Trilateralna komisija u Beogradu

Кад ћеш да схватиш да те не јебу никакви људи из сенке, трилатерале и ционисти него си сам крив за промашаје и неуспехе?

Budimo realni...

Ipak je daleko privlacinja pomisao da tamo negde postoji neka nadmocna tajna elita koja je kriva sto smo tranzicioni gubitasi.

Budimo realni...

Ipak je daleko privlacinja pomisao da tamo negde postoji neka nadmocna tajna elita koja je kriva sto smo tranzicioni gubitasi.

ma ne , oni se okupljaju samo da bi nas zezali.

to je njima cilj u stvari a ne medjusobna saradnja i biznis.

oni ljudi rade svoje a to sto neko pati , nije njihov problem.

kao kad nekog otpuste iz firme , on pati a nekome je samo broj

Trilateralna komisija??? A da, to je grupa onih moralnih nakaza koja je jos pre vise od dve decenije zacrtala genocid svetski razmera i jos postavila rok za izvrsenje njihovih bolesnih ideja! Znaci, svetska populacija ima da se svede na oko 3 - 4 milijardi ljudi najkasnije do 2024 godine.

Кад ћеш да схватиш да те не јебу никакви људи из сенке, трилатерале и ционисти него си сам крив за промашаје и неуспехе?

АЈДЕ??
Ти самог себе зауставиш на граничном прелазу и показујеш пасош самом себи, као и доказ да си купио робу у иностранству у дозвољеној количини. Ако ти се деси да си нешто побрко, онда ти сам брзо казниш себе самога а после и платиш додатни порез ГЛОБУ на неоцарињену робу??!:sad2:

Ти сам одређујеш оћеш ли да држава смањи плате и пензије и колико, да повећа цене струје...да наметне порез на ТВ...:hahaha::roll:
Овај долази с Марса! Јер то на Земљи не постоји.

Никад нећеш постати човек ако не преузмеш одговорност за сопствени живот. Лакоћа са којом листаш изговоре значи да си недозрео, не да си жртва.

:hahaha:
у недостатку аргумента, (читај: губе тло под ногама) ОНИ УВЕК прелазе на личне примедбе.
Доказ да сам добио овај аргумент.
Фала.

Poslednja izmena:
:hahaha:
у недостатку аргумента, (читај: губе тло под ногама) ОНИ УВЕК прелазе на личне примедбе.
Доказ да сам добио овај аргумент.
Фала.

Лично? Ти си ми непознат и неинтересантан осим као пример човека коме је за све у животу крив неко други.

Докле год остане тако нећеш стићи нигде. То је једноставно тако, а ти се жали господу Богу што све није како си ти замислио.

Лично? Ти си ми непознат и неинтересантан осим као пример човека коме је за све у животу крив неко други.
Докле год остане тако нећеш стићи нигде. То је једноставно тако, а ти се жали господу Богу што све није како си ти замислио.

Ма ја! У праву си ти у једну руку,...а у другу, шта ти се тури! :per:
Покушаваш и даље на личном плану...али ЈОК море! Не ради то код овог Калуђера.
.
По твојој врсти антилогике, Србски народ је крив што су га Напали Турци, Швабе два пута, Бомбардовање 1999...Све Срби сами криви...јер СВЕ ЗАВИСИ од њих. Очигледно та логика сугерира да некоме треба да се нагузиш и пољубиш га у сраницу да ти да дозволи да живиш и преживиш ко магарац. Kanda sam chuo to negde ranije...
Но живот је нешто више од јела и пића. По томе се човек разликује од крмета...очигледно је да ово ниси знао. Имаш среће, јер ја лекције предшколског узраста не наплаћујем. Ово ти је за џабе.
Curteshi of Famous Archduke grandson! :D
Cheers!

Poslednja izmena:
Ма ја! У праву си ти у једну руку,...а у другу, шта ти се тури! :per:
Покушаваш и даље на личном плану...али ЈОК море! Не ради то код овог Калуђера.
.
По твојој врсти антилогике, Србски народ је крив што су га Напали Турци, Швабе два пута, Бомбардовање 1999...Све Срби сами криви...јер СВЕ ЗАВИСИ од њих. Очигледно та логика сугерира да некоме треба да се нагузиш и пољубиш га у сраницу да ти да дозволи да живиш и преживиш ко магарац. Kanda sam chuo to negde ranije...
Но живот је нешто више од јела и пића. По томе се човек разликује од крмета...очигледно је да ово ниси знао. Имаш среће, јер ја лекције предшколског узраста не наплаћујем. Ово ти је за џабе.
Curteshi of Famous Archduke grandson! :D
Cheers!

Океј рођаче, ако су те Турци и Швабо убили у србски појам, па зато данас не можеш ништа, а ти се пријави за инвалидску пензију.

1) Trilaterala u Beograd i to bas na datum 31.10., a koji je u zapadnom okultno ritualnom kulturnom miljeu poznat kao datum "Noci vestica..."

2) Sa nase strane organizuju je "naši" Masoni novopeceni Trilateralci... Mahom ex epizodni komunisti...Titin omladinac i prevodilac... Hasanovic i Kovačić

3) Sastanak se odrzava tacno 33. dana nakon gej parade... (oni koji znaju nesto o numerologiji i okultizmu sve im je jasno...). Inace to ce biti i 303. dan u godini. Takodje, u vezi s tim sastanak se odrzava u osvit takodje numeroloski bitnog 1.11. uostalom sastanak ce zahvatiti i taj dan posto se odrzava u par dana.

....

Poslednja izmena:
Ноћ вештица, па још тридесет и трећи дан од геј параде, на триста трећи дан у години! А још и кемтрејлси појачано делују.

Шта да ради тај народ добри, поштени и јадни? Да ли помаже да се затворе прозори? Или да се пости? Мора да има неког лека :(

Back