- Poruka
- 72.123
Bem li im, prodase mi masno mleveno meso u pakovanju u Tempu, mogu sapun da napravim od njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čistoća je pola zdravlja!Bem li im, prodase mi masno mleveno meso u pakovanju u Tempu, mogu sapun da napravim od njega.
SamaricaninaPrijavljuješ me kao dobrovoljca za... Budalu?
Jesam li dobro razumela .. Kafo?

Neko nema sta da jede.Brate kao mast da jedem. Sve sam zavrljacio u smece. Kilo mesa.
Ne ozbiljno muka mi sad.Neko nema sta da jede.
Si razmazen
Nista, da me vices za uvo u kolibu, dok ja bezim gola i stapam se sa prirodom.A šta treba da radi samarićanin![]()

Meso se nikad, ali nikad ne kupuje samleveno.Ne ozbiljno muka mi sad.
Uu može, sviđa mi se. Mogu i ja gola da ze jurim?Nista, da me vices za uvo u kolibu, dok ja bezim gola i stapam se sa prirodom.
I da zoves hitnu ako pretripujem![]()
A nisu imali, vec samo vec samleveno. Znam znam.Meso se nikad, ali nikad ne kupuje samleveno.
Ja isključivo kupujem od plećke ili buta i da mi samelju. Nikako već samleveno.
Sto i rade u mesariMeso se nikad, ali nikad ne kupuje samleveno.
Ja isključivo kupujem od plećke ili buta i da mi samelju. Nikako već samleveno.
Moze.Uu može, sviđa mi se. Mogu i ja gola da ze jurim?
Moze.
Sad mora nadjemo jos nekog da nas pazi
Ti ces biti osoba od poverenja. Treba neko da pazi na gologuzu Kafu.Prijavljuješ me kao dobrovoljca za... Budalu?
Jesam li dobro razumela .. Kafo?

Pa preko 30 imas sigurno, nisi maliKafo sto me vise prozivas za godine? Ti stvarno hoces da budem bezobrazan.
Okej, hoces i ti da trcis gola i grlis drvece...Uu može, sviđa mi se. Mogu i ja gola da ze jurim?
Mislis ce prestane da opada?Idi bre nadji nekog, karaj se, daj sebi malo oduska. Popravice ti se koren kose.
Ti si naozbiljnijaOkej, hoces i ti da trcis gola i grlis drvece...![]()
![]()
Onda cu ja morati da pazim na vas dve. Ne smem nikom drugom da vas prepustim.
I gde da idem, kazi, ja cu idemIdi bre nadji nekog, karaj se, daj sebi malo oduska. Popravice ti se koren kose.