TROJ_DLOADER.F

• Začetnik teme Začetnik teme mexxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mexxx

Zainteresovan član
Poruka
132
Koristio sam Panda Titanium antivirus I naravno bio je nelegalan (krekovan ) I kako sam instalirao SP 2 poceo je da zeza provalio je da nisam legalan korisnik .Tada sam izbacio taj AV I instalirao prvi koji sam imao pri ruci PC Cilin 2002(dobio ga uz comp).
E sad taj PC Cilin je pronasao trojance I viruse koje ne moze da ispravi ili obrise(obavesi me da ne moze to da sredi >> CLEAN FAIL I QUARANTINE FAIL ili se otvori poseban prozorcic koji me obavestava da imam trojanca i da ga ne moze sreditiUnable to clean infected file. The file was quarantined.),updateovao sam ga ali nista ne pomaze.A virusi ili trojanci koje pronadje zovu se
TROJ_DLOADER.F
TROJ_WINSHOW.E
TROJ_AGENT.EL
Sta da radim kako da se resim ovih Trojanaca ?I ono najvaznije kako se zastititi od njih?

Da li si iskljucio System Restore, pokusao da skeniras iz Safe moda...
Ako ne pomogne skeniraj on line ili pokusaj da ih uklonis ovako:
1.Iskljuci System Restore: Desni klik na My Compyter > Properties > cekiraj Turn of System Restore on all Drives
2.Otvori Task Manager > CTRL+ALT+DELETE > nadji ih u Process > klikni na End Task ili End Process > zatvori pa ponovo otvori Task manager da bi prpoverio da li su jos aktivni
3. Sad ih nadji i izbrisi iz registry: Start > Run > ukucaj regedit > nadji HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/
Windows/CurrentVersion/Run

Iskljucio sam System Restore i sve sam uradio sto si napisao u reg edit-u j ebio neki instant access ,njega sam obrisao samo sto nisam skenirao iz Safe moda jer ne znam kako se u njega ulazi iz XP-a. A sto se tice Process-a u Task Manageru bio sam i tamo ali ne znam sta to da nadjem i da iskljucim.

mexxx:
Iskljucio sam System Restore i sve sam uradio sto si napisao u reg edit-u j ebio neki instant access ,njega sam obrisao samo sto nisam skenirao iz Safe moda jer ne znam kako se u njega ulazi iz XP-a. A sto se tice Process-a u Task Manageru bio sam i tamo ali ne znam sta to da nadjem i da iskljucim.

Prilikom bootanja drzis F8,...

Svima je sem Andrei mrsko da tipkaju...

Da bi usao u SAFE MODE, potrebno je da prilikom ukljucenja racunara drsis magicno dugme F8 na tastaturi i cekas da dobijes crnu pozadinu sa bijelim slovima u kojoj sec da imas nekoliko izbora.. Tvoj izbor treba da bude SAFE MODE. Da bi dosao do njega pomoci ce ti strelice na tastaturi i sa njima ces da odaberes SAFE MODE i da pritisnes ENTER, nakon toga ce da ti ponudi sistem koji koristis (ako imas samo jedan ponudice ti taj) i potom ponovo ENTER. Moraces da sacekas malo i pojavie ti se plava podloga na kojoj ces imati dvije opcije ADMINISTRATOR i drugi USER (e sad ne mogu znati kako si dao ime) i naravno misom odaberes administrator i ulogujes se u svoj XP u opciji SAFE MODE i odradis ono sto su ti vec predlozili.. Srecno Uh, zamalo da zaboravim, kad sve zavrsis sto treba onda je potrebno restartovati racunar i pokrenuti svoj WIN kao i svaki put.. SRECNO.

Back