trenutno bez dobrog naslova

Prošle godine mojoj najboljoj prijateljici,umro je muž.Djeca nadomak puberteta,ona na rubu ludila.Polagano,kao neplivač u vodu,oprezno nakon dugih mjeseci bola,počela je da nastavlja sa životom.Naučila je da hoda,da se organizuje,da ode frizeru..bol ne jenjava,ali poprima drugi oblik.Jer život tako traži...

Slazem se,draga moja..Korak po korak..Put od sedam milj se zapocinje prvim malenim korakom..samo treba imati vere u bolje sutra.Nije lako,ali mora covek tako,narocito ako ima decu.

...on za razliku od većine muškaraca njegovih godina jeste vičan pranju veša i kuvanju ručka...ali sigurno će teško da mu padne da to uvek radi sam...

oh boze dilejt al si me srozao sad.......:eek:
ja mislila na samocu, na potrebu da sa nekim deli neke svakodnevne misli, smeh, setnje...da ne propada od samoce i to.
a ti o kuvanju i pranju. ebem mu mater, nek plati KUCNU POMOCNICU!!!:rtfm:

...čoek u najboljim godinama osto bez partnerke, usled duge i teške bolesti...
...pa ga nešto gledam...sav unezveren, ne zna di će, šta će...izgubljen...na prvi pogled funkcioniše normalno, ali samo na prvi pogled...
...pa nešto razmišljam...šta li on sad misli da mu je činiti sa životom...da li da ostane sam rest of his life, kunući to što ga je snašlo, da se posveti samotnjaštvu...ili da digne glavu gore i da nakon određenog vremena utehu nađe kod druge žene...

...jeste sumorna tema, znam...ali ostanak bez partnera usled smrti sve nas to čeka jednog dana...život nije bajka...

...

jes' grozno... meni uvek nekako mnogo tuznije kad muskarac ostane sam tako pod starost.
stari ljudi zavise jedno od drugog mnogo vise nego kada su bili mladi, i kada izgube tog nekog saputnika, nacisto se izgube, kao da nikada nisu ziveli pre...
svaka tuga mora da se odtuguje... a za stare ljude je najbolje da ih deca prigrle u takvoj situaciji.... ako nemaju srecu da sa rodjenom decom provedu ostatak zivota, onda neka nadju neku srodnu dusicu... pa neka se paze ...

jao bre di, ubi me sa ovom temom.
ja volim stare ljude ... cini mi se vise nego decu ...
i uvek se upropastim sa nekom tuznom pricom o starim a samim ljudima ...

bezi tamo.

jes' grozno... meni uvek nekako mnogo tuznije kad muskarac ostane sam tako pod starost.
stari ljudi zavise jedno od drugog mnogo vise nego kada su bili mladi, i kada izgube tog nekog saputnika, nacisto se izgube, kao da nikada nisu ziveli pre...
svaka tuga mora da se odtuguje... a za stare ljude je najbolje da ih deca prigrle u takvoj situaciji.... ako nemaju srecu da sa rodjenom decom provedu ostatak zivota, onda neka nadju neku srodnu dusicu... pa neka se paze ...

jao bre di, ubi me sa ovom temom.
ja volim stare ljude ... cini mi se vise nego decu ...
i uvek se upropastim sa nekom tuznom pricom o starim a samim ljudima ...

bezi tamo.

bas tako. :(

Back