Trese se Srbija! Pogledajte prvi deo o zločinačkom planu za izazivanje građanskog rata!

Пошто је, захваљујући раду наших служби, покушај државног удара спречен, значи можемо на миру данас да подржимо студенте у Београду.

Видите како институције раде свој посао кад хоће!

Живели студенти! Сретан рад! Живела Србија!

ok korektno. na mestu.

u njemu je bojazan od proalih revolucija poput 5 oktobra kada je sistem mesto rezima postavio svoju drugu opciju - zutu bandu.

za sada se sistem nije uspeo nakaciti studentima pored toliko pokusaja sa svim svojim opozicionairma i aktivistima nvo...
ali ne znaci da nece.
pametno i ne zalecite se. kao sto govorim ovde danima, narode NE SME SE SRPSKA KRV PROLIVATI

ovaj udbaski sistem (pozicija plus opozicija) jase od tita, samo je menjao svoje oblike.

sve ce uciniti da se pomlatimo medjusobno . svaki provokator koji za 200 500 1000 evra pa i 10 000 20 000 (kolovodje) prodaju sebe su odrodi srpstva.

STUDENTI I NAROD . jedina zdrava opcija. ali nemojte mrzeti ni one sa druge strane. njih cekaju kavezi imace vremena da se opamete. ako ni danas to ne zele...

KUKAVIČKI! BLOKADERI SA ZGRADE GAĐALI STUDENTE KOJI ŽELE DA UČE: Razlupani traktori, provokacije, hapšenja: Šta je ostalo iza sinoćnjeg okupljanja u Beogradu​

Prenosi:Kurir Web
Sub, 15.03.2025. 7:21h
Komentariši

Screenshot 2025-03-15 004028.png

Foto: Kurir

Slušaj vest02:00

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je, tokom sinoćnog neprijavljenog okupljanja u Beogradu, bilo više incidenata koji su uglavnom bili usmereni ka učesnicima drugog skupa studenata koji hoće da uče u Pionirskom parku, kao i da su uhapšene dve osobe.

U piku okupljanja, kako dodaju, na svim lokacijama u gradu, ukupan broj okupljenih iz svih drugih delova Srbije i onih iz Beograda koji su ih dočekali, po procenama policije bilo je oko 31.000.

Većih incidenata i narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike da i sutrašnje okupljanje protekne mirno i bez incidenata.
- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će učiniti sve da zaštite javni red i mir, živote i imovinu, i pozivamo sve učesnike sutrašnjeg skupa da svojim postupanjem doprinesu očuvanju mira i stabilnosti - dodali su u saopštenju.

Blokaderi sa zgrade gađali studente koji žele da uče​

Blokaderi su celo večeri opsedali kamp u Pionirskom kampu u kome su studenti koji hoće da uče. Provocirali su ih, vređali, uništili traktore, a onda su studente koji hoće da uče, kao i policiju zasuli svim i svačim, čak i traktorskim delovima.
Onda su blokaderi odlučili da odu korak dalje - popeli su se na okolne zgrade i odatle raznim predmetima gađali studente u kampu!
Screenshot 2025-03-15 004028.png

Foto: Kurir

Blokaderi prevrnuli traktor​

Blokaderi su sinoć kod Pionirskog parka prevrnuli traktor.
WhatsApp Image 2025-03-14 at 11.51.08 PM.jpeg

1/6

Vidi galeriju
Blokaderi prave haos kod Pionirskog parka Foto: Kurir

Jedan od njih je seo u traktor, isti upalio i dodao gas kako bi krenuo i na taj način pomerao traktore ispred sebe. Policija je brzo reagovala i uhapsila ga.
Dzabe spinujes, to su vasi caci uradili ima i snimaka, dokaza.

Evo kako se blokader spremio za protest u Beogradu: Poneo pušku sa eksplozivom​

Jedan od blokadera, Marko Radojević, krenuo je na protest opozicije u Beograd sa eksplozivom, pišu mediji.

Izvor: Mediji

Svojom "opremom" za najavljeni protest Radojević se čak hvalio i na društvenim mrežama uz natpis "pripreme za sutra".

Pogledajte kako se opremio:

https://www.b92.net/info/politika/1...beogradu-poneo-pusku-sa-eksplozivom-foto/vest

ok korektno. na mestu.

u njemu je bojazan od proalih revolucija poput 5 oktobra kada je sistem mesto rezima postavio svoju drugu opciju - zutu bandu.

za sada se sistem nije uspeo nakaciti studentima pored toliko pokusaja sa svim svojim opozicionairma i aktivistima nvo...
ali ne znaci da nece.
pametno i ne zalecite se. kao sto govorim ovde danima, narode NE SME SE SRPSKA KRV PROLIVATI

ovaj udbaski sistem (pozicija plus opozicija) jase od tita, samo je menjao svoje oblike.

sve ce uciniti da se pomlatimo medjusobno . svaki provokator koji za 200 500 1000 evra pa i 10 000 20 000 (kolovodje) prodaju sebe su odrodi srpstva.

STUDENTI I NAROD . jedina zdrava opcija. ali nemojte mrzeti ni one sa druge strane. njih cekaju kavezi imace vremena da se opamete. ako ni danas to ne zele...

Ja sam siguran da ce agenti zapadnih sluzbi i Soros danas proliti srpsku krv

Daj Boze da nece

Ali niko ne moze da kontrolise situaciji sa vise stotina hiljada ljudi na ulici

Ja sam siguran da ce agenti zapadnih sluzbi i Soros danas proliti srpsku krv
у праву си. сорош је један од ктитора овог система.
систем једнако поѕиција плус опозиција

све ће учинити. ту је и ѕобеницау пицином парку, као и црвене беретке миљан хофман убица бриса татона...

у праву си. сорош је један од ктитора овог система.
систем једнако поѕиција плус опозиција

све ће учинити. ту је и ѕобеницау пицином парку, као и црвене беретке миљан хофман убица бриса татона...

Vidis i sam gde je frka u Evropi

SAMO u drzavama koje Soros ne kontrolise ili nad koja GUBI KONTROLU

Srbija Madjarska Slovacka Rumunija...

Hajde me podseti kada su to dokazi prvo prikazivani na TV a posle se sprovodila hapšenja

Uzgred, još uvek ne znamo da li se ovde radi o prisluškivanju koje je naložio sud ili je možda bilo neovlašćeno

Obe stvari nameću jedan zaključak

Ključni mi je argumen Brnabićke, gde se pita ko je to u ime Univerziteta u Beogradu pregovarao sa vojskom.
Ne znam zašto se ne zapita suprotno, ko je to iz vojske pregovarao sa profesorima, gde je VBA, šta radi i čime se bavi.
Kad se oni nečim bave, ne zna niko.

Jadna država koja se plaši retardirane Mile Pajic i onih par.mrsavaca i banetovih indijanaca . Plaćenici ili ne , bukvalno par retarda, jadni oni koji njih plaćaju . Srećom pa se većina studenata ogradila od svih ovih likova. Ako su i započeli proteste i hteli da ih skrenu na neke.drzavne udare, zajebali su se, i dalje su na ulicama ljudi čistog srca , što su i veceras pokazali i stali bas kad je bilo vreme i dokazali da ne žele nikome zlo,

Back