TUČA ĐAKA U TUZIMA(PODGORIČKA OPŠTINA SA VEĆINSKIM ALBANSKIM STANOVNIŠTVOM)

Poslednja izmena od moderatora:
Od celog ludila nije mi jasno zašto Albanci slave prekid utakmice. Mislim koliko glup treba da budeš da slaviš prekid jedne utakmice. Ajde da slaviš pobedu, da razumem.
Šta si dobio sa prekidom, kakva je to vrsta pobede, koja korist.

Ne slave oni prekid utakmice.
Utakmica im je poslužila kao povod da pobodu zastavu Velike Albanije u Beogradu u cemu su uspjeli.
I ne samo to, ...vec tu istu zastavu neoskrnavljenu vratiti na mjesto polaska i bastiniti je kao ISTORIJSKU vrednost!!!

Sto je priznaces, sasvim normalno i uspjesno da bi se slavilo!!!

Ne slave oni prekid utakmice.
Utakmica im je poslužila kao povod da pobodu zastavu Velike Albanije u Beogradu u cemu su uspjeli.
I ne samo to, ...vec tu istu zastavu neoskrnavljenu vratiti na mjesto polaska i bastiniti je kao ISTORIJSKU vrednost!!!

Sto je priznaces, sasvim normalno i uspjesno da bi se slavilo!!!

Da, ali sve je ostvareno prekidom utakmice.
Mogli su da dođu na Terazije i puste zastvu ili tako nešto.
Izbor metode je krajnje jadan.Na nivou plemena. I posle još slaviš.

Od celog ludila nije mi jasno zašto Albanci slave prekid utakmice. Mislim koliko glup treba da budeš da slaviš prekid jedne utakmice.

Uvredili su domaćine, što je i bio cilj, napravili još jednu međunarodnu spletku- kako da ne slave?
Nisu oni kao drugi narodi, oni su dno dna.

Najbolji deo teksta o tuči gimnazijalaca:hahaha:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/502868/Tuca-djaka-u-Tuzima-zbog-utakmice-SrbijaAlbanija

....uprava škole je pozvala roditelje vinovnika tuče, ali, situacija se ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna i među familijama učenika. :
:hahaha:

Poslednja izmena:
Da, ali sve je ostvareno prekidom utakmice.
Mogli su da dođu na Terazije i puste zastvu ili tako nešto.
Izbor metode je krajnje jadan.Na nivou plemena. I posle još slaviš.

Ma nemoj, ....pričam ti priču,...kako da ne, krajnje je nebitno da li ideju promovises pred stotinjak posmatraca na Terazijama,
ili pred milionski auditorijem uz direktno prisustvo 40 000 živih svjedoka!!!
Uozbilji se čoeče!!!!

Back