Paramatman
Obećava
- Poruka
- 100
kontraverzno je poreklo srpskog pozdrava na koji ti ovo liči...ali ovo nije to...zapazi položaj srednjeg prsta...ovde se radi o simbolici prostora ...3 prsta za 3 prostorne koordinatePoznati srpski pozdrav nalazi se na novčanici od 200 franaka, nameće se pitanje zašto baš taj pozdrav, misteriozno zar ne?
A vreme ? 3 prostorne koordinate imaju smisao samo ako se doda + dimenzija vremena onda srednji prst i nije tako sporan.kontraverzno je poreklo srpskog pozdrava na koji ti ovo liči...ali ovo nije to...zapazi položaj srednjeg prsta...ovde se radi o simbolici prostora ...3 prsta za 3 prostorne koordinate
To nije srpski već katočlički pozdrav koje su koristile ustaše.Poznati srpski pozdrav nalazi se na novčanici od 200 franaka, nameće se pitanje zašto baš taj pozdrav, misteriozno zar ne?
z-osa je namjenjena rvatimakontraverzno je poreklo srpskog pozdrava na koji ti ovo liči...ali ovo nije to...zapazi položaj srednjeg prsta...ovde se radi o simbolici prostora ...3 prsta za 3 prostorne koordinate
Sam pozdrav je stariji od ustaša..neko će možda reći i da je bugarski pozdrav, ja lično pozdravljam otvorenom šakom, detalje prepuštam vama ali ako već govorimo o detaljima neka budu što tačniji navodi.To nije srpski već katočlički pozdrav koje su koristile ustaše.
Postoji poznata osa zla ali ne zla u bukvalnom smislu već u smislu da ruši većinu poznatih naučnih paradigmi..z-osa je namjenjena rvatima
To je katolički pozdrav, a poreklo datira od pre hrišćanskog vremena.Sam pozdrav je stariji od ustaša..neko će možda reći i da je bugarski pozdrav, ja lično pozdravljam otvorenom šakom, detalje prepuštam vama ali ako već govorimo o detaljima neka budu što tačniji navodi.
To je katolički pozdrav, a poreklo datira od pre hrišćanskog vremena.
Zato i kažem da je poreklo starije od hrišćanskog.tračani su imali u kultu obožavanja Sabaziosa nešto slično...
![]()
a sto se tice srba, kod njih je obicno treca osa vremena rezervisana za srednji prst..z-osa je namjenjena rvatima
a cela ruka je pod uglom od 45 stepeni, jel tako?ja lično pozdravljam otvorenom šakom
pa, i ameri koriste sign language, nisu ga valjda od nas naucili?a sto se tice srba, kod njih je obicno treca osa vremena rezervisana za srednji prst..![]()
Nije to srpski pozdrav to je nacisticki pozdrav prilikom davanja zakletve.Poznati srpski pozdrav nalazi se na novčanici od 200 franaka, nameće se pitanje zašto baš taj pozdrav, misteriozno zar ne?
To nije srpski već katočlički pozdrav koje su koristile ustaše.
Pa kako onda može biti katolički?Zato i kažem da je poreklo starije od hrišćanskog.
Ko god da ga je počeo koristiti to nismo bili mi Srbi. Nama Srbima je podmetnuta ustaška verzija.Pa kako onda može biti katolički?
Valjda pripada onom ko ga je prvi počeo koristiti.
Ko god da ga je počeo koristiti to nismo bili mi Srbi. Nama Srbima je podmetnuta ustaška verzija.
Ma jok, koristi se još od vremena Tribala.To nije srpski već katočlički pozdrav koje su koristile ustaše.
@markocheda @Black_starPoznati srpski pozdrav nalazi se na novčanici od 200 franaka, nameće se pitanje zašto baš taj pozdrav, misteriozno zar ne?
...i zavrtnja, da komsiji ne poplavim kucu.@markocheda @Black_star
Pravilo desne ruke za određivanje rezultantnog vektora (pravac i smer) vektorskog proizvoda (palac) dva vektora (kažiprst i srednji prst). Tj X = Y x Z.
Sa prstima je za vektorski proizvod, zavrtnji, fluks, vrtložna polja i magneti su sa celom šakom. Ovo je matematika, nišani Švajcarska na Bernulijeve ne pominjući ih....i zavrtnja, da komsiji ne poplavim kucu.![]()