hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.218
koji su trenutni ovakvi poslovi od kojih može da se OK živi?
znači da nisi neki genije, ima mesta
možda i koji su uslovi?
možda i koji su uslovi?
kelnerishka...kusurishka...denserishka...
i lgbt nevladina organizejsniska.![]()
![]()
Ти рече хоћеш медиокритетске послове а да се ОК живи? Неће да може.koji su trenutni ovakvi poslovi od kojih može da se OK živi?
Kao i svugde, moze ok da se zivi iskljucivo od poslova za genije, znaci doktori, inzenjeri, advokati, IT strucnjaci i programeri, zatim od nekog unosnog biznisa ako imas smisla za to. Sve ostalo je prezivljavanje a da ne pominjem one slabo placene poslove. Dobro, i zanat je dobar, s tim sto muskarci imaju mnogo vise izbora, zene su ogranicene na kozmeticarke i frizerke.
Ти рече хоћеш медиокритетске послове а да се ОК живи? Неће да може.
За ОК живот, да ниси геније- сви занати, електричар, автомеханичар, молер... онда возачи камиона и бусева... па државни ухлеби
U teoriji da ali i dalje zena nema skoro uopste u muskim zanatima, mislim ja prva ne bih radila takav posao kao zensko.nisu formalno ograničene, mogu to da rade bar u teoriji
U teoriji da ali i dalje zena nema skoro uopste u muskim zanatima, mislim ja prva ne bih radila takav posao kao zensko.
koji su trenutni ovakvi poslovi od kojih može da se OK živi?
možda i koji su uslovi?
Nekako mi glupo da zena radi muski posao, ne znam, bilo bi mi neprijatnozbog opasnosti da te napastvuju ili ti ne prija da zavrćeš šrafcigerom
/ bivalo je o nekim ženama šoferkama, npr kamiona, mada ova jedna je radila u porodičnoj firmi
Nekako mi glupo da zena radi muski posao, ne znam, bilo bi mi neprijatno
Ево очигледнији предлог
Бавиш се супер модерацијом и администрирањем .. а гро посла волонтерски одраде молеатори ....
Напарвиш сајт за упознавање ...
Sta znam, i ne toliko ali to mi je pre u slucaju da je obavezno i za zene a ne da mi bude zanimanjea vojska
Tako bi trebalo svima da bude, da se razgranici i podeli na muske i zenske javno kao sto jeste a ne da drve o ravnopravnostiNekako mi glupo da zena radi muski posao, ne znam, bilo bi mi neprijatno
Poslovi uglavnom i jesu razgraniceni i retko je da zena i muskarac rade potpuno isti posao, jedino mozda kod drzavnih poslova ovi sto rade po kancelarijama. Retki su slucajevi da zena vozi kamion ili radi kao varilac a muskarac kao manikirka.Tako bi trebalo svima da bude, da se razgranici i podeli na muske i zenske javno kao sto jeste a ne da drve o ravnopravnosti
Poslovi uglavnom i jesu razgraniceni i retko je da zena i muskarac rade potpuno isti posao, jedino mozda kod drzavnih poslova ovi sto rade po kancelarijama. Retki su slucajevi da zena vozi kamion ili radi kao varilac a muskarac kao manikirka.
Drugo je dohvatiti se alata a drugo izabrati to za profesiju. Ja eto ne bih moglau stvari mnogo je više moguće da žena radi ovo što si navela (btw film flashdance - zavarivačica) nego da muškarac bude manikir ili kozmetičar
ajd pedikir možda to mu dođe medicina više?
mada pretpostavljam da žene moraju tu i tamo da se dohvate alata u životu kao što ebiga muškarci umeju d aprave salatu i kuvaju jaja![]()