Trudnoća

Jovancica007

Početnik
Poruka
1
Pitanje koje bi postavila svima na forumu je :

Da li je greh i osuda ako devojka sa 28 godina zatrudni i ako je to bila neželjena trudnoća ? Jel to greh i osuda ? Jer devojka koja je ostala trudna ne želi da rodi dete jer je bila silovana i takoreći nije ni znala da je bila silovana . Samo se u jednom u trenutku našla kako lezi sva pocepana u žbunju i sva sreća pa je neko video i pomogao i odveo u bolnicu i tamo su joj u bolnici otkrili trudnoću .
Devojka ne želi trudnoću jer je silovana ? Jel kriva sto je bila silovana ? Ja mislim da nije bila kriva jer u ovoj zemlji ima previše silovatelja koji siluju devojke i one posle ostanu u drugom stanju a njih nema .
Zanimaju me vasi odgovori .

Poslednja izmena od moderatora:

Da li je greh i osuda ako devojka sa 28 godina zatrudni i ako je to bila neželjena trudnoća ? Jel to greh i osuda ? Jer devojka koja je ostala trudna ne želi da rodi dete jer je bila silovana i takoreći nije ni znala da je bila silovana . Samo se u jednom u trenutku našla kako lezi sva pocepana u žbunju i sva sreća pa je neko video i pomogao i odveo u bolnicu i tamo su joj u bolnici otkrili trudnoću .
Devojka ne želi trudnoću jer je silovana ? Jel kriva sto je bila silovana ? Ja mislim da nije bila kriva jer u ovoj zemlji ima previše silovatelja koji siluju devojke i one posle ostanu u drugom stanju a njih nema .
Zanimaju ne vasi odgovori .
Djevojka je prije silovanja bila trudna.

Zanimaju ne vasi odgovori .
Ako je izvještaj istinit, zanima me kojom su to metodom doktori ustvrdili da je nastala trudnoća prije implantacije? To je proces koji se ne događa unutar nekoliko sati, potrebno je više dana... pa mi nešto sumnjivo u ovom izvještaju...

Nespretno napisan tekst..verovatno je bila silovana i kada je saznala da je trudna povezala je tu trudnocu sa silovanjem
Jedino tako mogu da tumacim napisao..U svakom slucaju ako je neželjena trudnoca treba da abortira i da gleda da se oslobodi obe traume

Back