jurca okolo i ne smuca se, ne naleće na svakakve i ne upušta se u svakakva sranja.

Kada nekog takvog žene vide negde, možda ih jednostavno privlači ceo taj vajb koji emituje, ne piše mu na čelu da je u dugoj i srećnoj vezi.

Pitanje za zene sa kim biste prije bile ?

a)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 25 cm ali koji je introvertan i neozenjen,ne vozi auto, manje novca ima

b)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 10 cm,ali je ozenjen pun samopouzdanja,vozi dobro auto,vise novca ima

Pitanje za zene sa kim biste prije bile ?

a)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 25 cm ali koji je introvertan i slobodan ,ne vozi auto, manje novca ima

b)Sa muskarcem koji ima onu stvar dugacku 10 cm,ali je ozenjen pun samopouzdanja,vozi dobro auto,vise novca ima
Ali kakvu koji ima dušu - unutrašnje vrednosti su valjda presudne? :andjeo:

Rizikujem da mi se neko smeje jer kao pisem ozbiljno na mestu gde vecina pise iz zezanja, međutim, 4 godine sam kao klinka od moje 20. godine bila u vezi sa tuđim tipom, starijim od mene, jer me je bukvalno prevario svojim pričama.

Sad će neki reći koji brat, uspeo je da je zavede, svaka čast. Pričao je kako su već 15 god u braku,. praktično kao brat i sestra brinu se o deci a već dugio nemaju sex, najbolji su prijatelji i to je to... Davno je sve među njima nestalo. Godine sam ja trpela takvo stanje da se krijem sa nekim "zbog njihve dece", kao, odbijala sam super mladiće koje sam upoznavala jer sam ovog zavolela, bukvalno sam 4 godine bila samo sa njim. Kada sam konačno saznala istinu i to od NJE, muka mi je bila takva da sam otišla da se ispovraćam.. gadila sam se samoj sebi, svog tela što sam bila sa čovekom koji je sve vreme išao od njene pič.ke do moje i to 4 godine.

Žasu, zaista kad se setim popizdim iako je prošlo toliko godina. bukvalno mi je uzeo te godine života svojim laganjem. Zaista sam bila naivna, ali to njega ni malo ne opravdava.

Back