- Poruka
- 6.984
Umem sve da radim. Mesindzer vise ne koristim.
Umes li kukuruz da okopavas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umem sve da radim. Mesindzer vise ne koristim.
Ne.Umem da radim sve poslove u gradu.
Tri cure od preko 30 godina pozivaju na kafu mladog momka,godina nedje oko 30..Jedna od njih je razvedena,a druge dve nisu..ali sve tri zele da mu sednu na kitu vise puta...
Molim Vas, pomozite mi da razresim ovu trilemu....![]()

.....pozdrav iz coca-cole .
..........gospodine jovicu shta josh niste radili ..........pozdrav iz coca-cole .
![]()
sta jos nisam...bio u Riu na Carnevalu...

prenesi prijatelju da je najbitnije da te 3 djevojke vide zelju...jer kad vide zelju mozda se i smiluju pa mu podare malo ****

Tri cure od preko 30 godina pozivaju na kafu mladog momka,godina nedje oko 30..Jedna od njih je razvedena,a druge dve nisu..ali sve tri zele da mu sednu na kitu vise puta...
dok iscitas sve postove i smislis se, sesce neko drugi... vise puta:wink:
Drzi se junacki, budi hrabar, neko vreme te necemo vidjati, doci cemo posle da te obidjemo dok si u bolnici...
..........gospodine jovicu shta josh niste radili ..........pozdrav iz coca-cole .
![]()
Ma nije to za mene rezervisano..kazem Vam....mada bi ovu razvedenu rado ispunio..ima dobre sise i lepu guzu...
PUN SI IZNENDJENJA HEHEHE PARDON HAHAHAHAH DA GEORGEJU NE POSANDRCA

Aj' ne lazi. Ispunio bi ti sve tri, ko ne bi, ako ima s cim...![]()
NIJE JOVIC VEC JOVANOVIC

Veliki pozdrav draga![]()
I TEBI VELIKI POZDRAV VIDIM SVASTA NESTO NA FORUMU DOK SAM BILA ODSUTNA![]()

PA necemo valjda biti jednolicno prolazni...![]()