- Poruka
- 19.781
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudeci po ponasanju, odes u bilo koji kafic gde se sluzi jeftina loza i negde posle 12. Samo se motaj oko sanka.I gde da idem, kazi, ja cu idem
LeleNaravno.
Zamislite samo Gogisu sa vama...![]()
![]()
Znaci kod kamiondzija me saljes i lokalnih alkosa 50+Sudeci po ponasanju, odes u bilo koji kafic gde se sluzi jeftina loza i negde posle 12. Samo se motaj oko sanka.
Ne kod kamiondzija, to su face, nego kod alkosa. Dobro se dekni lozom pre toga i ti. Treba i to proci u zivotu. Padnes pa se posle podignes. Ovako samo visis negde nedefinisano. Neki Grujo to kopka a nema nigde Gruja.Znaci kod kamiondzija me saljes i lokalnih alkosa 50+
Ccc kakvo si zlo od coveka
Kenjas ko foka blokiracu te i na ovom niku.Ne kod kamiondzija, to su face, nego kod alkosa. Dobro se dekni lozom pre toga i ti. Treba i to proci u zivotu. Padnes pa se posle podignes. Ovako samo visis negde nedefinisano. Neki Grujo to kopka a nema nigde Gruja.

Zivim sasvim fino mogu ti reci.Delujes bas ocajno, to hocu da ti kazem. Znam da to zaboli ali sama si trazila. I ok je biti i ocajan. Svi smo prosli kroz to, samo neko i tada uzme dah i zivi a neko pluta. Kapiras? Pluta u paradi glupih. Ocajni, sujetni, ovakvi onakvi. Najgore oni koji misle da im zivot duguje nesto. Ti ostanu tu. Plutaju i niata im nije jasno.

Sta god. Ne tice me se. Ne bih ti to ni rekao da me ne prozivas ovde kao neki psiho.Zivim sasvim fino mogu ti reci.
Da sam ocajna, dosad bih valjda vec naskocila na neki kur.ac, ovde bar ima dobrovoljaca koliko ti dusa hoce.
Utripovan si, mislis da si centar sveta.Peckas me vec dva meseca te kuliram.
U frajercino, os sad vadis ki.tu na stoNe, to je onaj tip koji misli ako ih kuliras i blag si prema njima da si ranjiv sta vec. Da mogu da peckaju bez posledica.

Vidis tebi ako smeta moj nacin komentarisanja istoStvarno sam bio ok prema tebi. Ako ti smeta moje seksi zezanje paljba.

Mica mala osetljiva.Sta god. Ne tice me se. Ne bih ti to ni rekao da me ne prozivas ovde kao neki psiho.
Kako te se ne tice?Sta god. Ne tice me se. Ne bih ti to ni rekao da me ne prozivas ovde kao neki psiho.