Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад ћеш да схватиш да те не јебу никакви људи из сенке, трилатерале и ционисти него си сам крив за промашаје и неуспехе?
Budimo realni...
Ipak je daleko privlacinja pomisao da tamo negde postoji neka nadmocna tajna elita koja je kriva sto smo tranzicioni gubitasi.
Како људи који до те мере одбацују сваку одговорност могу икад да постигну било шта? Никако, зар не?
Долазе...СЕНКЕ... владара...........
![]()
Budimo realni...
Ipak je daleko privlacinja pomisao da tamo negde postoji neka nadmocna tajna elita koja je kriva sto smo tranzicioni gubitasi.
Senke, senke,
al' što ne dođu u 'rvatsku ili kod Mila ?![]()
Pitanje je da li je konspiracizam uzrok ili posledica![]()
Кад ћеш да схватиш да те не јебу никакви људи из сенке, трилатерале и ционисти него си сам крив за промашаје и неуспехе?
Никад нећеш постати човек ако не преузмеш одговорност за сопствени живот. Лакоћа са којом листаш изговоре значи да си недозрео, не да си жртва.
Sve možeš objasniti teorijom zavere.nije bas uvek covek gospodar svoje sudbine .bilo bi lepo ali te cesto nose talasi tamo gde oni hoce a ne gde zelis
у недостатку аргумента, (читај: губе тло под ногама) ОНИ УВЕК прелазе на личне примедбе.
Доказ да сам добио овај аргумент.
Фала.
Лично? Ти си ми непознат и неинтересантан осим као пример човека коме је за све у животу крив неко други.
Докле год остане тако нећеш стићи нигде. То је једноставно тако, а ти се жали господу Богу што све није како си ти замислио.
Ма ја! У праву си ти у једну руку,...а у другу, шта ти се тури!
Покушаваш и даље на личном плану...али ЈОК море! Не ради то код овог Калуђера.
.
По твојој врсти антилогике, Србски народ је крив што су га Напали Турци, Швабе два пута, Бомбардовање 1999...Све Срби сами криви...јер СВЕ ЗАВИСИ од њих. Очигледно та логика сугерира да некоме треба да се нагузиш и пољубиш га у сраницу да ти да дозволи да живиш и преживиш ко магарац. Kanda sam chuo to negde ranije...
Но живот је нешто више од јела и пића. По томе се човек разликује од крмета...очигледно је да ово ниси знао. Имаш среће, јер ја лекције предшколског узраста не наплаћујем. Ово ти је за џабе.
Curteshi of Famous Archduke grandson!
Cheers!
Na ovaj način, ako nemamo, stvaramo elitu. Vučko care, osvajaj svet !![]()