Tri godine od proglašenja nezavisnosti Kosova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Andjela

Elita
Poruka
23.874
Ovo je upravo ta razlika koja ustvari daje odgovor na tvoje pitanje. Ja kazem da je Beograd fin grad u kojem se osecam kao u svojoj kuci. Ti tvrdis nesto sasvim drugo za Pristinu, iako nikad nisi bila, i normalno je da se te emocije sire i da dobijaju za uzvrat upravo ono sto zasluzuju. Kako sejes tako ces...

hahaha
Tako Pristinu opisuju tvoji Albanci, kakva je danas.
Beograd je glavnin grad tvoje drzave, ne vidim zasto se ne bi osecao kao kod kuce, kad ti je kuca DRZAVA SRBIJA?!?

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
nisam te pitala odakle si nego U KOJOJ DRZAVI ZIVIS? KAKO SE ZOVE TVOJA DRZAVA?

A da ti pazljivo procitas makar ovaj moj prehodni post koji si citirala, ako vec nisi citala ostale postove. I ne znam kako ti je znanje u vezi geografije, ali evo malo opsirnije ...
ustvari potrudi se sama, ukucaj na google "kosovo" i videt ces sve sto te interesuje

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
A da ti pazljivo procitas makar ovaj moj prehodni post koji si citirala, ako vec nisi citala ostale postove. I ne znam kako ti je znanje u vezi geografije, ali evo malo opsirnije ...
ustvari potrudi se sama, ukucaj na google "kosovo" i videt ces sve sto te interesuje

ebte al ga pakujes. :zcepanje:
mene kada neko pita "u kojoj drzavi zivim" ja lepo odgovorim sa "ZIVIM U SRBIJI BRE :heart: "
a tebe kad neko pita U KOJOJ DRZAVI ZIVIS ti kazes...? molim? m? :zcepanje:

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Vidis kako je nezgodno kada nemas sopstveni identitet,vec bi da budes ono sto ti Ameri kazu.
Naravno da si u nezgodnoj situaciji,
A sta ce s kad masovno pocnete da crkavate od osiromasenog uranijuma kojima vas ti Ameri velikodusno cascavase ? Zapevaces americku himnu u znak zahvalnosti.
Totalno si u nezgodnoj situaciji....

Ja imam moj identitet. Probelm je sa tobom, a bogami nisi jedini, koji ne prihvatate da drugi imaju identitet koji se vama ne dopada. Probelm je sto zelite da svi misle kao vi, a takvih je sve manje i manje. Zao mi je, ali trazili ste, sada gledajte.

ПАПРИКАРИУС

Elita
Banovan
Poruka
20.851
Ja rekoh Kosovo. Pa zar ne vidis i sam naslov teme, a i cele nase rasprave. O cemo mi uopste raspravljamo vec nekoliko godina?
Mozda ti mislis da smo i ja i ti stanovnici iste drzave, mozda ti mislis da je Srbija do Tokija, to je tvoje misljenje, i meni da budem iskren ne smeta pravise, ali ja i ti ne posedujemo istu licnu kartu, nemamo isti pasos, vozimo kola razlicitih registracija. Ako ti to nije dovoljno da shvatis neke cinjenice, sto ne mora obavezno da znaci i da ih prihvatis, onda ti ja ne mogu pomoci.

А ЈЕ Л ТО НИСУ СТАНОВНИЦИ ИСТЕ ДРЖАВЕ!?
МООООЖДА ПО МОДЕРАЦИЈИ КРСТАРИЦЕ!
ДОКЛЕ БРЕ!?
ДОКЛЕ!?

A01.jpg
:bye::bye::bye:

gost 214153

Poznat
Poruka
7.802
Kako si ti fin prema Ademu :zper: Mnogo si ga pustio,BRE!!!

Фин сам према свима. :)

Е да, полазећи и од тога да је Покрајина Косово и Метохија саставни део суверене државе Србије, да има положај суштинске аутономије у оквиру суверене државе Србије и да из таквог положаја следе уставне обавезе свих државних органа који заступају и штите интересе Србије на Косову и Метохији у свим унутрашњим и спољним политичким односима.

Катанац.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.