Trenutna deshavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Jedna poznanica je vešto zloupotrebljavala njeno stopostotno muško društvo, nikad nije plaćala upad gde god da su išli, uvek bi neki od prijatelja ispao džentlmen.
eh,nema potrebe za tim,ne grbavim se,smatram sebe ravnopravnim clanom ekipe... kad imam,imam za sve...
a to za upad i nije neki problem,mi iz kafane se svi znamo,tako da uvek radi neko od bivsih kolega na ulazu...:D

e, i mi iz kafane se poprilicno znamo... al' samo dok alkohol deluje... kad prodje, sa zaljenjem konstatujemo da je proslo.... i onda svako na svoju stranu... kakva ravnopravnost tu moze da bude, poogu? a, 'de su rikanovi pioniri? sta rade i jel spavaju u ove sitne sate? mislim, nema brige, rikan veceras ne propituje... raspust je... to cemo sledece nedelje... a vi, sta radite?

e, i mi iz kafane se poprilicno znamo... al' samo dok alkohol deluje... kad prodje, sa zaljenjem konstatujemo da je proslo.... i onda svako na svoju stranu... kakva ravnopravnost tu moze da bude, poogu? a, 'de su rikanovi pioniri? sta rade i jel spavaju u ove sitne sate? mislim, nema brige, rikan veceras ne propituje... raspust je... to cemo sledece nedelje... a vi, sta radite?
nisam mislio na goste za sankom,nego nas zaposlene u kafani:mrgreen:

ma, nek' si ti samo ziv i zdrav... za sve drugo cemo lako... e, kad smo vec kod toga, skoro je vas rikan pola albuma napunio.. i najvise argeninaca do sad... i isto slovenaca ima dosta... k'o da oni nekome i trebaju, jel da? i onda da se ima statistika pred sobom, kad se zakotrlja bubamara... i neke parice isto da se uzmu, da se ima za neki gust... i svi srecni i svi zadovoljni.. ja mislim tako, a vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back