Trilogija Crnog Čarobnjaka

bambrlja

Početnik
Poruka
47
Čini mi se da je negde već spomenuta, ali smatram da ipak ova trilogija zaslužuje svoj topic.
Mogu da kažem da je trilogija zaista jedna od sjajnijih , i da me čudi što nije postala komercijalnija . Ja sam je nedavno završila i još sam puna impresija.
Prva knjiga je doduše najslabija; čitajući nju i ne očekujete trilogiju koja obećava. Ne kažem da je ista loša, ali nije dovoljno snažna. U suštini , jačina knjiga raste od prve do treće , koja je zaista jedna od boljih u poslednjih 5 godina koje sam pročitala. Nju treba pročitati dvaput! XD
Sav info se može naći na alnarijevom sajtu, s tim što je prva knjiga rasprodata. Opet, imate i biblioteku (moja varijanta) , i to beogradsku samo, nažalost , jer mi se čini da druge gradske biblioteke još uvek nemaju ovu trilogiju.
Dakle, ima li onih koji su pročitali ove sjajne knjige i kakvo je vaše mišljenje o istima?

Da treca je najbolja. Ne znam vise koliko sam je puta procitala... :D Mada nije ni druga losa. :D Sve u svemu, procitajte...
Sad kad razmislim, ne secam se da sam u mnogo kniga ef-a primetila da se opisuje gej odnos izmedju likova.
Mislim da je Martin to ubacio negde, ali u ef-u nisam naisla na jos takvih slucajeva.
Ovde je to slucaj sa Danilom i onim njegovim (zaboravila sam kako se zove).

Da treca je najbolja. Ne znam vise koliko sam je puta procitala... :D Mada nije ni druga losa. :D Sve u svemu, procitajte...
Sad kad razmislim, ne secam se da sam u mnogo kniga ef-a primetila da se opisuje gej odnos izmedju likova.
Mislim da je Martin to ubacio negde, ali u ef-u nisam naisla na jos takvih slucajeva.
Ovde je to slucaj sa Danilom i onim njegovim (zaboravila sam kako se zove).

Tajend od Tremelina. :D

@Ioki74 Moram da se slozim sa tobom da je i vise nego dobro osmisljen koncept carobnjastva!

Back