- Poruka
- 68.128
Plivajući zamajac, turbina, kompletan trap itd.
Egr i dpf je odmah počupan
Egr i dpf je odmah počupan
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ima svoj vijek trajanja. Amortizeri i trap jesu redovni trošak. A ko iole održava auto neće doći u situaciju da mu ode kompletan trap. I veliki servis je normalna stvar.Redovni troškovi kompletan trap, amortizeri, plivajući zamajac, turbina plus veliki servis u par godina?
Bitno da ti imaš pojma Stanje trapa i amortizera zavisi u mnogome i po kakvom putu voziš. I stila vožnje. Isto važi i za kočnice. Sve je to potrošni materijal. Kompletan trap na iole održavanom autu ne može otići.Ti ne znaš ništa o automobilima pa zato i pišeš ovakve nebuloze. Redovan trošak je kada ti na 50.000 km zameniš stabilizatore i eventualno jednu kuglu pa za sledećih 50 zameniš amortizere.
Ako ti za 20.000 km moraš da radiš KOMPLETAN trap, amortizere, kočnice, turbinu, plivajući zamajac znači da te neko masno zajebao i uvalio krš.
Prvo ja još nisam čuo da neko remontuje trap. Drugo kompletan trap za moj auto je oko 300 evra. Nije ni to malo ali je daleko od 2-3 000 evra.Može da ode ako je remontovan kod gige u šupi. Posle toga se sve raspadne u kratkom roku i novi vlasnik ima trošak od 2-3.000 evra.
Mnogi alfisti? Dečko u beogradu odavno više ne postoji nijedna alfa u voznom stanju. Malo ti se pomutio razum.Tu su odmah i lazovi na ovom forumu koji pojma o kolima nemaju.
Njihove lazi su smesne i neosnovane.
Cuj trap 2000-3000€???
I oni takodje nemaju pojma da remontovan trap ima garanciju godinu dana plus sto mnogi alfisti kazu da je bolji trap koji je remontovan od ovog sto se kupi u prodavnicama i masovno remontuju trap u Kragujevcu.
Da,ditne ce otici kad tad kao i sve ostslo ali nece nikad otici sve odjednom. Sve to kroz godine eksploatacije ce izaci 1000€ a to je drasticno manje nego da se kupuje nov auto.
Amortizeri mogu mnogo da traju, nije mi jasno sta ti ljudi rade sa tim kolima kad im odlaze amortizeri tek tako.Sve ima svoj vijek trajanja. Amortizeri i trap jesu redovni trošak. A ko iole održava auto neće doći u situaciju da mu ode kompletan trap. I veliki servis je normalna stvar.
Naravno da mogu. Ali nisu vječni. Voze kao manijaci. I onda čudo kad nešto ode.Amortizeri mogu mnogo da traju, nije mi jasno sta ti ljudi rade sa tim kolima kad im odlaze amortizeri tek tako.
Ulete u rupčagu i onda menjaju letvu volana, amortizer, servo motor, stabilizatore itd.Amortizeri mogu mnogo da traju, nije mi jasno sta ti ljudi rade sa tim kolima kad im odlaze amortizeri tek tako.
A inače je u Beogradu (i Srbiji) baš teško da pronađeš rupu u koju ćeš da uletiš...Ulete u rupčagu i onda menjaju letvu volana, amortizer, servo motor, stabilizatore itd.