моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.693
Што каже дачонекиброј "смирио сам се са 23" мехехеAhahahaha pa jbg, ja ne pijem
Је л тако @peti ligament
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што каже дачонекиброј "смирио сам се са 23" мехехеAhahahaha pa jbg, ja ne pijem
Не, ти си права. <3Ja sam sve uredno lajkovala, ali izgleda da to nije dovoljno. Eh, živote, spuštena roletno!![]()
Ja sam sve uredno lajkovala, ali izgleda da to nije dovoljno. Eh, živote, spuštena roletno!![]()
Што каже дачонекиброј "смирио сам се са 23" мехехе
Је л тако @peti ligament
probaj o zidСврбе ме леђа и не могу да дохватим ту тачку :/

Pa nije vepar nego strvinaprobaj o zid![]()

Krmača ❤❤❤Добро, можда сам мало и ово прво :руменко:
Jeste fino, ali trenutno duva kao na motoru.Знаш колико ми је пријао малопре тај ветар на улици, вечерас је била предивна олуја
mis mokre majice?Ја сам стајала на киши једно пет минута и пустила ветар да ме рашчупа и могу ти рећи да сам рецхаргед. Батерије напуњене на макс.
There's only one thing young ladies should be inserting in themselves... and that's knowledge.Што каже дачонекиброј "смирио сам се са 23" мехехе
Је л тако @peti ligament
Kad je krenulo da duva, ja sam pomislila na posteljinu, pa sam izašla da dodam još neku štipaljku, da ne skupljam sutra po komšiluku. Nikad avanturista od mene.Ја сам стајала на киши једно пет минута и пустила ветар да ме рашчупа и могу ти рећи да сам рецхаргед. Батерије напуњене на макс.

Pa ja prošli put zamalo da gaće jurim po komšiluku, valjda sam se opametila. #domaćica_da_budemЗнаш како то код мене иде, пада киша 6 сати ја играм игрице па се сетим да имам веш напољу
jooj secam se..kacio sam i slike povodom toga na "ista kao"Pa ja prošli put zamalo da gaće jurim po komšiluku, valjda sam se opametila. #domaćica_da_budem

Pa nije uvek. Nekad samo nije skupljen. A što smrdi pokisao veš kad se osuši, užas jedan!a koja je svrha sklanjati ves kad pada kisa?..ionako je mokar![]()