Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.400
a da li si ti religiozna? Izvini ako je previse intimno pitanje, ali bas me zanima. I da li bi se vjencala u crkvi?da, odsutni su religiozni ljudi, vreme je popodnevnog odmora. mozda mi kasnije neko odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da li si ti religiozna? Izvini ako je previse intimno pitanje, ali bas me zanima. I da li bi se vjencala u crkvi?da, odsutni su religiozni ljudi, vreme je popodnevnog odmora. mozda mi kasnije neko odgovori.
ne, nea da li si ti religiozna? Izvini ako je previse intimno pitanje, ali bas me zanima. I da li bi se vjencala u crkvi?
ok. hvala na odgovoru.ne, ne
Jeste, ali dal je ok ako je dete zaceto pre braka? Msm sa stanovista crkvenog vencanja.Dete je dar od boga.
Штета, да си питао мушкарца, он би морао да се венча у цркви када му нареди жена.a da li si ti religiozna? Izvini ako je previse intimno pitanje, ali bas me zanima. I da li bi se vjencala u crkvi?
Koga briga za crkveno stanovište ako bog nema ništa protiv.Jeste, ali dal je ok ako je dete zaceto pre braka? Msm sa stanovista crkvenog vencanja.
Sve mi je dozvoljeno, ali mi nije sve na korist. Jel tako?Teško bi se našao sveštenik ili monah koji bi odbio nečiju molbu ili zahtev.
U crkve ulazi brdo ljudi i žena nepristojno obučenih, pa im niko ne brani. U manastire isto, šetaju se devojčice više gole nego obučene u prisustvu monaha. A niti je dozvoljeno niti pristojno.
Tako isto i za ovo.
Постоји попуштање, а постоји и минимум минимума.Teško bi se našao sveštenik ili monah koji bi odbio nečiju molbu ili zahtev.
U crkve ulazi brdo ljudi i žena nepristojno obučenih, pa im niko ne brani. U manastire isto, šetaju se devojčice više gole nego obučene u prisustvu monaha. A niti je dozvoljeno niti pristojno.
Tako isto i za ovo.
Do you have a number of God, I would like to speak with Him about something?Koga briga za crkveno stanovište ako bog nema ništa protiv.
Pa nista posebno nije problem, osim sto se ne sme seksati pre braka. Zato i pitah, jel to ekspanzija devica Marija ili crkva voli pare od vencavanja?Није у реду, а шта сад да се ради, пређе се преко тога и венчавају се у цркви, не видим у чему је ту проблем.
Ne koristi gugl trenzlejt.Do you have a number of God, I would like to speak with Him about something?
Svaki ulazak u crkvu je ostavljanje novca na ikone, kupovina sveca, davanje priloga... ko je lud da odbija pare. Ali ali, da li je to hriscansko ponasanje?Teško bi se našao sveštenik ili monah koji bi odbio nečiju molbu ili zahtev.
Tako isto i za ovo.
Sta fali, lepa alatkicaNe koristi gugl trenzlejt.
A zašto ne bi bilo?Svaki ulazak u crkvu je ostavljanje novca na ikone, kupovina sveca, davanje priloga... ko je lud da odbija pare. Ali ali, da li je to hriscansko ponasanje?
Pa ne znam, Hrist je rasterivao trgovce iz svog hrama, a ovi sad primaju polugole u crkvu.A zašto ne bi bilo?
Kakve veze imaju trgovci i polugoli sa davanjem priloga?Ako ides u crkvu da se vencavas, trebalo bi da si vernik, zar ne? A kako si vernik ako se seksas van braka?
Pa ne znam, Hrist je rasterivao trgovce iz svog hrama, a ovi sad primaju polugole u crkvu.
E pa ne mogu toliko da ti crtamKakve veze imaju trgovci i polugoli sa davanjem priloga?
Хајде договорите се - кад Црква се строго држи правила, онда повици да није у реду, када снисходи, није у реду ?Do you have a number of God, I would like to speak with Him about something?
Pa nista posebno nije problem, osim sto se ne sme seksati pre braka. Zato i pitah, jel to ekspanzija devica Marija ili crkva voli pare od vencavanja?
Многи манастири не врше венчања, а такође и не дозвољавају да манастир личи на плажу, зато постоји и неки минимум правила облачења.Svaki ulazak u crkvu je ostavljanje novca na ikone, kupovina sveca, davanje priloga... ko je lud da odbija pare. Ali ali, da li je to hriscansko ponasanje?
ma kako je neko VERNIK ako se jebbe pre braka?По некој логици, као што је Литиргији сврха Причешће, тако су и Браку Деца. Како нема логике да у ова апокалиптична
времена терамо мак на конац, него желимо што више верних, не би требало да се ишта одбија ЧП
a sta to Crkva tacno radi osim sto izlazi u susret ne maloj kolicini novca koju dobije za vencanje? jer ako si vernik, neces se seksati pre braka, a ako si pomodar koji samo eto hoce crkveno vencanje - sta crkva dobija od toga? PARE.Хајде договорите се - кад Црква се строго држи правила, онда повици да није у реду, када снисходи, није у реду ?
Шта год да уради, неко ће да кука како треба обрнуто.
pa nije vernik programski kod nego grešno živo biće.ma kako je neko VERNIK ako se jebbe pre braka