gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
za sve li nadjete opravdanje kad vam odgovara hahahahpa nije vernik programski kod nego grešno živo biće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sve li nadjete opravdanje kad vam odgovara hahahahpa nije vernik programski kod nego grešno živo biće.
pa nema savršenogza sve li nadjete opravdanje kad vam odgovara hahahah
mozda, ali Bog ne placa alimentaciju.da se pitam a ne pitam se, bio bi srećan da venčavam noseće, mada u očima boga već su venčani, bar tako mislim.
čovekanema Boga?
ni matičar a ni popmozda, ali Bog ne placa alimentaciju.
Kada bismo brojali one koji se danas ponašaju u skladu sa izvornim hrišćanskim učenjem, bili bi nam dovoljni prsti jedne ruke.Svaki ulazak u crkvu je ostavljanje novca na ikone, kupovina sveca, davanje priloga... ko je lud da odbija pare. Ali ali, da li je to hriscansko ponasanje?
Sta fali, lepa alatkica
pa rekao si, po tvom misljenju su dvoje vec vencani kad ocekuju dete. ali nisu, zapravo.ni matičar a ni pop
ne znam kakve to veze ima
da, dvostruki arsini sa jedne strane, i pomodarstvo vencavanja po crkvama sa druge strane.Dozvoljava crkva vencanje kada je mlada trudna cak sta vise smatra to potrebnim da se dete ne rodi van braka.
Shvatam te sta si htela ovom temom.
Pokusavas pokazati dvostruke arsine.
Neke stvari vernici osudjuju jel vera to ne priznaje ali zato sa druge strane se ne libe da rade neke druge stvari koje vera opet ne smatra dobrim ali eto vernicima se ipak svidja.
To je sex pre braka.
Za mene dete je dar ogroman i ne bi trebalo da se bavimo tom formom da li je zaceto pre braka ili ne, vec da se to dete rodi zdravo i pravo.
To sto me neki smatraju ovde cudnim vernikom zbog mog nacina shvatanja zivota i vere uopste me ne tangira jer ko zna ..... mozda na kraju kada se sve sabere i oduzme ispadne da sam veci vernik od njih
mislim da se vernik moze biti i bez pridrzavanja kanona, bez posecivanja crkvi.To sto me neki smatraju ovde cudnim vernikom zbog mog nacina shvatanja zivota i vere uopste me ne tangira jer ko zna ..... mozda na kraju kada se sve sabere i oduzme ispadne da sam veci vernik od njih
jel si ti to isposhtovao/la?ma kako je neko VERNIK ako se jebbe pre braka?
beba kalja čistotu vere?a sto bi trudna onda u crkvu..kalja se cistoca vere.
pa ne, meni je to pravo da se opredelim oduzetojel si ti to isposhtovao/la?
rekao sam da mislim u očima boga su venčanipa rekao si, po tvom misljenju su dvoje vec vencani kad ocekuju dete. ali nisu, zapravo
ne verujem da misli na bebu, nego na sam cin sagresenjabeba kalja čistotu vere?
pa sad, ne znam koliko mi mozemo da vidimo sta je u bozjim ocima, ali razumem tvoju poentu jer mnozite se i sl.rekao sam da mislim u očima boga su venčani
Kako oduzeto? Ko ti oduzeo?pa ne, meni je to pravo da se opredelim oduzeto
silovatelj.Kako oduzeto? Ko ti oduzeo?
kakvo sagrešenje, stvarati život?ne verujem da misli na bebu, nego na sam cin sagresenja
seks pre braka je greh, nisam ja pisala ta pravilakakvo sagrešenje, stvarati život?
greh je ubijati život
ili sam ja naopak
sada si zbog toga vernik do koske, u svakom zlu izadje neshto dobro. Ne mogu da se vratimsilovatelj.
niko ne kaze da moze ili treba da se popravlja, govorim prosto o cinjenicama.sada si zbog toga vernik do koske, u svakom zlu izadje neshto dobro. Ne mogu da se vratim
u proshlost i to popravim, pa naizgled ovo shto pishem deluje bezosetjajno.
blud je greh, ne seks.seks pre braka je greh, nisam ja pisala ta pravila
a sta je seks van braka ako ne blud? zasto uopste postoji prica o Devici Mariji ako je zacece van braka ok stvar?blud je greh, ne seks.
znam par parova koji su zajedno od srednje škole i dok se nisu venčali verovatno su se seksali jer su bile duge veze. kako njih onda osuditi? (pod uslovom da nisu švrljali) to je najčistiji brak po tom pitanju
"deva marija" zastupa pravoslavlje, što znači da nikad nije imala odnos, dete joj začeto od boga.a sta je seks van braka ako ne blud? zasto uopste postoji prica o Devici Mariji ako je zacece van braka ok stvar?
slazem se ja sa tobom, ali ajde ti to reci nekom u crkvi."deva marija" zastupa pravoslavlje, što znači da nikad nije imala odnos, dete joj začeto od boga.
blud se ne odnosi samo na seks, a ako je seks u pitanju jel bluditi sa voljenom osobom nevenčan ili legalno se seksati sa nekim kog prezireš (ugovoreni brakovi)
ne znam šta je tu u stvari blud.
Заборавио си на брачне парове без деце.По некој логици, као што је Литиргији сврха Причешће, тако су и Браку Деца. Како нема логике да у ова апокалиптична
времена терамо мак на конац, него желимо што више верних, не би требало да се ишта одбија ЧП
Najbolje da predložiš da se na ulasku u crkvu napravi sobaAko zatrudnis pre braka,vencaj se u opstini..pa kad rodis kasnije vencanje u crkvi...
Ja znam da se u crkvu ne ide kad imas menstruaciju..npr..a sto bi trudna onda u crkvu..kalja se cistoca vere.
Istina je da se sada sve izgubilo i na vrednostima i na postovanju...tako da,sto bi neka koja ima vere jurila u crkvu trudna...treba da se sama zapita