trsave, cupave, amazonske, prirodne???

Svima je poznato da su ranije bile normalne tete sa cupavim ribicama...
Moda se uveliko vraca, a sta biva sa cupavim zbunjicima? Mislite li da ce se to ikada vratiti u modu i da sta uopste mislite o cupavim???
Meni one deluju bas onako zdravo, amazonski :mrgreen:
P.S.
salicu na straniocu....zasto muskarci mogu da budu cupavi i nikom-nista, a zenama se u dlaku gleda...gde je tu pravda?? :confused:

Na tim delovima tela se ceni cjelavost :rumenka:..ajde, dobro..kod njega mogu da tolerisem frizuru od..dan,dva:mrgreen:.

Svima je poznato da su ranije bile normalne tete sa cupavim ribicama...
Moda se uveliko vraca, a sta biva sa cupavim zbunjicima? Mislite li da ce se to ikada vratiti u modu i da sta uopste mislite o cupavim???
Meni one deluju bas onako zdravo, amazonski :mrgreen:
P.S.
salicu na straniocu....zasto muskarci mogu da budu cupavi i nikom-nista, a zenama se u dlaku gleda...gde je tu pravda?? :confused:

Zato sto placaju.;)

A ko placa, taj i postavlja uslove.

e, ali, mislim, pazi 'kad je to bilo u modi'... ono, u modnim casopisima su pisali o tome, na najrazlicitijim svetskim forumima se javno raspravljalo o tome... bila je stramota ako neka zena izadje u svet drugacija... pa, onda jos i - 'kako muskarci i opet nikom nista?'... o, brate mili, jel ovo stvarno dilema nekoga ko sebe smatra inteligentnim... odraslim... zrelim.. i sta sve ne? pobogu, ljudi... ali... 'bilo je u modi'... o, devla, devla...

Back