Trese se Srbija! Pogledajte prvi deo o zločinačkom planu za izazivanje građanskog rata!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
176.649

TRESE SE SRBIJA! Pogledajte prvi deo o zločinačkom planu za izazivanje građanskog rata!​

https://informer.rs/politika/vesti/999057/gradanski-rat-pakleni-plan

Informer i vise SNS televizija optuzuje studente blokadere da zele da izazovu gradjanski rat 15. marta

Objavili su i prisluskivani razgovor sa tog sastanka...

Sta vi kazete na sve ovo?
iskreno, ja sam malo razočaran. Očekivao sam više maštovitosti. Ali šta da se radi. Netalentovani revolucionari. nema ništa od njih:namcor:

@Тихи izabrao AV-a isped Putina. Velika je to zrtva, gigantska.

ne lupetaj

ja zelim najbolje za gradjane nase zemlje

a to znaci da nam treba mir ne gradjanski rat zbog bilo cije guzzice

Naravno da ti ko Hrvat sa Islanda prizeljkujes rat medju nama.

Ali ja ne. Vucicev odlazak sa vlasti - da ali na miran nacin, na izborima . Ne ratom i nasiljem. Tu gubimo svi.

Tihi se vratio u naprdno jato.
Ivane, Tabe..zabraniti dezinformer, qurir, b52 itd kao izvor vesti
Sloboda dolazi.
Deco, dolazim sutra da vam pomognem..Ima čiko još snage..bivši..svašta nešta😎
🍻

ne uopste nego ti kazem da cim vlast prica o gradjanskom ratu da ce doci do nasilja

nece ovo proci mirno ja mislim

ne lupetaj

ja zelim najbolje za gradjane nase zemlje

a to znaci da nam treba mir ne gradjanski rat zbog bilo cije guzzice

Naravno da ti ko Hrvat sa Islanda prizeljkujes rat medju nama.

Ali ja ne. Vucicev odlazak sa vlasti - da ali na miran nacin, na izborima . Ne ratom i nasiljem. Tu gubimo svi.

Izbori svakako, ali kada bude prelazna vlada koju tvoj AV ne da po zivu glavu. Gradjanski rat je glupa Hepi floskula koju ne treba ni komentarisdati. :mazi:

Tihi se vratio u naprdno jato.
Ivane, Tabe..zabraniti dezinformer, qurir, b52 itd kao izvor vesti
Sloboda dolazi.
Deco, dolazim sutra da vam pomognem..Ima čiko još snage..bivši..svašta nešta😎
🍻
Biće svašta, doista. Ko u slučaju Djurića, Žunića i onog psihopate što je pretio ubijanjem studenata iz pionirskog parka. Savije se glava do crne zemlje i odjednom ih svaka agresivnost i hrabrost volšebno napuste, ni glas da podignu, bar da uzviknu- gotov je- dok ih vode drugovi- ali avaj, silni su samo na internetu, virtualni revolucionari, ništa od njih.

TRESE SE SRBIJA! Pogledajte prvi deo o zločinačkom planu za izazivanje građanskog rata!​

Informer i vise SNS televizija optuzuje studente blokadere da zele da izazovu gradjanski rat 15. marta

Lako ćemo za Milu i Gruhonjića, nego Rumuni mene plaše

1741902668853.png

Nego @Тихи pitanje za tebe

Znamo se (sa foruma) već ozbiljan broj godina, ne kažem da smo istomišljenici ali mislim da smo imali uglavnom kulturnu raspravu sa sporadičnim incidentima, što je i normalno. Ja mogu da nađem u sebi opravdanje za neke tvoje stavove, čak i one sa kojima se apsolutno ne slažem.

Jedina stvar za koju ne mogu da imam bilo kakvo razumevanje jeste da normalna, odrasla, pismena osoba, pri zdravoj svesti i čistoj pameti može uzimati onog lažljivog smrada DJV i njegov Svinjformer za bilo kakav relevantan izvor informacija

Dakle, pitanje za tebe, reci mi samo pratiš li Svinjformer, najiskrenije.
Ako je odgovor potvrdan, blokiraću te i više ti se nikada neću obratiti niti komentarisati tvoje postove.

Mislim da je to korektno, mogu da razumem i da prihvatim da neko podržava AV ali zaista nemam šta da pričam sa ljudima koji slušaju i čitaju DJV-*****

Kažem da su Vučićeve lažljive džukele sa njegovih gov.novizija, kao i bagra iz Udbe - mogli da smisle i nešto novo, a ne isto sra.nje svaki put.

Pricica za glupe ovce
Ako osvojis rts ti si osvojio vlast u zemlji
Mogli bi da puste neki program dok imaju struju i to je to

Nego mi se cini da vucicu treba opravdanje za vanredno stanje
Sutra ce izaci usran, pricati kako je opasnost od revolucije veca nego sto je bilo ko pretpostavljao i da mora vanredno stanje
A mila se dokazuje kao njegov igrac, snimajuci ovaj skec

iskreno, ja sam malo razočaran. Očekivao sam više maštovitosti. Ali šta da se radi. Netalentovani revolucionari. nema ništa od njih:namcor:
Катастрофа. Највећи проблем им је како ће извести прслуке, купити тракице код Кунеза, један виче само поцепати као знак распознавања.
Овима би Че ударио десет по голом дупету и послао кући да везу шевроне.

Back