Trenutno je u toku verski rat između zapadnog satanizma i ostatka čovečanstva

capitosinora

Veoma poznat
Poruka
11.996
Trenutno je u toku verski rat između zapadnog satanizma i ostatka čovečanstva.
U tome prednjači Anglo-Hazarska cionistička (nacisticka) elita koja vlada zapadnim svetom i ne odustaje
na svom planu da svetsku populaciju svede na „zlatnu milijardu“ poslušnih zombija i zavlada njima.
Neka nam je svima Bog u pomoći.

И на нашу хришћанску срамоту, муслимани бране част нас хришћана!! Ми ћутимо док нам се састанисти отворено ругају, а буни се Ирански Ајатолах!! То мора да се промени! Хришћани морају да се побуне!!

ja jedva cekam da ovaj pocne, samo se bojim da ne bude lud zbunjenoga
ti pises
ja citiram srbininfo,a sns bot
Хришћани морају да се побуне!!
kaze hazar info

to tako ne vodi nigde, za duleta se vidi da je patoloski lazov kao i njegov komandant aljek, nema sansi da smo u ovom ratu na istoj strani

И на нашу хришћанску срамоту, муслимани бране част нас хришћана!! Ми ћутимо док нам се састанисти отворено ругају, а буни се Ирански Ајатолах!! То мора да се промени! Хришћани морају да се побуне!!

Да су се на исти начин ругали муслиманима, цео Париз би био у пламену.
:D

a sta je problem da Bog podigne muslimane na te sataniste? imas biblijskih analogija ovoj
to ne znaci da je Bog na strani muslimana, vec ih samo koristi da bije ove

sta to nas briga?
i za olimpijadu, sta nas briga?
ma i za sport, jer rece apostol da je fizicko vezbanje za malo pa da bude korisno?
znaci u redu je da budes aktivan, ali sport je budalastina stare grcke, i taj prvi maratonac je umro kad je istrcao
sad isto, padaju sportisti kao muve po terenima, pa jel sport ponda nesto dobro? profesija?

dobar je kada si mlad, da se razvijes.,a posle?

Poslednja izmena:
Апсолутно! Сећам се кад је изашао онај богохулни филм ,,Последње Христово искушење " , једино је исламски Пакистан забранио тај филм, јер је Христос по Курану Пророк, док су све ,,хришћанске" земље гледале тај филм! Катастрофа!

ja jedva cekam da ovaj pocne, samo se bojim da ne bude lud zbunjenoga
ti pises

ja citiram srbininfo,a sns bot

kaze hazar info

to tako ne vodi nigde, za duleta se vidi da je patoloski lazov kao i njegov komandant aljek, nema sansi da smo u ovom ratu na istoj strani
Odjebi.
Preko 90% danasnjih Jevreja nisu Semiti neko Hazari koji su dosli iz Rusije.
Posto se lazno predstavljaju kao Semiti oni svakoga koji ih kritikuje optuzuje za anti Semitizam?
U isto vreme ubijanje na stotine hiljada Palestinske Semitske dece se ne smatra anti Semitizmom?
Celo vreme pricaju o nekom verskom ratu izmedju Hriscana i Muslimana dok cionisticki sledbenici zlatnog teletaoni tamane i jedne i druge.

Poslednja izmena:
kasnije cu ti na ovo
a zasto mislis da ja ovo ne znam, i ne samo iz rusije, vec se racuna i malo sire, i na kraju se i ne krije da su se infiltriralu u neokonezervativce kao viki nuland i njen muz robert kagan - da ih navedemo samo za primer hazara, jel pseudojevreja koji su primili judaizam
Posto se lazno predstavljaju kao Semiti oni svakoga koji ih kritikuje optuzuje za anti Semitizam?
U isto vreme ubijanje na stotine hiljada Palestinske Semitske dece se ne smatra anti Semitizmom?
to je izvuceno iz biblijskog konteksta, podele svih naroda na praplemena posle biblijskog potopa, na sema, hama i jafeta, kada jos nisu postojale ni religije ni verski ratovi, kako si ti osmislio temu - dakle, ako si zamislio o verksom ratu i pozivaju se neki vec na hriscanstvo i islam, onda je njihova religija judaizam, a da li su jevreji ili poljaci, rusi poreklom, ne igra ulogu

ti kazes:
pa hriscani nisu isto 99,99% jevreji, a Hristos je bio jevrejin!
isto tako i judaisti ne moraju da budu jevreji, eto mogu i neki potomci tog hazarskog carstva

ti meni kazes da odjebem, a ja tebi da samo imas postavku stvari, da ne brkas loncice, babe i zabe,a nije problem da ti ja ne smetam na temi
znaci hitler je u stvari ubijao hazare, a ne jevreje po poljskoj itd? sta to menja?
ako neko nije semit, jel se zna sta je, jer ostaje samo da bude ili jafetovac ili hamovac, nema vise opcija, pa eto da naucis nesto ako nisi znao.

