Trilateralna komisija u Beogradu

Ноћ вештица, па још тридесет и трећи дан од геј параде, на триста трећи дан у години! А још и кемтрејлси појачано делују.

Шта да ради тај народ добри, поштени и јадни? Да ли помаже да се затворе прозори? Или да се пости? Мора да има неког лека :(

Hahaa, jao nije mi ni palo na pamet... :lol:

Mislite da je namerno?

Trilateralna komisija??? A da, to je grupa onih moralnih nakaza koja je jos pre vise od dve decenije zacrtala genocid svetski razmera i jos postavila rok za izvrsenje njihovih bolesnih ideja! Znaci, svetska populacija ima da se svede na oko 3 - 4 milijardi ljudi najkasnije do 2024 godine.

Do 2025. se predvidja velika nestasica vode za pice, tako da... bolje bi im bilo da pozure sa tim planom - nema za sve.

Skup lupeza, ubica i psihopata - al i to ce proci .....

Mislim da su to ipak predrasude.

Tu svakako ne pomaze tajnovitost, ali...

Uzmite npr. posao hirurga... Hirurg radi jedan krvav, gadan, neprijatan posao i za sebe i za pacijenta, ali neko mora da ga odradi.

Ponekad stosta mora da se sece, iako ni hirurg, ni pacijent radije ne bi da dodje do intervencije - niko od njih nije kriv sto to tako mora; takve su okolnosti.

Vidimo li mi sta hirurg radi u hiruskoj sali? Mozemo li da prisustvujemo operacijama?

Ne! Zato sto njemu treba mir i tisina da bi mogao da se bavi jednim vrlo preciznim, opasnim, rizicnim poslom, gde mi mozemo samo da ga uznemirimo i prouzrokujemo jos vecu stetu po necije zdravlje, ili cak smrt.

Tako i ovi ljudi rade jedan verovatno neprijatan posao, koji svakako nosi i brojne privilegije (kao i posao hirurga), ali neko mora da ga radi i nadajmo se semo da ga rade najsposobniji.

Da li ce to biti dobro ili lose po nas?

A da li mozemo da budemo sigurni da cemo ustati zivi i zdravi sa hirurskog stola?

Naravno da ne... Ostaje nam samo da se nadamo i prepustimo strucnjacima da rade svoj posao.

Ево на 2.програму РТС један наш идиот СА ДРЕЧАВО ЖУТОМ КРАВАТОМ неки Ковачић тртља о састанку као члан Извршног одбора Трилатералне комисије....... каже велику "мудрост": "...БИЛО ЈЕ ЛАКО А БИЛО ЈЕ И ТЕШКО ОРГАНИЗОВАТИ САСТАНАК"

ево сад каже: НИЈЕ ТО ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ НЕГО ИСКЉУЧИВО НАША ПРИВАТНА ИНИЦИЈАТИВА..... значи Србија је обична вукојебина.......

Poslednja izmena:
Ево на 2.програму РТС један наш идиот СА ДРЕЧАВО ЖУТОМ КРАВАТОМ неки Ковачић тртља о састанку као члан Извршног одбора Трилатералне комисије....... каже велику "мудрост": "...БИЛО ЈЕ ЛАКО А БИЛО ЈЕ И ТЕШКО ОРГАНИЗОВАТИ САСТАНАК"

ево сад каже: НИЈЕ ТО ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ НЕГО ИСКЉУЧИВО НАША ПРИВАТНА ИНИЦИЈАТИВА..... значи Србија је обична вукојебина.......

Ustvari, organizacija konferencije se finansira privatnim donacijama i nema nikakvih izdataka iz budžeta Republike Srbije.

Back