gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
koprive ne zahtevaju mnogo održavanja...a i jedu se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemam srece...
eh,a znas kad sam imala neku ribicu borca,i drzala je kraj prozora,uzivala uz limunadu i tako...blenula napolje... i deknem akvarijum laktom i sve ode u tri lepe... i ja u onoj panici,metnem ribicu u limunadu...
msm,da je umrla jer se predozirala vitaminom![]()

Esid za ribicu, limunska...nek mi se javeBokice, svi su se razbežali s teme kad su čuli kako surovo postupaš sa florom i faunom, otišli su da alarmiraju društva za zaštitu životinja, životne sredine i sl.

ovakve kao ja ni na robiju ne teraju,izneli bi me sami,posle 2 danaKo će nam kuvati ako te oteraju na robiju?
![]()
ovakve kao ja ni na robiju ne teraju,izneli bi me sami,posle 2 dana![]()

baki maju oni posebno odelenje za take

Pustili bi te zbog zakeranja, ne bi izdržali tvoje izvoljevanje "ovo hoću, ovo neću"...![]()

baki mraci me ovo lose vreme najgore mislio sam da ce dosad da vec idu gole po ulicama
haha,i robijasi su ljudi...Možda te ne bi pustili ako bi im se dopala muzika koju slušaš.![]()
ali samo ako je muski zatvor u pitanju,ova zenskadija me nikad nije 'mirisala'....
Aaaaa, ti si od onih devojčica koje su se družile sa dečacima. Pa takve su najbolji ortaci, uvek bile i ostale.haha,i robijasi su ljudi...
brzo bi me zavoleliali samo ako je muski zatvor u pitanju,ova zenskadija me nikad nije 'mirisala'....
![]()

priznajem,kriv samAaaaa, ti si od onih devojčica koje su se družile sa dečacima. Pa takve su najbolji ortaci, uvek bile i ostale.![]()

priznajem,kriv sam
e,imam cak 2 drugarice,ali nista specijalno,onako smo dobre,mozemo popiti kafu,ali ne cesto
sa decacima mogu da budem 'gari' i da mi niko ne popuje...
Jedna poznanica je vešto zloupotrebljavala njeno stopostotno muško društvo, nikad nije plaćala upad gde god da su išli, uvek bi neki od prijatelja ispao džentlmen.eh,nema potrebe za tim,ne grbavim se,smatram sebe ravnopravnim clanom ekipe... kad imam,imam za sve...Jedna poznanica je vešto zloupotrebljavala njeno stopostotno muško društvo, nikad nije plaćala upad gde god da su išli, uvek bi neki od prijatelja ispao džentlmen.
nisam mislio na goste za sankom,nego nas zaposlene u kafanie, i mi iz kafane se poprilicno znamo... al' samo dok alkohol deluje... kad prodje, sa zaljenjem konstatujemo da je proslo.... i onda svako na svoju stranu... kakva ravnopravnost tu moze da bude, poogu? a, 'de su rikanovi pioniri? sta rade i jel spavaju u ove sitne sate? mislim, nema brige, rikan veceras ne propituje... raspust je... to cemo sledece nedelje... a vi, sta radite?