Truth or dare

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Da li biste voleli istu osobu koju volite sad (ljubav u mushko zenskom odnosu) da ima malo drugachije lice...veci nos, kosije ochi, klempavije ushi? Da ne kazem da mu je malo manji/ da joj je malo shira :mrgreen: evo tipichne lj&s teme...ochekujem vrcave odgovore

Da li biste voleli istu osobu koju volite sad (ljubav u mushko zenskom odnosu) da ima malo drugachije lice...veci nos, kosije ochi, klempavije ushi? Da ne kazem da mu je malo manji/ da joj je malo shira :mrgreen: evo tipichne lj&s teme...ochekujem vrcave odgovore

Ja ocekujem iskrene, pa cu i reci sta me nervira kod mog sadasnjeg decka. On je stvarno sladak, ali on stalno prica o nekim glupostima, a meni se on toliko svidja da ja te njegove gluposti i ne slusam. I onda me pita, dok sam njime ocarana: "Sta ti mislis, Pevacice?" Ja ga pitam da ponovi, a on mi kaze da ga nikad ne slusam, a ja ga onda poljubim i bude sve u redu.

Bih, pošto sam prvo odlepila za njim kao osobom, pa onda i na njegov izgled.

Lepši je sto puta sada nego kao kad smo se upoznali. Ne bi mi smetalo da poružni, volim ga i ništa se ne bi promenilo.

On bi i dalje bio moj ****** :heart:

Svako pravilo ima izuzetaka, moja prva simpatija je bio frajer sa pet zvezdica do mature kad je proglašen za princa, a sad, četiri godine kasnije, izgleda kao da je stariji pet crtica šest godina... Kao da je druga osoba...

ovo kao moja prva ljubav... kakav je to macan bio, najljepše momče koje sam ja ikada vidjela... malo je bacao noge u stranu kada hoda, ali to nije bilo strašno... pa je i on ponio tu neku titulu mistera, princa čega li... posle se ugojio, pa su mu stomak i rumeni obrazi ubili sav šarm: (
mi srećom nismo imali izbor za mistera i mis, mada nismo ni na žene ličile a ne na princezicee sa onim sarmama na glavama:S

ovo kao moja prva ljubav... kakav je to macan bio, najljepše momče koje sam ja ikada vidjela... malo je bacao noge u stranu kada hoda, ali to nije bilo strašno... pa je i on ponio tu neku titulu mistera, princa čega li... posle se ugojio, pa su mu stomak i rumeni obrazi ubili sav šarm: (
mi srećom nismo imali izbor za mistera i mis, mada nismo ni na žene ličile a ne na princezicee sa onim sarmama na glavama:S

Ne znam šta se ovom mom desilo, dečko će ovim tempom do 25-e godine izgleda da oćelavi skroz :(

Izgleda tako umorno i pregaženo, kao da ne puni 23 u maju... A njegovi ortaci kao da su mu mlađi burazeri...

Pa dobro, to je kao neki trend u gimnaziji, ti izbori za kralja i kraljicu generacije... Inteersantno je... :)

Back