Tri dana mraka

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

raton

Zainteresovan član
Poruka
245
Visoko pozicionirani čelnik Nase, Čarls Bolden najavio je ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim rečima najveće u poslednjih 50 godina koja će trajati 72 sata
sunce, eksplozije, foto Rojters
Nasa je potvrdila tri dana potpunog mraka koji će uslediti 21, 22, i 23. decembra ove godine!

Planeta Zemlja će u tom razdoblju ostati bez Sunčeve svetlosti, a potpuni mrak će nastupiti propraćen velikim nevremenom i olujama.

Visoko pozicionirani čelnik Nase, Čarls Bolden najavio je ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim rečima najveće u poslednjih 50 godina koja će trajati 72 sata, čitava tri dana. Uz ovu najavu je ujedno poslao i upozorenje u kome kaže da nema razloga za strah ili paniku i poziva stanovništvo da ostanu mirni.

Francuska naučnica Monik Metju, svojim članovima društva "S neba na zemlju" pak poručuje: "Ta tri dana mraka biće veoma teško vreme za čovečanstvo".

Da li je to još jedno u nizu upozorenja naučnika o hitnoj potrebi zaokreta velikih zagađivača u zaštiti okoline ili još jedno u nizu senzacionaističkih predskazanja?

proguglao malo i skontao da je u pitanju patka. Čak ima neko ekspertsko lice koje veli da će se prilikom te solarne oluje "poravnati planete i zakloniti sunce"

Elem, ništa od toga neće biti, taj cirkus je kopija istovetnog iz 2012, kada se završio Majin kalendar a duduci to tumačili kao propast sveta.

moram da primetim da u poslednje vreme mnogo ima pokusaja ZASTRASIVANJA naroda sirom sveta

nesto su se cudno uznemirile sile i hoce da izazovu totalni raspad sistema!
dolazi do razbucavanja, spontanog raspadanja

nema fizickog mraka, nego duhovnog mraka
ko pobedi strahove izlazi u svetlost

samo nemojte da zaboravite da disete i da zapravo zivite... jer ako ne zivite vec ste umrli

Razumem samo ono što mi napišeš, mada, skontao sam odmah šta si htela kazati ali šejtan u meni naginje ka zezanciji!
Slažem se da večina ljudova živi kao zombiji, ali nije to samo do njih, okolnosti tako nalažu, ovozemaljske.

A i uvek sam se pitao, šta rade zombiji kada nisu u kadru? Nemoguće da nemaju neki svoj život, socijalne interakcije, kreativne misli i tako?

magnetosfera ima uticaj na atmosferu, a sunce utice na magnetosferu na nama trenutno nepoznate nacine, postoji neka magnetna veza koju nasini naucnici ne mogu da prokljuve, e sad ne znam da li to moze da ima veze sa ovim.

Naravno da ne bi, ali ima nešto što se zove mikroklima. No, na stranu to, da to svi uradimo, odjednom, i samo jednom, pa ajde, ali kada bi to radili konstantno, kao izduvi motora, ne bi nam ginulo postepeno povečanje temperature, ako ništa drugo...

Ova tema već postoji. http://forum.krstarica.com/showthread.php/706235-ДОЛАЗЕ-СУДЊИ-ДАНИ-!!!?p=29139267#post29139267

Ne tako davno za 21. decembar bio je predviđen kraj sveta. Pošto već poduže niko nije najavljivao novi kraj sveta - a bilo je vreme jer postaje dosadno bez njega - sada su ga izgleda ublažili. Neće biti kraj sveta nego trodnevni mrak. Nekako kao Trnova Ružica: jedna je vila proklela da se ubode na vreteno i umre a druga je ublažila da ne umre nego samo da zaspi sto godina.:rotf:
Kada sam odrastao zaključio sam da se Trnova Ružica zaista ubola na vreteno ali ipak nije umrla niti spavala sto godina!:rotf:

Back