Trump i Izrael

DedaStojan

Veoma poznat
Poruka
12.678
Naime poznate su Izjave Trumpa da ce bezrezervno podrzati Izrael ako zajaši sedlo Amerike i otvorenije od Bidena.
Vrlo je vjerojatno da ce Ukrajinski rat zavrsiti i usmjeriti svu pomoč u naoružanju Izraelu.

Pa me sad zanima kako ovi obozavatelji Trumpa a zestoki mrzitelji Izraela to pomiruju? Kako se pogledaju u ogledalo?

Kako se pogledaš u ogledalo kad tvrdiš da je Tramp fašista i nacista, a podžava Izrael?
Kako se smatraš antifašistom, a podržavaš terorističku organizaciju Hamas? Možda da odeš na neki koncert u Izrael i sačekaš paraglajdere?

Kako nema Putinove agresije kad je on naredio ulazak svojih trupa u Ukrajinu, a pre toga u Gruziju?
Da Nayo nije vrsljao yuda ne bi, prica je mnogo konpleksnija i slozenije od povrsne propagande sa zapada. Jos pre 20 godina Putin je upozoravao,ako dodjete u Ukrajinu bice rat. To je rusko dvoriste, Ameri su se previse prosirili i sve moguce granice presli, dugo je i cutao. I obojena revoluccija 2014. je bila priprema. Veruj i da neko dodje u Meksiko Amerika bi napala Meksiko. Nato u Ukrajini ke pretnja za Moskvu u kratkim crtama. Pokusali su i u Kazahstanu. I malo prosiri vidike pa ce ti biti sve jasno. A agresiju na Donbas je izvrsila Ukrajina

Pa me sad zanima kako ovi obozavatelji Trumpa a zestoki mrzitelji Izraela to pomiruju? Kako se pogledaju u ogledalo?
ako kamala ostavi izrael na cedilu, on ce morati da upotrebi nuklearno oruzje, a onda pisi - zbogom, svete
znaci, mi smo za njega samo jer je to u vasem interesu da ne izginite uzalud, a sto se tice kamale prazne glave, ona ti je jednaka kao i bajden demantna glava, znas i sam da neko drugi vlada, da se oni nista ne pitaju

a izrael je bozji, ne smes da ga mrzis, odakle ti to?> zar nismo zabranili zakonom da se on mrzi? jahva je djavo, njega mrzi, a IZRAEL MORAS DA VOLIS, utuvi vise u tu svoju cifutsku glavu

Naime poznate su Izjave Trumpa da ce bezrezervno podrzati Izrael ako zajaši sedlo Amerike i otvorenije od Bidena.
Vrlo je vjerojatno da ce Ukrajinski rat zavrsiti i usmjeriti svu pomoč u naoružanju Izraelu.

зар су било какви навијачи и обожаватељи свјесни ичега? :eek:

Back