gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
A cemu ta odricanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stos ti?
Sad dal je blago, trenutno mi lobotomija bolje zvuci.Dušu? Blago tebi.
Ti si sestra, zamisli da si Dr. mi bi osetiliNpr od svih vodja smena kod nas na ovoj intenzivi, ja sam onako najostrija.
Ali mi je smena, tj drustvo iz smene super, to svi kazu, da smo najbolja smena, slusaju me, ok tu i tamo nesto zajebu. Onda ja uskocim da to popeglam. Zovem sa strane, drzim monolog, nikada ne histerisem i ne vicem al umdm biti ostra dok objasnjavam.
Nikakva zla namera vec sam inace takva.
I zanimljivo, da me vole, i kad je bilo stani, pani, korekcija rasporeda, niko ne zeli da ode od mene, trazili da ostanu sa mnom.
Sad dal je blago, trenutno mi lobotomija bolje zvuci.
Os guknuti bar izokola?
Ja volim ovo sto samTi si sestra, zamisli da si Dr. mi bi osetili![]()
@Vlad Dragulija, @LorelajnDosadno mi. Je.
Pokusahbda ubijem dosadu na nekim temama ali su korisnici predosadni

Kako kome!Kao nisi hahaha.
Zabole me.
E to je pravi stav.Zabole me.
Hvališ seZasto ovo pisem, ko ce ga znati
Jer ce opet biti „neš“...![]()
Procitala sam ono sto si napisala i ljudi vise uvazavaju strozije, direktnije osobe.
Prijatne i blage ne bas.![]()
Ljudi vole kompetentne osobe,Pa da.
Tako kad mi se zale kolege na svoje u smeni. Pa kao blago tebi sa tvojima. Pa ja kazem ko vas **** kad cutite, moras reci sta smeta, sta treba i kako. Ne mozes cutati.
Nije nista lose reci i skrenuti paznju. Zato smo tu. Oni nemaju znanja koje imamo mi s intenzive i moraju slusati, i ne mogu da rade sta hoce jer to vodi u rasulo....
Ja jesam iznad njih, ali tu sam sa njima u svemu, i kad je ok i kad se zagovna. I kad treba primiti neko guženje, njih niko ne dira vec mene driblaju.
Niste vi dosadni, nego se ljudi umore dok vas čitajuKako neko može i da pomisli da smo dosadni, nije mi jasno.![]()

Tako i valja
Kad me budu placali da zabavljam, razmislicu o tome