Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
It's sad cuz it's tru'.True story, bro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
It's sad cuz it's tru'.True story, bro
ali mogu misliti koliko tuzne zivote imaju kad nisu uzivo mogli nikog da upoznaju (nekog u gradu, neku komsinicu, prijateljica prijateljice) pa su se odlucili za internet upoznavanje. zalosno.Ne znam, nema tu nista neobicno, prosto 21. Vek. Pre 20 godina ljudi nisu visili na netu ko mi, vec su imali aktivniji zivot napolju.
Идем да вадим котао, негде наћи повољно пар каца шљива и да се то прослави.Ова тема је некад трајала десет дана.
Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што мрам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна дамо на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах
Иначе, другари, за девет дана ми је дванаести форумски рођендан ахахах : (((
Ова тема је некад трајала десет дана.
Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што морам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна само на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах
Je l ono Dogić konstatovao da je zbog Krste zapostavio druženje u RL-u, nije imao vremena.jel volis ti piculjicenekad se od postova iskenjam bolje nego od kafe abortuše
Yeah, I look pretty sad, I know. : (ali mogu misliti koliko tuzne zivote imaju kad nisu uzivo mogli nikog da upoznaju (nekog u gradu, neku komsinicu, prijateljica prijateljice) pa su se odlucili za internet upoznavanje. zalosno.
Преацх ит, бро.Je l ono Dogić konstatovao da je zbog Krste zapostavio druženje u RL-u, nije imao vremena.
A retrovizor odvalila neka riba koja je takodje ustala u 3 otecena i mamurna haha,trebalo joj ogledalce da popravi sminkusto volim kadf ustanem ovako u 3 popodne natecen i mamuran i kad konstatujem da mi nema retrovizora
ali mogu misliti koliko tuzne zivote imaju kad nisu uzivo mogli nikog da upoznaju (nekog u gradu, neku komsinicu, prijateljica prijateljice) pa su se odlucili za internet upoznavanje. zalosno.
Da nisi koknuo autom Duleta poštara.sto volim kadf ustanem ovako u 3 popodne natecen i mamuran i kad konstatujem da mi nema retrovizora

Па добро рече другар, то и јесу ретарди.Moljke ovo sto si reko me podseca na mog ortaka iz osnovne skole kad je reko pre jedno 15 godina dok smo jos bili klinci, kao ja ne igram igrice, igrice igraju samo retardi...
A danas ljudi zaradjuju pare od igranja igrica ahaha
Па добро рече другар, то и јесу ретарди.
Па пржио сам неке игрице на ПС1 и Сеги Меги, а касније на рачунару нешто стратегија.Nemoj mi kvariti poentu bre..Sta ti kao nisi igrao San Andreas i Kol o djuti... NFS Most Wanted i tako to.. Naime, hocu da kazem to je bio neki prelaz gde su svi poceli jedan po jedan umesto trcanja za loptom da bleje ispred kompa, pa mozda za 10 godina se ljudi budu samo i muvali preko neta... Dobro foruma nece tad ni biti, ali neki novi Instagram i statijaznam.... Kontas?? Od svih foruma na balkanu mozda ostane samo krstin ljis i politika hehe

Jeste bacali klupu kroz prozor meheheОва тема је некад трајала десет дана.
Одем на спавање у четири ујутру оћу да цркнем што морам да спавам, устанем у шест, има 30 непрочктаних страна само на овој теми, ја оћу да плачем, јбм ти животе мајку ахахаххах
Мени професорка викала КОТРОЛНИJeste bacali klupu kroz prozor mehehe