Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.783
Ja sam dobar, zato me tu morate trpiti.Jugo,Jugo nećeš dugo.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dobar, zato me tu morate trpiti.Jugo,Jugo nećeš dugo.![]()
Ne smetaš meni,nego ti prijete da pripaziš na jezičinu.Ja sam dobar, zato me tu morate trpiti.
![]()
Ma dobar je Kapetan, nekada malo mrzovoljan, ali sve u svemu OK lik.Ne smetaš meni,nego ti prijete da pripaziš na jezičinu.![]()
Studente možda ne volim, ali volim tebe.Hrvat nemoj mi se becis tu i Kleveces!
Vi iz hrvatske hrvati cim pljujete na nesto u srbiji to znaci da je to dobro po srbiju.
Vi hrvati iz hrvatske branite srbiju?
Ne mesaj se u nase dvoriste. Ni mi se u vase ne mesamo.
Ne pljuj studente hrvat
Misliš kad je odsutan s foruma ?Ma dobar je Kapetan, nekada malo mrzovoljan, ali sve u svemu OK lik.
![]()
Nema ga trenutno, sigurno nešto smišlja.Misliš kad je odsutan s foruma ?![]()
Poenta je u jednoumlju i zabrani iznošenja različitog mišljenja po cenu ostanka bez posla. Poenta je u osvetoljubivosti koleginice koja svoju pripadnost sns stranci dokazuje i ovakvim postupcima. Većina nas je nezakonito bila u štrajku, svi to znamo, ali postoje i direktori, kolege, koji su stali uz svoje kolege jer su svesni propasti obrazovanja. Nekima to nije bitno, bitniji je sns štand od toga kakvo će obrazovanje imati deca u budućnosti. Obrazovanje je pod nadstrešnicom, metafora. Komenatarišu oni čija se deca i ne školuju ovde ili oni koji čak i nemaju još uvek decu.Tvoj prvi, nimalo bezalen, post sam ocenila reakcijom 'smeh' jer imaš uvid ko čita temu.
Ne bih komentarisala temu, ni ostavljala reakciju da je drukčije.
Tvoj drugi post je direktno meni na moju reakciju upućen.
Pa ovako:
Ne razumem ogorčenost na na otkaz nekom ko dva meseca nije izvršavao radne obaveze, mimo kolektivnog štrajka je nastavio samostalni štrajk!
Šta nije jasno?
Drugi post u 'kojem čitaš misli' čija deca će biti pod nastrešnicom je neumesan i na krivu adresu upućen.
Za tvoju informaciju, moja deca su svakodnevno putovala vozom.
Sestra i ja smo sedele ispod nadtrešnice nekoliko dana pre tragičnog događaja, tako da...o'ladi malo!!!
Sve znam i razumem mnogo bolje nego što misliš.Poneta je u jednoumlju i zabrani iznošenja različitog mišljenja po cenu ostanka bez posla. Poenta je u osvetoljubivosti koleginice koja svoju pripadnost sns stranci dokazuje i ovakvim postupcima. Većina nas je nezakonito bila u štrajku, svi to znamo, ali postoje i direktori, kolege, koji su stali uz svoje kolege jer su svesni propasti obrazovanja. Nekima to nije bitno, bitniji je sns štand od toga kako će obrazovanje imati deca u budućnosti. Obrazovanje je pod nadstrešnicom, metafora. Komenatarišu oni čija se deca i ne školuju ovde ili oni koji čak i nemaju još uvek decu.
U proteste sam ušla samo u želji da se neko zapita šta nam uče deca, da neko shvati da nam ne treba stranački već stručni ministar i kadrovi. Nekako se to prevelo u izraz ''politička borba'' a nikakve veze nemam sa politikom, nijedoj stranci ni ja, a ni većina mojih koleginica ne pripada, osim mlađih koje su primorane da budu članovi sns-a i naravno, direktorke, koja je menjala političku pripadnost prema potrebi. Zbog takvih smo takođe bili u obustavi.Sve znam i razumem mnogo bolje nego što misliš.
I ja sam za to da se poštuje različitost mišljenja bez omalovažavanja.
