Tri godine do iranske atomske bombe?

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne postoji, ja cu ti sad bez problema naci xy muslimana iz Bosne, Turske ili zapadne Europe koji bi te pljunuli u celo za to sto pricas.

Ti takvi muslimani su izdajnici i oni nemaju nista sa Islamom.Ipak vecina muslimana je za Islamsko jedinstvo i mozete vidjeti preko vijesti da Islamska Zajednica BiH ne voli Djeda Mraza i da preporucuje muslimanima da ne slave Novu Godinu.Zar to nisu isti stavovi kako i moji.A oni koji se ne slazu su idioti i izdajnici i dupelisci Krscana.

Normalna drzava, mirna , stabilna, zive ljudi normalno ono ... Razumes ? Rade, imaju plate, gledaju svoja posla, ovo ono ...

Sta ovo ono.. ne razumijem taj govor.Ljudi zive bolje nego mi i zive po Serijatu Islamskom zakonu tako da ljudi uzivaju mogu uvijek da odu u Dzamiju i da se klanjaju Allahu i mogu biti bezbjedni jer svako ko ih takne ce zaraditi najstrozu kaznu a za ubistvo je kazna vjesanjem.Nije to Srbija pa za ubistvo da daje sest godina zatvora.U iranu toga nema i ljudi su sigurni da se ljudi boje ciniti zlodjela i kriminal jer ce pasti saka zakonu koji se sudi u ime Allaha.Druga stvar u Iranu nema preljube nema nemorala.Ako zelis nemoral idi u Rumuniju i Modlaviju pa zivi tamo i idi u njihove barove i uzivaj dokle mozes.

Ti takvi muslimani su izdajnici i oni nemaju nista sa Islamom.Ipak vecina muslimana je za Islamsko jedinstvo i mozete vidjeti preko vijesti da Islamska Zajednica BiH ne voli Djeda Mraza i da preporucuje muslimanima da ne slave Novu Godinu.Zar to nisu isti stavovi kako i moji.A oni koji se ne slazu su idioti i izdajnici i dupelisci Krscana.

Pravi muslimani su samo oni koji imaju potvrdu od takvih kao ti? Uf, Mingec...

Btw, koga ta IZ uopce voli sem samu sebe? Vodi je ljudi koji na budalama koji im vjeruju ostvaruju licnu imovinsku korist.

Ceric se vozi u najnovijem mercedesu, Mingo, a ti hodaj pjeske, Alah te nagradio i tako to...

Doček nove 2011. godine u organizaciji Gradske uprave Sarajeva biće upriličen na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra, a bogat muzički program, koji počinje u 21 sat, organizuje se u saradnji sa općinama Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad, Kantonom Sarajevo i Turističkom zajednicom KS-a.

Centralni program, koji je ove godine bogatiji od prethodne i trajaće do ranih jutarnji sati, biće obilježen i vatrometom-koreografijom, koja će predstavljati poseban ugođaj. Dječiji program, koji će činiti predstava "Kako je Dudu ukrao Djeda Mraza" i podjela poklona održaće se u multimedijalnoj sali Općine Novi Grad u dva termina. Prvi je 30. decembra u 18 sati za djecu iz odgojno-obrazovnih institucija grada Sarajeva, a drugi je 31. decembra u 17 sati. S obzirom na to da je ograničen broj mjesta, biće štampane gratis ulaznice za Dječiji program 31. decembra, koji će se dijeliti putem medijskih pokrovitelja.

Prije ponoći nastupit će pet bendova i to Dino Voice, Pink Panter, Abba Real Tribute, Erogene Zone i Bombaj štampa koja će u novogodišnjoj noći predstaviti svoj prvi album poslije 20 godina "Neka DJ odmah ovdje siđe".

Poslije ponoći prisutne će zabavljati Zabranjeno pušenje i DJ Focho koji će svirati do ranih jutarnjih sati.

Inache gledao sam pre neki dokumentarac. Mislio sam da su Iranci jedan veoma zatucan narod,ali prevario sam se. Dobar deo njih je veoma moderan,a i zaprepastio sam se kada sam video koliko su lepe Iranke. Uopshte ih nisam zamisljao onako.

Iranke jesu prelijepe, zalosno je da moraju zivjeti u jednom takvom uredjenju poput iranskog.

Cuo sam ja jos davno neke stvari od nekih nasih momaka iz Zg koji su na motorima tamo otisli.

To je nista.To je samo maska.Pa vidi koje grupe ucestvuju?Nema poznatih muzicara kako sto su Halid Beslic, Hari Mata Hari i Dino Merlin.Odmah se da vidjeti da se novogodisnje slavlje organizuje zbog medjunarodne zajednice a vidjecemo koliko ce gradjana okupiti taj novogodisnji program i da li ce imati muslimana koji klanjaju u Dzamijama na ulici.

Doček nove 2011. godine u organizaciji Gradske uprave Sarajeva biće upriličen na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra, a bogat muzički program, koji počinje u 21 sat, organizuje se u saradnji sa općinama Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad, Kantonom Sarajevo i Turističkom zajednicom KS-a.

