kasnije cu ti na ovo
a zasto mislis da ja ovo ne znam, i ne samo iz rusije, vec se racuna i malo sire, i na kraju se i ne krije da su se infiltriralu u neokonezervativce kao viki nuland i njen muz robert kagan - da ih navedemo samo za primer hazara, jel pseudojevreja koji su primili judaizam
to je izvuceno iz biblijskog konteksta, podele svih naroda na praplemena posle biblijskog potopa, na sema, hama i jafeta, kada jos nisu postojale ni religije ni verski ratovi, kako si ti osmislio temu - dakle, ako si zamislio o verksom ratu i pozivaju se neki vec na hriscanstvo i islam, onda je njihova religija judaizam, a da li su jevreji ili poljaci, rusi poreklom, ne igra ulogu
ti kazes:
pa hriscani nisu isto 99,99% jevreji, a Hristos je bio jevrejin!
isto tako i judaisti ne moraju da budu jevreji, eto mogu i neki potomci tog hazarskog carstva
ti meni kazes da odjebem, a ja tebi da samo imas postavku stvari, da ne brkas loncice, babe i zabe,a nije problem da ti ja ne smetam na temi
znaci hitler je u stvari ubijao hazare, a ne jevreje po poljskoj itd? sta to menja?
ako neko nije semit, jel se zna sta je, jer ostaje samo da bude ili jafetovac ili hamovac, nema vise opcija, pa eto da naucis nesto ako nisi znao.