I ti i ja, iako nam se stavovi ( samo) na politici ralaze, težimo ka boljitku. Valjda.
radili ljudi i 30 godina pa su Žuti tvrdili da su to gubitašidvadeset godina radi u skoli i otpuste je jer podrzava kao i vecinski narod studentske zahteve za funkcionalne institucije i odgovornost !
dokaz da je rezim krenuo u represiju , sto se posle reci u nisu da je zavrseno sa zahtevima i da nema izbore moglo i ocekivati.
zele da iskoriste priliku da pokazu kako su studentski protesti propali...
narod nece ovo dopustati
20 godina je radila u toj gimnaziji!
mogla je da otvori bolovanje a ovamo da podržavaSNS kriminalna bagra i alavi olos.
Pa eto funkcionalnih institucija.Zaposlila se DA RADI a ne da NE RADI.kada necete da prekinete sa svojatanjem institucija , koje sprecavaju odgovornost
-studneti i narod su krenuli u blokade dok se ne dobiju funckionalne institucije i odgovornost
profesori podrzavaju studente.
ovo je udarac NA STUDENTE I NAROD UZ NJIH
vraticete vi ovu nastavnicu na posao ko bele lale ...cekaj samo dogovor studenata i naroda
Zanimljivo. Ovi neki što uopšte ne rade a primaju itekako dobre plate, kom zakonu oni podležu? Radnici nepostojećeg metroa primaju jako dobre plate, objasni mi šta je njihov posao i odakle im stižu te plate? Da ne pominjem opštinarske mušice koje i ne znaju gde rade, al zato uredno primaju platu. Njima nema otkaz jer njih možeš da odbraniš navodnim pozivanjem na neki ''zakon''? Dokazano, svi koji imaju koristi i primaju plate za fiktivna radna mesta braniće ovaj režim do poslednjeg slova na tastaturiPa eto funkcionalnih institucija.Zaposlila se DA RADI a ne da NE RADI.
Nije htela da radi i dobila je otkaz.
U pravu si za sve.Ja inače radim u privatnom sektoru i meni je pravo na obustavu rada nepoznata kategorija.Zanimljivo. Ovi neki što uopšte ne rade a primaju itekako dobre plate, kom zakonu oni podležu? Radnici nepostojećeg metroa primaju jako dobre plate, objasni mi šta je njihov posao i odakle im stižu te plate? Da ne pominjem opštinarske mušice koje i ne znaju gde rade, al zato uredno primaju platu. Njima nema otkaz jer njih možeš da odbraniš navodnim pozivanjem na neki ''zakon''? Dokazano, svi koji imaju koristi i primaju plate za fiktivna radna mesta braniće ovaj režim do poslednjeg slova na tastaturio ovima koji su tek u dilu, neću ni trošiti reči na njihove argumente vezane za prosvetu.
Gde radiš? U bot DOO?U pravu si za sve.Ja inače radim u privatnom sektoru i meni je pravo na obustavu rada nepoznata kategorija.
Tebi ne vredi pisati.Gde radiš? U bot DOO?
aj ne zajebaji.radili ljudi i 30 godina pa su Žuti tvrdili da su to gubitaši
??? I,čemu se nadaš?Poneta je u jednoumlju i zabrani iznošenja različitog mišljenja po cenu ostanka bez posla. Poenta je u osvetoljubivosti koleginice koja svoju pripadnost sns stranci dokazuje i ovakvim postupcima. Većina nas je nezakonito bila u štrajku, svi to znamo, ali postoje i direktori, kolege, koji su stali uz svoje kolege jer su svesni propasti obrazovanja. Nekima to nije bitno, bitniji je sns štand od toga kakvo će obrazovanje imati deca u budućnosti. Obrazovanje je pod nadstrešnicom, metafora. Komenatarišu oni čija se deca i ne školuju ovde ili oni koji čak i nemaju još uvek decu.
aj ne zajebaji.
kakvi gubitasi ?
skolovali su geenracije i generacije.
znas i sam da je pozicija takva da tvoji ktitori svojataju zemlju .
ne date funkcionalne instittucije, samim tim nema odgovornosti jer svojatanje institucija pravdu drzi u fioci i nema odgovornosti.
ne date ni izbore i ako ste ih raspisivali svakih godinu i po.
uzt to premlacuju na najbrutalniji naicni sa kirmosima dilerima droge , studente i narod a potom te iste koji prebiju nekom glavu bejzbol palicom nazivaju mladicima koji su brnaili prostorije , da ne pricam oo drugim rpebijanjima, gazenjem ljudi...
dakle nece da rade po ustavu i zakonu , ali se drze zakona kad je prtoest i blokada protiv tog njihovog svojatanja institucija i drzave ?
mal ti ne rekoh sad...
znas i sam da im je odzvonilo