Centralni program, koji je ove godine bogatiji od prethodne i trajaće do ranih jutarnji sati, biće obilježen i vatrometom-koreografijom, koja će predstavljati poseban ugođaj. Dječiji program, koji će činiti predstava "Kako je Dudu ukrao Djeda Mraza" i podjela poklona održaće se u multimedijalnoj sali Općine Novi Grad u dva termina. Prvi je 30. decembra u 18 sati za djecu iz odgojno-obrazovnih institucija grada Sarajeva, a drugi je 31. decembra u 17 sati. S obzirom na to da je ograničen broj mjesta, biće štampane gratis ulaznice za Dječiji program 31. decembra, koji će se dijeliti putem medijskih pokrovitelja.

Prije ponoći nastupit će pet bendova i to Dino Voice, Pink Panter, Abba Real Tribute, Erogene Zone i Bombaj štampa koja će u novogodišnjoj noći predstaviti svoj prvi album poslije 20 godina "Neka DJ odmah ovdje siđe".

Poslije ponoći prisutne će zabavljati Zabranjeno pušenje i DJ Focho koji će svirati do ranih jutarnjih sati.

Sve sami izdajnici i dupelisci krscana :rtfm: svemoguci Alah zgromit ce ih nebeskom vatrom.

To je nista.To je samo maska.Pa vidi koje grupe ucestvuju?Nema poznatih muzicara kako sto su Halid Beslic, Hari Mata Hari i Dino Merlin.Odmah se da vidjeti da se novogodisnje slavlje organizuje zbog medjunarodne zajednice a vidjecemo koliko ce gradjana okupiti taj novogodisnji program i da li ce imati muslimana koji klanjaju u Dzamijama na ulici.

Dino se p(r)omuslimanio u ratu, Hari je levat obicni a Halid je poceo karijeru u kafani iz koje jos ne izlazi :mrgreen: pivara mu sponzor turneje, ybt.

Ima da alkohol tece potocima, Mingoooo :zskace: plus blud i nemoral na svakom koraku... a tebi valja u krpe...

vjecna_vatra.jpg

Puna Ferhadija prosle godine ...Bas onako lepo okicena ... :mrgreen:

Тај Хари баш има неке педерске песме за цурице и жене. Фуј, ни м од правог муслимана и алаховог следбеника, пре ће бити неки пешко што је незамисливо у једном шеријтском друштву какво је Сарајево.

Dino se p(r)omuslimanio u ratu, Hari je levat obicni a Halid je poceo karijeru u kafani iz koje jos ne izlazi :mrgreen: pivara mu sponzor turneje, ybt.

Ima da alkohol tece potocima, Mingoooo :zskace: plus blud i nemoral na svakom koraku... a tebi valja u krpe...

Odjednom sam dobio neopisivu zelju da odem do SA, barem za reprizu NG :lol: Jes da nisu Iranke,ali....what the hell :D

@Mingo

Evo ovako...posto vidim da si u tripu da ljudima koji zive u Arapskim drzavama,mislim na Iran,Afganistan,Pakistan pa i tu S.Arabiju......Siriju..gde su mobilne dobili pre par godina...ali zato mogu slobodno da klanjaju
A gde to nemoze da se klanja?? jel se recimo,ljudima koji rade u Nemackoj,brani da klanjaju?? al zato voze mecke hebiga a ovi idu peske

Cuj...izaberi koju ces zemlju,evo ja ti sredjujem sve oko puta,ti samo kupi kartu i idi,ja cu ti srediti papire za bilo koju islamsku zemlju,da odes u posetu,imam mnogo poslovnih saradnika,iz skoro svih zemalja od libana do uzbekistana,te ti tu pred svedocima kazem,ukoliko hoces,bilo gde,ja ti pomazem oko puta,da odes konacno i vidis tu raskos i te lepote tamo

@Mingo

Evo ovako...posto vidim da si u tripu da ljudima koji zive u Arapskim drzavama,mislim na Iran,Afganistan,Pakistan pa i tu S.Arabiju......Siriju..gde su mobilne dobili pre par godina...ali zato mogu slobodno da klanjaju
A gde to nemoze da se klanja?? jel se recimo,ljudima koji rade u Nemackoj,brani da klanjaju?? al zato voze mecke hebiga a ovi idu peske

Cuj...izaberi koju ces zemlju,evo ja ti sredjujem sve oko puta,ti samo kupi kartu i idi,ja cu ti srediti papire za bilo koju islamsku zemlju,da odes u posetu,imam mnogo poslovnih saradnika,iz skoro svih zemalja od libana do uzbekistana,te ti tu pred svedocima kazem,ukoliko hoces,bilo gde,ja ti pomazem oko puta,da odes konacno i vidis tu raskos i te lepote tamo

Ma ne zna ni on sta prica , to mu neki loop u glavi koji se samo okrece :)

Nema sta da mi sredjujes put na Istok jer ja znam sam otici.Saudijska Arabija je prelijepa zemlja i ona je izvor Islama a isto takodjer i Sirija je lijepa drzava i sve su one moderne zemlje i sve one teze Islamu i Islamskoj drzavi.Mi muslimani nemamo naciju mi imamo samo naciju musliman i mi vjerujemo du Allaha i mi se ujedinjujemo oko Allahove vjere i imamo u srcu Dzihad a to je borbu za Islam i za muslimane svijeta.Mi ne zalimo da damo svoj zivot za Islam i mi zelimo da budemo u Dzihadu kako bi smo odbranili Islam i muslimane ma gdje oni zivjeli.Evo pamtitet moju rijec garantujem da ce sve ove zemlje Egipat, Somalija i Afganistan izici iz krize i da ce imati sjajnu ekonomiju zahvaljuci bogatim resursima i prirodnim bogatstvima.

Back