Poslednja izmena:
kasnije cu ti na ovo

a zasto mislis da ja ovo ne znam, i ne samo iz rusije, vec se racuna i malo sire, i na kraju se i ne krije da su se infiltriralu u neokonezervativce kao viki nuland i njen muz robert kagan - da ih navedemo samo za primer hazara, jel pseudojevreja koji su primili judaizam

to je izvuceno iz biblijskog konteksta, podele svih naroda na praplemena posle biblijskog potopa, na sema, hama i jafeta, kada jos nisu postojale ni religije ni verski ratovi, kako si ti osmislio temu - dakle, ako si zamislio o verksom ratu i pozivaju se neki vec na hriscanstvo i islam, onda je njihova religija judaizam, a da li su jevreji ili poljaci, rusi poreklom, ne igra ulogu

ti kazes:

pa hriscani nisu isto 99,99% jevreji, a Hristos je bio jevrejin!
isto tako i judaisti ne moraju da budu jevreji, eto mogu i neki potomci tog hazarskog carstva

ti meni kazes da odjebem, a ja tebi da samo imas postavku stvari, da ne brkas loncice, babe i zabe,a nije problem da ti ja ne smetam na temi
znaci hitler je u stvari ubijao hazare, a ne jevreje po poljskoj itd? sta to menja?
ako neko nije semit, jel se zna sta je, jer ostaje samo da bude ili jafetovac ili hamovac, nema vise opcija, pa eto da naucis nesto ako nisi znao.
Ako nisu Semiti zasto onda optuzuju druge za anti Semitizam?

ne znam, ne secam se ni ko bese skova to "antisemitizam", ali svakako da je to prevara, jer postoje pored semita samo jos i jafetovci i hamovci, dakle ili su krivi potomci jednih, ili drugih, za taj antisemitizam,a ne mogu biti krivci sami semiti - [osim ako se ne radi o nekom autosovinizmu, a pre ce biti da se radi o "zavadi, pa vladaj"]
inace djavo je tuzitelj [na sudu], pa gledaj i taj kontekst, a i sam si uzo prvo da optuzis zapad da je satanisticki, a ostatak sveta da nije - ja ocekujem prvo argumentaciju, dokazivanje, a sud cemo za kraj da izreknemo

kolektivni zapad jeste sagresio, i moze da bude da ga nema vise, ili da sam zrtvuje jedan svoj deo, ali prvo argumentacija
a amerika nece dati izrael, pa neka svet izgori, kamala nema sansi, tramp zna se, ORODIO SE SA NJIMA

Ko je dakle zavadio semite da bi vladao, jafetovci ili hamovci? da nisu napravili pakt protiv semita?

Poslednja izmena:
do sredine 19. veka
smatralo se da su semiti cela azija, hamovci - afrika, a jafetovci evropa
ja licno mislim da su jafetovci zavadili semite
1823 map by Robert Wilkinson (see also 1797 version here). Prior to the mid-19th century, Shem was associated with all of Asia, Ham with all of Africa and Japheth with all of Europe.
medjutim, danas se naucnici samo delimicno slazu, i kako genetika napreduje, moci cemo da dobijemo sve precizniju sliku, genealosku mapu sveta
https://en.wikipedia.org/wiki/Generations_of_Noah#:~:text=Ham's descendants: The forefather,also been tied to Ham.

Sons of Noah: Shem, Ham and Japheth​

The Genesis flood narrative tells how Noah and his three sons Shem, Ham, and Japheth, together with their wives, were saved from the Deluge to repopulate the Earth.

• Shem's descendants: Genesis chapter 10 verses 21–30 gives one list of descendants of Shem. In chapter 11 verses 10–26 a second list of descendants of Shem names Abraham and thus the Arabs and Israelites.[23] In the view of some 17th-century European scholars (e.g., John Webb), the Native American peoples of North and South America, eastern Persia and "the Indias" descended from Shem,[24] possibly through his descendant Joktan.[25][26] Some modern creationists identify Shem as the progenitor of Y-chromosomal haplogroup IJ, and hence haplogroups I (common in northern Europe) and J (common in the Middle East).[27]
  • Ham's descendants: The forefather of Cush, Egypt, and Put, and of Canaan, whose lands include portions of Africa. The Aboriginal Australians and indigenous people of New Guinea have also been tied to Ham.[28][29] The etymology of his name is uncertain; some scholars have linked it to terms connected with divinity, but a divine or semi-divine status for Ham is unlikely.[30]
  • Japheth's descendants: His name is associated with the mythological Greek Titan Iapetus, and his sons include Javan, the Greek-speaking cities of Ionia.[31] In Genesis 9:27 it forms a pun with the Hebrew root yph: "May God make room [the hiphil of the yph root] for Japheth, that he may live in Shem's tents and Canaan may be his slave."[32]

Poslednja izmena:

Ко сте то ВИ ?

МИ смо ратовали.

А, Што ВИ нисте ?? ... :kafa:

Vi iz Amerike:

1722262089664.jpeg

Trenutno je u toku verski rat između zapadnog satanizma i ostatka čovečanstva.
U tome prednjači Anglo-Hazarska cionistička (nacisticka) elita koja vlada zapadnim svetom i ne odustaje
na svom planu da svetsku populaciju svede na „zlatnu milijardu“ poslušnih zombija i zavlada njima.
Neka nam je svima Bog u pomoći.

Ko igra za ostatak čovečanstva?

Back