Tri slatke reči

XEG2Ql.jpg

Gde i zašto su se izgubile tri reči koje nam sada zaista nedostaju. Kada bi sada glasali koje su to tri reči,teško da bi smo se složili a sve je više situacija gde su nam one zaista potrebne. Ne znam zašto ih je toliko teško izgovorit a siguran sam da bi mnogima legle kao melem na ranu. Ako već ne umemo da ih upotrebimo u pravom trenutku onda predlažem da se donese zakon koji će da precizira situacije kada je poželjno a kada se mora reći HVALA, IZVINI, BRAVO

.....kod mene su sve tri jasno vidljive,nesakrivene i *nemirne* :),stalno se nesto u prvi red guraju,ne bi li
bile primecene.....imam jos jednu,da dodam..MOLIM TE...a ni ostale nisu daleko,tu su negde...MOZES LI....AKO TI NIJE TESKO....OPROSTI....,da ne kazem bas sve,neka doda jos neko,neke svoje :)

BRAVO Sibrski :ok: :cmok2:

Kao i uvek, u pravu si...Pored one dve slatke reci:Volim te, ove tri koje si naveo, postoji mnogo lepih reci na koje zaboravljamo a koje bi život svima oko nas ucinile lepsim...Nažalost, često na njih zaboravljamo i ne upotrebimo ih onda kada treba...Zato je ovo tvoje podsecanje na lepe reci izuzetno korisno tigre...Hvala na tome...

Dobrota odoleva svemu a sama je neodoljiva .
Hvala, molim, izvoli, bravo, oprosti, izvini
su verne podanice dobrote.
Široko srce,
sposobnost da volimo,
tolerišemo i razumemo
omogućuje da kvalitetno živimo.

Komunikacija je odraz duše našeg bića u uhu i oku sabesednika.
Pely
fantasy-libra-21.gif

:bye:Svratih da vidim shta radish?
valjda ste mi svi slatki ...al idem redom:)
"Nije teshko biti -fini"; "Sve jeste stvar kulture i domaceg vaspitanja"

ps.Pored ovih kurtoaznih shto i jeste motiv ovog posta,licno mi je najteza i najvaznija rec :OPROSTI!
Nju najmanje koristimo iz raznoraznih razloga a tako je bitna za nashu srecu.
Pozdrav tigre i sve najbolje...dopada mi se nacin na koji postavljash vazne i ne vazne stvari

Back