Araon
Elita
- Poruka
- 17.607
tesko ondak da si tolko kreso.
Pola lokacija su ocajne.
To što je lokacija očajna ne znači da ne može, da si kresao znao bi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko ondak da si tolko kreso.
Pola lokacija su ocajne.
Nije mi važno gdje samo da ima privatnosti. Sad kad se sjetim i prcala sam se u svekrvinom krevetu kad su oni bili u banji a mi im čuvali kuću i životinjeDa li postoje kreveti koji nisu vasi i u kojima se niste mogli kresati?
Na primjer svekar i svekrva odu na odmor i vas je pripalo da zalijevate cveće i odete u stan sa bračnim drugom i kreso bi se ali vi nećete jer vam nezamisljivo kresati se u tom ambijentu
Postoji li ambijent u kom kazete “oh no no no”
Tako sam i ja mislio sa 15 godina.To što je lokacija očajna ne znači da ne može, da si kresao znao bi.
Tako sam i ja mislio sa 15 godina.
Vidi se po tvom pisanju da sadržajan život živiš.
Dakle možeš da zaboraviš da ti keva ili sestra spava u tom krevetu?Ljudi, kad se krešete negde, ako vam je uopšte u glavi u tom momentu "ko inače spava na tom krevetu?" ili "ko inače sedi na toj stolici?", vas ta osoba i ne radi toliko.
Dakle možeš da zaboraviš da ti keva ili sestra spava u tom krevetu?
ja ne znam sta je ovde nekim upitnim ljudima..sto bih se yebavao u, sta ti dodje keva od zene? jetra, svekrva? zeta?, vi niste normalni. Ovo opet Helga hara forumom. Boze me sacuvaj.
Nije mi važno gdje samo da ima privatnosti. Sad kad se sjetim i prcala sam se u svekrvinom krevetu kad su oni bili u banji a mi im čuvali kuću i životinje
Čemu čuđenje? Čista posteljina i cepaj Gore mi je namakanje u gradskim bazenima gdje se kupaš u supi sa 200 nepoznatih ljudi nego spavati u krevetu poznatih, čistih i zdravih osoba. Kako spavaš u hotelu jbt i tu se prca ko stigne? Ili kadiš svaku hotelsku sobu?
Čemu čuđenje? Čista posteljina i cepaj Gore mi je namakanje u gradskim bazenima gdje se kupaš u supi sa 200 nepoznatih ljudi nego spavati u krevetu poznatih, čistih i zdravih osoba. Kako spavaš u hotelu jbt i tu se prca ko stigne? Ili kadiš svaku hotelsku sobu?
Zašto ne bih mogla? Nije da su u sobi do mene pa da imam tremu da nas ne čuju?kako se možeš opustiti?
laboratorijski uslovi za sex ne postoje jbt.kako se možeš opustiti ?