ja stelu uzmem kad mi se sve ostalo smučiја хтела исто данас стелу да узмем, флашице, али сам била пешке и мрзело ме, сутра ћу
a smučilo mi se : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja stelu uzmem kad mi se sve ostalo smučiја хтела исто данас стелу да узмем, флашице, али сам била пешке и мрзело ме, сутра ћу
ne bi volela da prisustvuješ tomeaj sad reci da nisi nikad pila iz dvolitre : )))
ја сам почела у последње време хајнекен бебице од 0,25 ал моца ме онда пита што не пијем пивоja stelu uzmem kad mi se sve ostalo smuči
a smučilo mi se : )))
joj bre pa kako nisinisam, a potrošila sam ih toliko da nikako ne mogu da izračunam
кхм, кхм, скриншоткхмммjoj bre pa kako nisi
meni to bilo strava, blejimo negde napolju i flajka u krug.. čuj mene sprava.. flajka
pa navrnem kad ne može ono na kraju da stane u čašu, štaa?ne bi volela da prisustvuješ tome

ja pijem onaj 0,4ја сам почела у последње време хајнекен бебице од 0,25 ал моца ме онда пита што не пијем пиво
ne nego kad navrneš knjaza u nedoba pa puca flašapa navrnem kad ne može ono na kraju da stane u čašu, štaa?![]()
mislim da si promašio pdf, dip je gore levo
da, stvarno, nezgodno da se zbraja kad je na 4ja pijem onaj 0,4
i onda nikad ne znam koliko sam tačno popila u litrama : )))
E jbg. Zahtevan decko.pa ne voli me : ((
деси редмонде бебо мала :хеарт:jbt šta je naroda danas napolju po kafićima, ko da je petak uveče
ne pitam zbog 0,25 nego zbog hajnekenја сам почела у последње време хајнекен бебице од 0,25 ал моца ме онда пита што не пијем пиво
a, tone nego kad navrneš knjaza u nedoba pa puca flaša

ako, razvuci me po forumu : )))кхм, кхм, скриншоткхммм
па знамne pitam zbog 0,25 nego zbog hajneken
jel bi me ti voleo?E jbg. Zahtevan decko.
evo me dušo, kupio gurmansku da se povratim maloдеси редмонде бебо мала :хеарт:

šta fali hajnekenu??? lepo sad ide leti, ko vodane pitam zbog 0,25 nego zbog hajneken
ma okej super ide al to je čajićšta fali hajnekenu??? lepo sad ide leti, ko voda