Nema potrebe, sve će biti proksi. Drugi hladni rat neće zaustaviti. Možda će ga samo privremeno učiniti blažim.
znas ti onu: duh caruje, snaga klade valja?
rusi nisu znali, a ni danas ne znaju da medijski napadnu zapad, jer sve je to vajkanje, kao - za sada nema potrebe, ali ameri su prvi poceli sa hirosimom/nagasakijem...ili - pa, citajte nasu nukl. doktrinu,. tamo sve pise
inace na zapadu sve vise citam, ne znam da li su se tako grupisali tekstpovi, o americkim nosacima, koji se isplate, koje moramo da sacuvamo, a koji ne, koji su...za scrapyard
a to sa proksijima, pa hamas je bio u kremlju, huti, a citam i sa talibanima nesto pregovaraju...
ameri opale sa pravim bombama na nacrtane mete da pokazu debeljuci kimu zube, a rusi kazu da je njihovo takticko 4 puta jace od debele berte i malog decka koji su baceni na japan... pa nasi mediji cak ni to nisu preveli, i objasnili kako treba, ... diletantizam na sve strane, aj. medija, al sto rusi nemaju ofanzivnu retoriku, to moze da kosta skuplje od hladnog rata. koji ti predvidjas - ne mogu oni d akazu da zadrzavaju pravo da odgovore, nego moraju da kazu da kazu kako kada i gde jer samo tako se uteruje STRA', i realizuje doktrina odvracanja
sta bi od testa ruskog. corak? mi opalismo minutmena iz kalifornije, ne znam gde bese pade?
i ovaj ceremonijalni dolazak na karibe, a nuklearno ostavli kuci - mislim,. smejemo im se mi ameri, jel ce znati put kuci, da se vrate? jedina pretnja su nam podmornice ruske, ali oni ni sa njime ne poentiraju medijski