Тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Npr od svih vodja smena kod nas na ovoj intenzivi, ja sam onako najostrija.
Ali mi je smena, tj drustvo iz smene super, to svi kazu, da smo najbolja smena, slusaju me, ok tu i tamo nesto zajebu. Onda ja uskocim da to popeglam. Zovem sa strane, drzim monolog, nikada ne histerisem i ne vicem al umdm biti ostra dok objasnjavam.
Nikakva zla namera vec sam inace takva.
I zanimljivo, da me vole, i kad je bilo stani, pani, korekcija rasporeda, niko ne zeli da ode od mene, trazili da ostanu sa mnom.
Ti si sestra, zamisli da si Dr. mi bi osetili🙂

Jer ce opet biti „neš“...:) :)

Procitala sam ono sto si napisala i ljudi vise uvazavaju strozije, direktnije osobe.
Prijatne i blage ne bas. :)

Pa da.
Tako kad mi se zale kolege na svoje u smeni. Pa kao blago tebi sa tvojima. Pa ja kazem ko vas **** kad cutite, moras reci sta smeta, sta treba i kako. Ne mozes cutati.
Nije nista lose reci i skrenuti paznju. Zato smo tu. Oni nemaju znanja koje imamo mi s intenzive i moraju slusati, i ne mogu da rade sta hoce jer to vodi u rasulo....
Ja jesam iznad njih, ali tu sam sa njima u svemu, i kad je ok i kad se zagovna. I kad treba primiti neko guženje, njih niko ne dira vec mene driblaju.
Ljudi vole kompetentne osobe,
a kompetentne osobe nemaju vremena da ******e okolo i da se uvlače podređenima, nego se fokusiraju na bitno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back