Tripovi

pa, mislim da ljudi ovde uglavnom imaju tripove vezane za seks... neke forumasice, u svojim srednjim godinama, posebno prednjace u tome... a odredjeni forumasi sa isplazenim jezikom pokusavaju da odrze korak sa njima... ono, 'najbolja sam na celom svetu'... 'moj muz jos uvek ne moze da mi odoli i reaguje samo kad me vidi u staroj trenerici dok kuvam rucak'... 'ja kad zavrckam gradom, nema muskarca koji se ne okrece za mnom'... to isto kao kad je vasem rikanu jedna devojka poslala poruku: 'tvoja greska, ne znas sta propustas'... a-ha, vazi... neki drugi put.. i pitam se koliko neka osoba mora da bude samouverena da bi takvo misljenje imala o sebi? mislim, care... e, to su pravi tripovi, kakvo gasenje svetla...

Ne retko i devojka traže..... z;)

Ne bojte se.....Kurir to radi profesionalno.....:zelenko:

Gledaj.....kada imaš rodbine da popuni omanji seoski stadion, i svi se ponašaju ko Šošoni iz rezervata.....i živiš u kući, moraš da se zalokotiš, jer kada dođu, prvo zvone po 100god, pa onda obilaze iza kuće zaviruju u prozore, osluškuju, ko da su kriminalistička policija.....z:hm:
Sećam se jednom kada mi je navrno ujak i počeo da se dernja pred kućom tako se on inače najvljuje....leto već predveče.....ja gola voda.....brzo istrčim napolje....navuko na brzinu neki šorc i majcu......jedva labuda okrenem nadole.....ali se i dalje poznaje....pa sam se savio malo u leđima.....tek on mene počeo da ispituje šta mi je? z:(( z:(( z:(( Ja poludeo, seo on počeo da mi govori kako se sa leđima nema zajebancije....pa kada mi je održao pridiku onda mu treba brusil'ca došo po nju....pa još onda počeo da mi drži neko predavanje o njoj....sve u svemu kada sam se vratio.....prošlo me....a i nju........z:hm:
ahahahahhaah :lol:

pa, mislim da ljudi ovde uglavnom imaju tripove vezane za seks... neke forumasice, u svojim srednjim godinama, posebno prednjace u tome... a odredjeni forumasi sa isplazenim jezikom pokusavaju da odrze korak sa njima... ono, 'najbolja sam na celom svetu'... 'moj muz jos uvek ne moze da mi odoli i reaguje samo kad me vidi u staroj trenerici dok kuvam rucak'... 'ja kad zavrckam gradom, nema muskarca koji se ne okrece za mnom'... to isto kao kad je vasem rikanu jedna devojka poslala poruku: 'tvoja greska, ne znas sta propustas'... a-ha, vazi... neki drugi put.. i pitam se koliko neka osoba mora da bude samouverena da bi takvo misljenje imala o sebi? mislim, care... e, to su pravi tripovi, kakvo gasenje svetla...

omasio si temuz:lol:
@tema
nem pojma..ne volim mrak, ali ni jako svetlo, i buka mi smeta..svake vrste..ono kao taman se uzivis u neku akciju, a sa tva se zacuje seka aleksic..z:cry:

Back