- Poruka
- 19.766
Nisam videla. A volim Strkijeve cicojke.znas kaka je mocna fotka bila, velke sise, sve u fulu!

Ali bice valjda neki drugi put.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam videla. A volim Strkijeve cicojke.znas kaka je mocna fotka bila, velke sise, sve u fulu!

Ponuda koja se ne odbijaIdem sad. Ajd malo i meni foumskoj sirotinji udelite koji forumski lajk, Bog vama udelio sreću, zdravlje i veselje.
Moćna, toples može i na pp. Uzvraćam sa penisom u erekciji.
Stvarno je bio onaj Moljac u pravu, kad je napisao pre neki dan da se 10-15 ljudi na Ljisu udružilo protiv mene. To mi imponuje, jer čim im je potrebno toliko ujedinjenje , da se počešu gde ih svrbi, to znači da je razlika u suvom kvalitetu očigledna. Kao kralj protiv sitne stoke, kao lav protiv čopora hijena.Kažu da je stoka sitnog zuba najopasnija u grupu, a okolina gruba.Opet ce plakati kad dobije ban...
Saosecam i sa Tabom i sa Strki. Stvarno svasta trpe.
))))))Pa šta sam mogao. Nakon što si mi kao sukuba odšetala iz snova, obrisao sam sav ejakult .I sta je bilo kad si se probudio?
)))))))))))))))))gde?НАГЛЕДАЈТЕ СЕ САЛА, СМРТНИЦИИИ :МИСТЕРГРИН:
Propustio si.
bar nisam gledao neraPropustio si.
Mrš!bar nisam gledao nera![]()
Jel cemu nero?
Ne znam, eno ga valjda još uvek na temi Fotografije... pa proveri.Jel cemu nero?
Mrzi meNe znam, eno ga valjda još uvek na temi Fotografije... pa proveri.

bambicojkeNisam videla. A volim Strkijeve cicojke.
Ali bice valjda neki drugi put.![]()
Ти си целу ствар баш примио к срцу.Razmišljam o forumskom fenomenu šta je to ljude okrenulo da protiv mene naprave forumski Klan.
Dođoh do psihološke definicije da je uzrok patogena nezrelost ličnosti. Ljudi koji imaju po 25, 30, 40 godina na nivou adloscenta .Majko Božija!
Znači, naši pojedinii forumaši još nisu izašli iz doba puberteta i ne mogu da podnesu da je neko drugi inteligentniji od njih,ili možda lepši,što ih opet stavlja u inferioran položaj jer se međusobno takmiče. Zato imaju porebu za udruživanjem sa ciljem da me se reše.
Stoga, svi ovi ljudi što me psuju, prete ,vređaju po forumu i pp, su nezrele ličnosti koji su na fin i kulturan način u međusobnoj diskusiji deklasirane bez ijedne uvrede sa moje strane. Stoga im i delujem nepodnošljivo, jer ih moje prisustvo aktivno podseća na sve one poraze koje su doživeli sa mnom u diskusiji.
Ajde dobro da se neko malkice i najljuti, dan-dva, pa da ga to stanje prođe posle, pa i da razumem. Al da to stanje konstantne ljutnje prerasta u otvorenu mržnju, progon, uvrede, psovke, pretnje, pravljenje klanova ne mogu da privatim nego kao stanje nezrelih ličnosti koji jedino znaju za mržnju i nasladu osvetom.
Polagano me asocirate na Američki geto, gde se jedino vrednuje uličarski način komuniciranja. Samo vam još fali da progovorite američkim stilom "**** You" tad bi kompletno bili "in".
Al nismo svi isti. Sve je to do kućnog vaspitanja i lične kulture.
Hoce to od paranojeТи си целу ствар баш примио к срцу.
Kakvo leganje, podelili nam ausvajse, posle osam počinje životJa jedva cekam da legnem